0

یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

پاسخ به:یلدایی زیبا  و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 14 آذر 1394  2:49 PM
تشکرات از این پست
nargesza amirali123
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

پاناکوتا با ژله انار

 

خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد 


خامه صبحانه 4۰۰ گرم  .  شیر 1 لیوان  .  پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری  .  عسل 2 قاشق غذاخوری
ژله انار 2 بسته  .  آب جوش 2 لیوان  .  دانه های انار 1 لیوان  .  چوب دارچین 1 تکه کوچک
 
طرز تهیه : پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).
 
خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد  ، چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ).
 
لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
 
برای تهیه ژله ابتدا 2 بسته پودر ژله انار را در 2 لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 2 لیوان آب سرد به ان اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.
 
پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.
 
نکته ها : در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید....
منبع هفت ديچه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 14 آذر 1394  7:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک_لبو ویژه شب یلدا

#کیک_لبو ویژه شب یلدا


مواد لازم :
لبوی تازه   ۳ عدد کوچک (۲۵۰ گرم)
کره ی نرم   ۲۵۰ گرم
رنده ی پوست لیمو   ۳ قاشق چایخوری
پودر شکر  یک پیمانه
تخم مرغ   ۴ عدد
کشمش بی دانه   یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
آرد معمولی   ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
بیکینگ پودر   ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد روشن کرده و یک قالب گرد ۲۰ سانتی متری را چرب کنید. کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید. پوست لبو ها را خیلی نازک گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید. در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شده و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید. در این مرحله بقیه مواد را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید. کیک را حدود ۶۵ تا ۷۰ دقیقه در فر آماده بپزید. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کیک حدود ۱۰ دقیقه داخل قالب سرد شود. در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند و لبوی پخته شده ی قالب زده تزیین کنید.
امیدواریم با تهیه این کیک لبوی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 21 آذر 1394  8:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

كيك لبو

كيك لبو

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 21 آذر 1394  8:53 PM
تشکرات از این پست
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

هندوانه

هندوانه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 21 آذر 1394  8:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

مسقطی_هندوانه_ای ویژه شب یلدا

#مسقطی_هندوانه_ای ویژه شب یلدا 😋

مواد لازم :
نشاسته ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
رنگهای خوراکی
شکلات چیپسی

طرزتهیه:
آب سرد و نشاسته رو کاملا مخلوط میکنیم تا نشاسته در آب حل بشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم ظرف رو روی شعله قرار میدیم و مُدام هم میزنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار بشه وشکر رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه، حالا شعله رو کم میکنیم و به مدت نیم ساعت دَم میکنیم. بعد از این مرحله بخشی از مسقطی رو با رنگ خوراکی قرمز رنگ میکنیم داخل قالب دلخواهمون میریزیم تا کمی خودش رو بگیره و ببنده بعد یک لایه مسقطی ساده روی اون میریزیم وباز زمان میدیم تا ببنده و در آخر بخشی از مسقطی رو با رنگ خوراکی سبز رنگ میکنیم و لایه سوم رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا کاملا سفت بشه
 داخل ظرف مورد نظر برمیگردونیم و با یه تکون کوچیک از قالب جدا میکنیم. اگر برای جدا کردن دسر ها ازقالب مشکل دارید حتما سطح قالب رو قبل از استفاده چرب کنید و هنگام جدا کردن دسر برای چند ثانیه قالب رو داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدید و بعد در ظرف اصلی برگردونید. در پایان با شکلات چیپسی برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بذارید.

مسقطی_هندوانه_ای ویژه شب یلدا
 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 21 آذر 1394  9:00 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza salma57
دسترسی سریع به انجمن ها