0

مربا_انار

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

مربا_انار

#مربا_انار

مواد لازم:
 آب انار        ٣ و ١/٢  پیمانه
دانه انار       ١ یمانه
شكر              ٣ پیمانه
آب لیمو به مقدار لازم
 طرز تهیه:
 ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید. انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید. در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت  ٣٠دقیقه آن ها را بجوشانید.
 دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و ٣٠ دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید. برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.
 مربا را در ظرف ريخته و در بخچال نگهداري كنيد

پنج شنبه 28 آبان 1394  7:10 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:مربا_انار

پاسخ به:مربا_انار

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

پنج شنبه 28 آبان 1394  7:11 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:مربا_انار

سلام

ممنون از پستی که قرار دادید.

 

من هفته پیش مربای انار درست کردم. اینطوری:

دونه های انار رو ریختم تو مخلوط کن و کمی مخلوط کردم. بعد یه کمی از آبش رو گرفتم و باقی مواد رو گذاشتم روی شعله گاز و پختم. ( اینطوری سریع تر پخته میشه.  ) بعد گذاشتم کمی سرد بشه و تو یه سبد صاف کردم یعنی هسته هاشو ازش جدا کردم.

آبی که از اول جدا کردم رو با شکر پختم. و مخلوط بالا رو بهش اضافه کردم و گذاشتم یکی دو جوش بزنه نه بیشتر. بعد ریختم تو یه ظرف دیگه البته ملامین تا سرد بشه. جاتون خالی خیلی خوشمزه شد. انشاالله عکسش رو بعداً قرار می دم.

 

شنبه 30 آبان 1394  9:31 AM
تشکرات از این پست
8pooria
دسترسی سریع به انجمن ها