پاسخ به:برندگان قرعه کشی آبان ماه
نقل قول mohsen_alavi
نقل قول hossein201273
تبریک به همه برندگان
بعداز اهدای 190هزار حسنه ،آخر برنده شدم :)
من توی جواب اون دوستی که میگفت فقط مدیر ها برنده میشن با حسنه زیاد بگم من شاید سه یا چهار تا پاور بانک رو انتخاب کردم و حسنه دیگه ای نداشتم ولی برنده شدم نه دیگه مدیرم نه حسنه هام زیادی بود
تبریک به همه برندگان
سلام استاد علوی عزیز
هر دفعه ای هم حسنه زیاد دادم وفعالیت ودادن حسنه هام برای قرعه کشی زیاد بوده،می توانم بگویم که طرح قرعه کشی راسخون یکی از بهترین طرح هایی بوده که راسخون اجرا کرده چرا که این طرح باعث شد کاربرانی که در انجمن ها فعالیت نداشتند دوباره فعالیت کنند وبرای کسب حسنه هم که شده تالار های انجمن راسخون را فعال نگه دارند /اسمش هم هست قرعه کشی :تو تبیان هم قبلا این طرح اجرا می شد مثلا کمک هزینه کربلا :7000هزار امتیاز بایسد می دادند وآخر کار هم 400نفر شرکت می کردند ولی دونفر برنده می شدند ،راسخون با محصولات فروشگاه بهتر دارد عمل می کند ،حالا اگه تنوع محصولات وتعداد محصولات افزایش پیدا کند که دیگر کاربران هم فعالیت کنند خوبه :کاربران هم بدانند ،خیلی هاهستند که کاربر طلایی اند این ها ممکنه بالای 50هزار تا حسنه حداقل یا بالای 500هزار حسنه حداکثر ذخیره داشته باشند ومثل بقیه کاربران برنزی سرمایه گذاری می کنند در طرح قرعه کشی وممکنه برنده نشوند ولی حداقل مزیتش اینه که نصف حسنه ها برگشت داده میشه اگه برنده نشید .ما هم ریسک کردیم ،من هم اول سال بالای 200هزار حسنه داشتم ولی تو همه ی قرعه کشی ها شرکت کردم وبرنده نشده بودم وفقط نصف حسنه هام را از دست دادم ،البته من به روابط عمومی گفتم برای رفع ابهامات کاربران گزارشی تصویری از قرعه کشی سیستمی فروشگاه تهییه کند که اگر صلاح بدانند انجام می دهند /الان هم در حساب کاربری بنده فقط 2190حسنه موجود است واگر کاربری واقعا بخواهد برنده بشه تو قرعه کشی با فعالیت بیشتر،سرمایه گذاری حسنه بیشتر ،وریسک پذیری این کاررا می کند
با سپاس
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سه شنبه 3 آذر 1394 8:11 PM
تشکرات از این پست
borkhar
mohsen_alavi
mosabeghat_ravabet
rasekhoon_m
salma57
ali_kamali
nargesza
fatemeh74