0

برندگان قرعه کشی آبان ماه

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:برندگان قرعه کشی آبان ماه

نقل قول hossein201273

پیشنهاد دوم کسانی که در قرعه کشی آبان برنده شدند ،در قرعه کشی آذر شرکت داده نخواهند واین کاربران می توانند در قرعه کشی دی شرکت کنند ،این پیشنهاد هم خوبه که حداقل دوباره جای اعتراضی نباشد

نمیشه شما بی خیال محرومیت بشین؟

پیشنهاد بدین کاربران فعالیتشون رو بیشتر کنند تا حسنه و شانسشون بالاتر بره.smiley در ضمن هر ماه همه حسنه شون رو خرج نکنند.

ذخیره هم برای ماه بعد نگه دارند.laugh

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 5 آذر 1394  10:11 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 khodaeem1 borkhar hossein201273 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali ria1365 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول salma57

نقل قول hossein201273

سلامپیشنهاد می کنم بندی به قوانین قرعه کشی ماهانه اضافه گردد مثلا کاربرانی که در قرعه کشی ماهانه سه بار برنده شدند حق شرکت در قرعه کشی های ماهانه را تا پایان سال یا مثلا در قرعه کشی فلان ماه را ندارند تا کاربران جدید هم شرکت کنند ودر قرعه کشی برنده بشوندتا دیگه بهانه اس برای گله واعتراض نباشد

شما هم که دارین همون حرف رو میزنید.

یعنی خود شما اگه سه ماه گذشته برنده بودین و این ماه واقعا یه محصول رو دوست داشتین که برنده بشین و از شرکت در قرعه کشی محروم میشدین به همچین قانونی اعتراض نمی کردین؟؟؟!

شاید اگر محصولات قرعه کشی برای همه ماه ها یکسان بود پیشنهادتون قابل بررسی بود ولی وقتی محصولات هر دوره با دوره قبل فرق داره نمیشه کاریش کرد.

آجی من که برا خودم پیشنهاد ندادم برای کاربرانی که هر ماه اعتراض می کنند پیشنهاد دادم ،اگه شما هم پیشنهاد بهتر دارین بدین ،فوقش روابط عمومی بررسی می کند ،من از تیرماه تا حالا دارم شرکت می کنم ولی فقط دوبار برنده شدم یکبار مرداد یکبار آبان وکلی حسنه هم از ابتدای طرح خرج کردم من پیشنهادی دادم که اعتراضات تموم بشه

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 5 آذر 1394  10:13 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 borkhar ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali rasekhoon_m
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول salma57

نقل قول ehsan007060

نقل قول salma57

نقل قول ehsan007060

بنظرم اگر برندگان اين ماه  از شركت تو قرعه كشي ماه بعد محروم بشن بد نباشه!!

آخه بعضي ها زيادي خوش شانسن هااا!!!

سلام آقا احسان.

یعنی من موندم اگه شما این ماه برنده میشدین و ماه دیگه محصولی که مورد علاقتون بود جزء قرعه کشی بود باز هم همین نظر رو میدادین؟

میگن آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند.

ان شالله حسنه ذخیره همه کاربران روز به روز پررونق تر بشه و تو قرعه کشی ها برنده بشن.

سلام آجي

اگر خودم برنده بودم كه اوضاع فرق ميكرد قطعا!

منظورم شما نبودي كه بار اوله كه برنده شدي!

كساني كه چند بار برنده شدن گفتم كه عرصه رو براي جوونا خالي كنن! آخه اونام جوون هستن و دل دارن!!

تو هر قرعه کشی، با خوش شانس های مدنظر  رایزنی کنید محصولی که دوست دارین برنده بشین رو بگین اونا انتخاب نکنن. احتمالا قبول میکنند. امتحانش ضرری نداره.

من كه ادبيات ديپلماسي رو در حد شما قطعا بلد نيستم و فايده ايي نداره خودم بگم!

ولي مطمئنم با پا در مياني شما جواب ميده! ان شاالله از اين  ماه شروع ميكنيم!

