اچتیسیسال ۱۹۹۷ در تایوان تاسیس شد و بهعنوان یک سازنده کامپیوترهای همراه به فعالیت پرداخت و در سال ۱۹۹۸ یکی از نخستین دستگاههای بیسیم لمسی دستی قابلحمل را طراحی کرد.
دانیال حجاری: اچتیسیسال ۱۹۹۷ در تایوان تاسیس شد و بهعنوان یک سازنده کامپیوترهای همراه به فعالیت پرداخت و در سال ۱۹۹۸ یکی از نخستین دستگاههای بیسیم لمسی دستی قابلحمل را طراحی کرد.
این شرکت اولین تلفن هوشمند مبتنی بر سیستمعامل اندروید خود را در سال ۲۰۰۸ عرضه و تاکنون به ساخت مدلهای گوناگونی از تلفنهای هوشمند و تبلتها بر پایه سیستمعاملهای ویندوز موبایل، ویندوز فون و اندروید اقدام کردهاست.
این شرکت در حال حاضر با بیش از دوازده هزار کارمند در زمینه ساخت تلفنهای همراه هوشمند فعالیت میکند.
حال ما در اینجا سه عدد از بهترین گوشی های این شرکت از آغاز فعالیتش تا کنون و یا به اصطلاح پرچمداران آن را به شما معرفی خواهیم کرد،با ما همراه باشید.
One M9 Plus
این مدل را در اصل می توان نسخهی پیشرفته تر M9 دانست که حدود یک ماه پس از آن ارائه شد.M9 Plus از برادر کوچکتر خود کمی بزرگتر است و بدنه آن هم از فلز با کیفیت ساخته شده است.
استفاده از حسگر اثر انگشت در این گوشی را می توان تغییر فاحش تری نسبت به بقیه تغییرات در مقایسه با مدل M9 دانست،چون تا پیش از آن اچ تی سی علاقه ای به استفاده از این فناوری در گوشی های خود نشان نمی داد. این حسگر در کلید خانه M9 Plus تعبیه شده است.
ازدیگر ویژگی های این گوشی می توان به صفحهی نمایش ۵.۲ اینچی با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ و ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظهی داخلی قابل ارتقا تا ۱۲۸ گیگابایت با کارت حافظه اشاره کرد.
مغز متفکر این گوشی چیپست MediaTek helio X10 می باشد که از یک پردازنده ۶۴ بیتی هشت هسته ای با کلاک ۲.۲ گیگاهرتز و همچنین پردازنده گرافیکی PowerVR G6200 بهره می برد.
این گوشی از لحاظ اتصالات به بهترین وجه ممکن مجهز شده است،از این رو می توان پشتیبانی از شبکه ۴G و همچنین OTG را از جمله آن ها نام برد.این گوشی که به باتری ۲۸۴۰ میلیآمپر ساعتی مجهز شده با اندروید نسخه ۵ ارائه شده است.
این گوشی در قاب پشتی فلزی خود از یک دوربین دوگانه بهره جسته است.دوربین اصلی با رزولوشن ۲۰.۷ مگاپیکسل در کنار دوربین کمکی ۲.۱ مگاپیکسلی دست به دست هم می دهند تا تصاویری را ذخیره کنند که میتوان از افکتهای مختلف تصویری روی آنها از جمله نمایش تصویر از زوایای مختلف بهصورت ۳D، افکتهایی برای جدا کردن پسزمینه و پیشزمینه ، فوکوس روی بخشهای مختلف و افزودن افکتهای انیمیشنی بهره برد.
این مدل مانند برخی از پرچمداران سایر کمپانی ها توانایی ضبط ویدیوهایی با رزولوشن ۴K را به همراه امکان HDR داراست.
همچنین دوربین جلویی این گوشی سنسوری ۴ مگاپیکسلی دارد که با نام "التراپیکسل” شناخته می شوند.گفتنی است این دوربین در مقایسه با دوربین های جلوی سایر گوشی ها این امکان را دارد تا تصاویر با عرض بیشتری ذخیره کند.
One ME
این گوشی که ابتدا قرار بود ME9 نام بگیرد،سال گذشته در شرایطی با نام ME ارائه شد که تشابهات ظاهری و سختافزاری زیادی با مدل معرفی شده قبلی،یعنی One M9 Plus دارد.
