خورش قارچ
مواد لازم برای دو نفر:
قارچ __________________________250 گرم
پیاز ___________________________1 عدد متوسط
سیر___________________________1-2 حبه
زعفران دم کرده__________________نصف استکان
فلفل دلمه ای ___________________1 عدد (میشه نصف از هر رنگی استفاده کرد)
گوشت خورشتی ________________250 گرم
رب گوجه فرنگی __________________2 قاشق غذاخوری
روغن یا کره______________________ به میزان لازم
آبلیمو (یا گردغوره) ________________ به میزان دلخواه
نمک، فلفل، ادویه دلخواه_____________ به میزان لازم.
طرزتهیه:
اول پیاز و سیر رو ریز خرد می کنیم و توی روغن تفت می دیم، بعد گوشت رو اضافه می کنیم. و تفت می دیم. زردچوبه و ادویه دلخواه می ریزیم.
برای ادویه من پیشنهادم گرام ماسالاست یا مخلوطی از تخم گشنیر، دارچین، زنجفیل، پودر میخک، پودر سیر و جوزهندی. کلاً این چیزهای سلیقه ای ه. هر کدوم رو دوست ندارین می تونید حدف کنید.
وقتی گوشت خوب تفت داده شده دو لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب بپزه.
حالا قارچ ها رو ورقه ای یا مکعبی (هرجوری دوست دارین) خرد کنید، فلفل دلمه ای رو هم همین طور. توی کره یا روغن یه تفت بدهید.
من معمولاً رب رو جداگونه تفت می دم که رنگش خوشگلتر بشه. پس یه ماهیتابه ی کوچک هم برمی داریم، تویش گی(Ghee) یا کره می ریزیم وقتی آب شد، رب رو تویش تفت می دیم وقتی رنگش خوشگل و قرمز شاد شد می ریزیمش تو گوشتی که پخته.
قارچ و فلفل دلمه ای هم اضافه می کنیم. زعفران دم کرده رو هم اضافه می کنیم. می ذاریم کمی خورشتمون جا بیفته و مزه ی همه چی بره تو هم. نمک و فلفل و ترشی اش رو اندازه می کنیم. و از روی حرارت برمی داریم.
با برنج زعفرانی سرو می کنیم.