پنج شنبه 5 آذر 1394  10:13 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar hossein201273 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali rasekhoon_m
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول hossein201273

آجی من که برا خودم پیشنهاد ندادم برای کاربرانی که هر ماه اعتراض می کنند پیشنهاد دادم ،اگه شما هم پیشنهاد بهتر دارین بدین ،فوقش روابط عمومی بررسی می کند ،من از تیرماه تا حالا دارم شرکت می کنم ولی فقط دوبار برنده شدم یکبار مرداد یکبار آبان وکلی حسنه هم از ابتدای طرح خرج کردم من پیشنهادی دادم که اعتراضات تموم بشه

منم موافقم با اين طرح!

پنج شنبه 5 آذر 1394  10:16 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar hossein201273 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali rasekhoon_m mosabeghat_ravabet
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273 

مطمئنا اعتراضات تموم نمیشه. چون تعداد شرکت کننده زیاد هست.

حالا دو سه یا حتی ده نفر حذف بشن هم قرار نیست به جای اونها 100 نفر جایگزین بشن. تعداد جوایز محدوده و ممکنه کسی هر بار هم شرکت کنه و در آخر بهش جایزه ای تعلق نگیره.

ضمن اینکه اعتراض برندگان قبلی جایگزین برخی از این اعتراضات هم خواهد شد.

پنج شنبه 5 آذر 1394  10:18 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 borkhar hossein201273 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

من كه ادبيات ديپلماسي رو در حد شما قطعا بلد نيستم و فايده ايي نداره خودم بگم!

ولي مطمئنم با پا در مياني شما جواب ميده! ان شاالله از اين  ماه شروع ميكنيم!

شکسته نفسی نکنید.

گفتم امتحان کنید در ضمن از راهنمایی آقای رضایی میتونید کمک بگیرید.

پنج شنبه 5 آذر 1394  10:31 AM
تشکرات از این پست
borkhar hossein201273 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali rasekhoon_m ehsan007060
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول hossein201273

پیشنهاد دوم کسانی که در قرعه کشی آبان برنده شدند ،در قرعه کشی آذر شرکت داده نخواهند واین کاربران می توانند در قرعه کشی دی شرکت کنند ،این پیشنهاد هم خوبه که حداقل دوباره جای اعتراضی نباشد

نمیشه شما بی خیال محرومیت بشین؟

پیشنهاد بدین کاربران فعالیتشون رو بیشتر کنند تا حسنه و شانسشون بالاتر بره.smiley در ضمن هر ماه همه حسنه شون رو خرج نکنند.

ذخیره هم برای ماه بعد نگه دارند.laugh

چرا آجی بیخیال مگه خودمم محروم میشم .خخخ

کاربران عزیز حسنه بیشتر ،امتیاز بیشتر ،برنده شدن قطعی :)

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

پنج شنبه 5 آذر 1394  11:21 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali rasekhoon_m ehsan007060
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول hossein201273

منم موافقم با اين طرح!

موافقت نشد پیشنهادی بهتری در افکار روابط عمومی هست

پنج شنبه 5 آذر 1394  11:22 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali rasekhoon_m ehsan007060
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول hossein201273 

مطمئنا اعتراضات تموم نمیشه. چون تعداد شرکت کننده زیاد هست.

حالا دو سه یا حتی ده نفر حذف بشن هم قرار نیست به جای اونها 100 نفر جایگزین بشن. تعداد جوایز محدوده و ممکنه کسی هر بار هم شرکت کنه و در آخر بهش جایزه ای تعلق نگیره.

ضمن اینکه اعتراض برندگان قبلی جایگزین برخی از این اعتراضات هم خواهد شد.

قطعا اعتراض بیشتر هم میشه :از این نگاه بهش فکر نکرده بودم :)

پنج شنبه 5 آذر 1394  11:22 AM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

من دوتا طرح  پیشنهادی ام را به آقای قریشی گفتم ،ایشان با ذکر دلیل موافق نبودند ،لذا ایشان پیشنهادی دیگری در سر دارند که در سال 95عملی می شود ،پس تا اونموقع با اهدای حسنه ی بیشتر شانس خود را امتحان کنید

پنج شنبه 5 آذر 1394  11:23 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza ali_kamali ria1365 rasekhoon_m ehsan007060 mosabeghat_ravabet
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام و عرض ادب.

به نظر من که این قوانین گذاشته بشه تو طرح قرعه کشی اصلن جالب نیس.

به نظر یه نوع رقابت هست. و بسته به فعالیت و شانس افراد داره.

هرچی بیشتر برای طرح قوانین بزارین از جذابیت طرح کم میشه.

