سوپ میگو با سس لیمو-کنجد
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 55 دقیقه
مواد لازم
• 350 گرم میگو
• 4 ساقه پیازچه
• یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
• 2.5 پیمانه فلفل دلمهای زرد، قرمز، نارنجی و سبز
• یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
• سه حبه سیر رنده شده
• 6 پیمانه آب
• یک پیمانه گلچههای کلم بروکلی
• دو قاشق غذاخوری سس سویا
• ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• 4 پیمانه اسفناج خرد شده
• دو قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
• یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
• دانه کنجد بوداده
طرز تهیه
1. میگوها را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.
2. پیازچهها را خرد کنید. بخش سفید آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بخش سفید پیازچهها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید.
3. آب، بروکلی، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در اجازه دهید دو دقیقه نیمجوش شوند.
4. میگو و اسفناج را اضافه کنید. دوباره بگذارید بجوشد. بدون در 2 تا 3 دقیقه بگذارید نیمجوش شود. پیازچه، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و روغن کنجد را درون سوپ اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید با دانههای کنجد تزئین و سرو کنید.