وب سایت آشپزباشی: ماکارونی مزیت های فراوانی دارد. در واقع اصلیتش ایتالیایی است، از این رو غذایی خارجی محسوب می شود، پس کلی کلاس دارد! دوم اینکه در لیست غذاهای فوری جای می گیرد و سریع اماده می شود. سومین مزیتش این است که طرفداران خیلی زیادی دارد و غذایی کاملا محبوب است. بعضی ها حاضرند سه وعده غذایی در روز را ماکارونی بخورند.
مواد لازم:
-
ماکارونی ساده 500 گرم
-
روغن به میزان لازم
-
به میزان لازم نمک
-
به میزان لازم فلفل
-
به میزان لازم زردچوبه
-
به میزان لازم دارچین
-
4 قاشق غذاخوری رب گوجه
-
300 گرم گوشت چرخ شده
-
1 عدد پیاز
-
1 عدد فلفل دلمه
-
4 عدد قارچ
-
به میزان لازم سیب زمینی
سلامتی ماکارونی با گوشت چرخ کرده:
گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود. تولید کننده خون صالح ، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. از فلفل میتوان برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوءهاضمه استفاده نمود. کاپسیسین به عنوان فعالترین ماده موجود در فلفل، باعث کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن می گردد.
قارچ دیرهضم ونفاخ است و مصلح آن آویشن می باشد. ویتامین های B سیب زمینی نقش مهمی در سلامت بدن به ویژه در مورد رشد مو و سلول های B گروه عصبی دارد. سیب زمینی به علت دارا بودن فیبر غذایی مناسب، در تنظیم عمل کرد دستگاه گوارش وجلوگیری از یبوست مفید است. ماکارونی دارای ارزش انرژی زایی بالا که به طور عمده از طریق قندها تأمین می شود، ارزش پروتئینی متوسط، میزان چربی کم یا خیلی کم، قابلیت هضم آسان، مواد زاید کم است.
خواص ماکارونی با گوشت چرخ کرده:
در ماکارونی گوشت، سیب زمینی و فلفل دلمه ای گرم هستند، ماکارونی، قارچ و رب گوجه فرنگی سرد هستند.
طرز تهیه:
1- برای پخت ماکارونی ابتدا آب را همراه با مقداری نمک در قابلمه ریخته و بگذارید که جوش بیاد. وقتی جوش آمد ماکارونی را در آن ریخته و کمی روغن مایع در آب بریزید تا مانع از چسبیدن ماکارونی ها به هم شود.
2- پیاز نگینی را همراه با گوشت تفت دهید، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید. وقتی گوشت سرخ شد فلفل دلمه ای نگینی و قارچ حلقه ای را نیز بیفزایید و خوب هم بزنید و در آخر رب را نیز افزوده و شعله را ملایم کنید تا مغز پخت شوند.
3- ماکارونی ها زمان پخت متفاوتی دارند هر مارک یک تایم برای زمان آبکشی دارد ولی معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافی میباشد. وقتی زمان آبکشی رسید آن را در سبد ریخته و کمی آب سرد بریزید رویش تا بعد از دم کشیدن به هم نچسبند.
4- سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه ای کنید. کف قابلمه کمی روغن مایع بریزید، سیب زمینی ها را کف آن بچینید و سپس یک لایه ماکارونی و یک لایه مواد گوشتی بریزید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
5- بگذارید تا خوب دم بکشد. بعد از دم کشیدن ماکارونی و مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف کشیده و میل کنید.