این گوشی بر خلاف مدل های سری M از بدنه پلاستیکی بهره می برد که حس خوب همیشگی فلز استفاده شده توسط اچ تی سی را به کاربر القا نمی کند.گفتنی است این گوشی برخلاف مدل قبلی دو سیمکارته است.
One ME به یک نمایشگر بزرگ ۵.۲ اینچی مجهز شده که رزولوشن جذاب Qaud HD معادل با ۲۵۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل دارد و از تراکم پیکسلی بالای ۵۶۵ppi بهره می برد
مغز متفکر این مدل چیپست مدیاتک X10است که یک پردازندهی هشت هستهای با سرعت ۲.۲ گیگاهرتزمی باشد.همچنین حافظه رم آن سه گیگابایت و حافظه داخلی آن ۳۲ گیگابایت است که قابلیت افزایش توسط کارت حافظه را نیز دارا می باشد.
حسگر تشخیص اثر انگشت این مدل بین بلندگوی پایینی قرار گرفته است. One ME با اندروید لالیپاپ به همراه رابط کاربری Sense UI 7.0 عرضه شده است.
دوربین ۲۰ مگاپیکسلی این گوشی که به یک فلاش LED دوگانه مجهز شده است تفاوت زیادی با مدل قبلی دارد،از آنجایی که دیگر از دوربین دوم کمکی و یا اصطلاحا ساختار دوربین دوگانه در آن خبری نیست.
عکاسی سلفی و برقراری تماس های تصویری با One ME توسط یک حسگر ۴ مگاپیکسلی مقدر شده است.امکانات ارتباطی و همچنین ظرفیت باتری این گوشی نیز مانند مدل قبلی یعنی One M9 Plus هستند.
One E9 Plus Dual Sim
اگر چه این مدل مانند اولین پرچمدار اچ تی سی معرفی شده از بدنه فلزی بهره نبرده و مانند مورد دوم یه یک بدنه پلاستیکی در آن بسنده شده است،اما تفاوتهای چشم گیری با آن ها دارد که از جمله آن ها می توان به نمایشگر بزرگتر و با کیفیتتر، مجموعهی سختافزاری متفاوت، دوربین سلفی بهتر و وایدتر و ظرفیت باتری بیشتر اشاره کرد.
نمایشگر بزرگ ۵.۵ اینچی این مدل وضوح تصویر ۲۵۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل را به همراه تراکم پیکسلی ۵۳۴ پیکسل بر هر اینچ ارائه می کند.
از طرفی محافظ گوریلا گلس ۴ قرار گرفته بر روی این صفحه نمایش اطمینان خاطر خوبی را به کاربر از جهت حفاظت از خط و خش می دهد.
همچنین مغز متفکر این دستگاه را را تراشهی مدیاتک نسخهی MT6795M، یک پردازندهی هشت هستهای با سرعت ۲ گیگاهرتز و پردازندهی گرافیکی PowerVR G6200 تشکیل میدهد.
برای این دستگاه از سه گیگابایت حافظهی رم و ۳۲ گیگابایت حافظهی داخلی در نظر گفته شده که قابل افزایش توسط کارت حافظه تا ۱۲۸ گیگابایت است.
اگر چه دوربین این مدل در مقایسه با مدل قبلی تفاوت خاصی ندارد و همان دوربین معمولی ۲۰ مگاپیکسلی است،اما دوربین جلویی آن حتی در مقایسه با مدل اول معرفی شده یعنی One M9 Plus تفاوت بسیار زیادی کرده است،به طوری که از یک حسگر ۱۳ مگاپیکسلی در بالای نمایشگر این گوشی استفاده شده که میتواند عکسهایی با رزولوشن بالایی ذخیره کند.
از دیگر ویژگیهای ممتاز این گوشی میتوان به پشتیبانی از دو سیم کارت به طور همزمان، اسپیکرهای دوتایی استریو (دالبی) و پشتیبانی از شبکهی ۴G اشاره کرد.همچنین انرژی دهی این گوشی را باتری ۲۸۰۰ میلی آمپری بر عهده دارد.