منم تا حالا تو قرعه کشی شرکت نکرده بودم تا این ماه.

2 تا از محصولا رو انتخاب کردم اونی رو که بیشتر روش سرمایه گذاری کردم برنده نشدم در عوض اونی که خیلی کم روش حسنه گذاشتم رو برنده شدم.

اینم که فرمودین هر کی برنده شده تو ماهای قبل تو قرعه کشی نباشه اصلن جالب نیس.

هرکی هرچی پول میده آش میخوره.هرکی فعالیتش بیشترش باشه شانسشم تو قرعه کشی بیشتره

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 5 آذر 1394  11:31 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 amirhossein1392 nargesza ali_kamali ria1365 rasekhoon_m ehsan007060 mosabeghat_ravabet
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.

به نظر من که این قوانین گذاشته بشه تو طرح قرعه کشی اصلن جالب نیس.

به نظر یه نوع رقابت هست. و بسته به فعالیت و شانس افراد داره.

هرچی بیشتر برای طرح قوانین بزارین از جذابیت طرح کم میشه.

منم تا حالا تو قرعه کشی شرکت نکرده بودم تا این ماه.

2 تا از محصولا رو انتخاب کردم اونی رو که بیشتر روش سرمایه گذاری کردم برنده شدم در عوض اونی که خیلی کم روش حسنه گذاشتم رو برنده شدم.

اینم که فرمودین هر کی برنده شده تو ماهای قبل تو قرعه کشی نباشه اصلن جالب نیس.

هرکی هرچی پول میده آش میخوره.هرکی فعالیتش بیشترش باشه شانسشم تو قرعه کشی بیشتره

سلام آجی

منم موافق دوتا پیشنهاد ام نیستم ،فقط دلم برای کاربرانی که هرماه اعتراض می کنند سوخت ،وگرنه من این ماه تا سه بامداد تو انجمن ووبلاگ هام برای کسب حسنه فعالیت داشتم وچند روزی هم بابت فعالیت زیادام مچ درد گرفتم ،وقتی حسنه بیشتر بدیم ،خب شانس بیشتر داریم ،یعنی اینکه من امروز یه حساب قرعه کشی باز می کنی ،روز ده هزار تومن که واریز کنم به حساب ام دو امتیاز می گیرم :حالا می تونم یک میلیون واریز کنم ،می تونم با اون ده هزار تومن شرکت کنم.پس با حسنه زیاد شانس بردن هم زیاد هست

پنج شنبه 5 آذر 1394  11:38 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 siryahya nargesza ali_kamali rasekhoon_m ehsan007060 mosabeghat_ravabet
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

دوستان به یاد داشته باشید طبق فرمول زیر شما هم تو قرعه کشی برنده می شوید

فعالیت بیشتر =با کسب حسنه بیشتر =سرمایه گذاری بیشتر تو قرعه کشی =برنده شدن

پنج شنبه 5 آذر 1394  11:50 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 fatemeh74 papeli siryahya nargesza ali_kamali rasekhoon_m ehsan007060
tanhafarhad
tanhafarhad
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 637

با عرض سلام خدمت دوستان تبریک میگم به همه ی عزیزانی که برنده شدن.
جمعه 6 آذر 1394  12:51 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 siryahya mohsen_alavi ravabet_rasekhoon nargesza ali_kamali salma57 rasekhoon_m ehsan007060
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام به همه دوستان، هم معترضین و هم اونایی که بدون اعتراض تبریک گفتن.

ممنون از همگی

من از برندگان دو ماه متوالی هستم، نمی خوام خودخواهانه رفتار کنم ولی تا این طرح هست و منم حسنه دارم شرکت می کنم. مگر اینکه مسولین محترم قانون خاصی بگذارند که بعید می دونم چون اونوقت اسمشم عوض می شه.

یه کم اعتراض هم طبیعیه. خُب همیشه اونی نمی شه که ما می خوایم ولی دوستان بیاید بیش از این کشش ندیم و تمومش کنیم.

من این ماه 5 مورد انتخاب کرده بودم و از هر کدوم هم 3 عدد که یک موردش رو برنده شدم، خدا رو شکر. شما هم توکلتون به خدا باشه و بس.

اگه همه موافقید بحث بسته بشه.

شنبه 7 آذر 1394  8:33 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali salma57 ria1365 rasekhoon_m hossein201273 ehsan007060 mosabeghat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها