0

یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

#دسر_هندوانه شب چله
آب هندوانه ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۳/۴ لیوان
چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد
اسانس وانیل چند قطره
پودر پسته مقداری برای تزیین دسر

طرز تهيه:
برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را با میکسر بزنید تا یکدست شود سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید ؛ پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید ، شکر ، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو دسر را با آب مرطوب کنید سپس داخل لیوان ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.

 

یک شنبه 1 آذر 1394  7:52 AM
تشکرات از این پست
nargesza maya2015
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

پاسخ به:یلدایی زیبا  و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

یک شنبه 1 آذر 1394  7:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

پاسخ به:یلدایی زیبا  و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

یک شنبه 1 آذر 1394  7:56 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

پاسخ به:یلدایی زیبا  و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

یک شنبه 1 آذر 1394  7:58 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر کدو حلوایی

#دسر کدو حلوایی:
کدو حلوایی رو بپزید (2 لیوان پوره) بعد با یک لیوان مخلوط شیر(یک فنجان) و خامه(یک فنجان) و سه ق عسل میکس کنید ،مغز گردو و پسته ی خلال شده بریزید و 2 ق غ پودر ژلاتین رو به روش بن ماری آماده کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ،سپس داخل قالب ریخته در یخچال بزارید تا خودش و بگیره بعد داخل ظرف سرو برشگردونید .

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

سه شنبه 10 آذر 1394  7:42 AM
تشکرات از این پست
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر کدو حلوایی

پاسخ به:یلدایی زیبا  و خوشمزه....دسر کدو حلوایی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

سه شنبه 10 آذر 1394  7:44 AM
تشکرات از این پست
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....ابمیوه_شیرین_هندوانه_ای ویژه شب یلدا

ابمیوه_شیرین_هندوانه_ای ویژه شب یلدا


 هندوانه ی خرد شده که بی دانه باشد      3 کاسه
 شکر      سه چهارم پیمانه
 نعنای خشک و معطر      یک دوم پیمانه
 آب انگور سفید      2 فنجان
 عصاره ی لیمو ترش      1 قاشق چایخوری


طرز تهیه :

هندوانه های خرد شده را در مخلوط کن ریخته تا صاف شود.
سپس آن را از صافی رد می کنیم تا پوره هندوانه کاملا صاف شود و آب میوه ی آن آماده شود.
در یک ظرف بزرگ ، ترکیب شکر و نعناع را میریزیم.
با استفاده از  پشت یک قاشق چوبی ، به آرامی نعناع را فشار می دهیم تا کاملا پودر شود.
آب انگور، عصاره ی لیمو ترش و پوره هندوانه را به آن اضافه می کنیم، آن را هم میزنیم تا شکر کاملا در آن حل شود.
در آخر این آب میوه را در یک پارچ شیشه ای زیبا ریخته و یخ های ریز ریز در آن میریزیم تا کاملا خنک شود و از خوردن آن لذت می بریم.


 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 11 آذر 1394  4:27 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسرهندوانه

#دسرهندوانه

مواد لازم:
آب هندوانه 3لیوان
پودرژلاتین 4ق.غ
خامه پاستوریزه 1پاکت یا1لیوان
رنگ خوراکی (رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگتر باشد) به میزان دلخواه
شکر 1لیوان پر
بستنی ساده وانیلی 1لیوان

طرز تهیه :
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید … بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود .
ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود .
در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود . سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید . قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 11 آذر 1394  4:31 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....چیزکیک_باتزیین_هندوانه ویژه شب یلدا

#چیزکیک_باتزیین_هندوانه ویژه شب یلدا😋

مواد لازم:
کیک شیفون یا مکزیکی 4 تخم مرغی: 1 عدد در قالب گرد 20 سانتی
ژله هندوانه: 1 عدد
تخم مزغ: 2 عدد
وانیل: کمی
پنير خامه اي: 100 تا 150 گرم
خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
شکر دانه ریز: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
آب سرد: یک سوم پیمانه
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
شکلات چیپسی: به مقدار لازم

طرز تهیه:
مرحله 1 - کیک را طبق دستورالعمل آن پخته و اجازه دهید سرد شود، سپس داخل کیک را در آورده به طوری که کف و دیواره کیک حدود 2 سانت باقی بماند.
مرحله 2 - تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله 3 - پنیر خامه و خامه را با هم بزنید تا یکدست شود سپس به مخلوط زرده اضافه نمایید.
مرحله 4 - ژلاتین را در آب سرد حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم
(بن ماری)گذاشته تا شفاف شود سپس به مواد بیافزایید و در نهایت نشاسته ذرت را اضافه کنید.
مرحله 5 - داخل کیک را با مایه پنیری پر کرده و در یخچال بگذارید تا بسته شود.
مرحله 6 - ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد نصف لیوان آب سرد به آن افزوده و 2 قاشق شیر برای مات کردن رنگ ژله در آخر به آن افزوده و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
مرحله 7 - ژله نیم بند را روی مایه پنیری بسته شده ریخته، مقداری شکلات چیپسی روی آن داده تا نمایی از تخمه هندوانه داشته باشد و دوباره در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود.
مرحله 8 - کیک دور ژله را با خامه سفید پوشانده و دیواره کیک را با خامه سبز بپوشانید تا طرحی از هندوانه نمایان شود سپس تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

نکــــــات:
به طور معمول نیازی به پوشاندن چیز کیک با خامه نیست.
در صورتی که مایل هستید رنگ کیک مانند تصویر قرمز شود می توانید یک ژله هندوانه یا انار را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و بعد از سرد شدن روی مایه پنیر ریخته تا مایع بودن ژله باعث شود بخورد کیک برود سپس بعد از سرد شدن می توانید ژله نیم بند شده را روی مایه پنیری بریزید.
می توانید هنگام برش کیک ابتدا یک سوم روی کیک را برداشته تا در مرحله آخر مانند در روی کیک بگذارید.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 11 آذر 1394  4:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....مسقطی_انار

#مسقطی_انار

مواد لازم :
نشاسته 8ق غ
شکر 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
کره 50 گرم
آب انار 4 لیوان

طرز تهیه :
 نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس شکر را اضافه کنید ، هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود ، در این مرحله گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، پس از اینکه مایه مسقطی شفاف شد کره را اضافه کنید.
پس از اینکه کره ذوب شد مسقطی را داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.
نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.
 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 11 آذر 1394  4:40 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....بستنی_انار ویژه شب یلدا

#بستنی_انار ویژه شب یلدا

مواد لازم:
انار بزرگ.        ۲ عدد
لیمو ترش.      (لیمو شیرازی)یک عدد
شکر.              یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ.    ۲ پیمانه

طرز تهیه :
*. با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
*. مقداری از دانه های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.
*. به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
*. به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.
*. مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
*.  بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه های انار تزیین کنید.

 


 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 11 آذر 1394  4:55 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....یخ های اناری درست کنید

یخ های اناری درست کنید🌻🌻🌻

به قالب های یخ قبل از اینکه شکل بگیرن، دونه های انار اضافه کنید. اینطوری با هر نوشیدنی ای که قراره پذیرایی کنید، کلی انار خوشرنگ میتونید اضافه کنید. این کار راحته و حتی بهتر هم میشه اگه از قالب های جدید و متنوع استفاده کنید.
 

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 11 آذر 1394  4:58 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza maya2015
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 15244
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

وای چه خوشمزه هستند ... من که دهنم اب افتاد دلم به تاب تاب افتاد ..خخخ ولی زیاده روی نباید کرد .... باعث چاقی میشه .خخخ

 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

 نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 11 آذر 1394  6:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza maya2015
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....دسر_هندوانه شب چله

ایده اناری برای شب یلدا😍

یکی از خوردنی هایی که برای شب یلدا میتونه جالب و متفاوت باشه شکلات با دونه های اناره .. برای این کار اول انار رو به اصطلاح دون کنید ..
در مرحله بعدی شکلات رو به روش بن ماری آب کنید ( روی بخار آب جوش یا داخل ماکروفر ) .. و دونه های انار رو با شکلات آب شده مخلوط کرده و داخل کپسولای شیرینی بریزید و اونها رو داخل یخچال قرار بدید تا سرد بشن ..

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 11 آذر 1394  11:24 PM
تشکرات از این پست
nargesza maya2015
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یلدایی زیبا و خوشمزه....رولت هندوانه برای شب یلدا

رولت هندوانه برای شب یلدا


 با این رولت هندوانه از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.

درست کردن این رولت هندوانه برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور تهیه ای که در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد، میتوانید با کمی دقت در اندازه مواد و ترتیب آنها، به راحتی رولت را تهیه کرده و از عزیزانتان در شب یلدا پذیرایی کنید.
 
مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر 80 گرم

آرد 90 گرم

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

رنگ های مجاز خوراکی سبز و قرمز
 

طرز تهیه: زرده تخم مرغ را از سفیده جدا كنید و زرده را با نصفی از شكر و وانیل بزنید تا كرم رنگ شود .

سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شكر را بصورت بارانی به آن اضافه كنید .

زرده و سفیده را مخلوط كرده و بعد آرد را روی آن الک می كنیم .

بعد در سینی 40×30 ریخته و این نكته خیلی مهم است كه سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر 220 درجه فقط 8 تا 10 دقیقه قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید.

بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.

کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید بطوریکه دو رنگ در یک خط به هم متصل شوند.

دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشد که خودش را بیشتر نشان بدهد )

این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید. این خطوط موازی سطح بیرونی رولت ( پوست هندوانه) را تشکیل خواهد داد.

برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که سطح روی رولت کنده نشود.

بعد از خامه کشی و چند ساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندوانه شکلات آبکرده را داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم.
 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 14 آذر 1394  2:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza maya2015
دسترسی سریع به انجمن ها