وب سایت توتیا: قيمه بوشهري با قيمه هاي شهر هاي ديگه خيلي فرق ميكنه. هم ظاهرش هم مزه اش. قيمه بوشهري رو ميكوبن و بايد طوري گوشتش له شده باشه كه وقتي قاشق ميزني كش بياد. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
-
گوشت گوسفند 500 گرم
-
لپه 250 گرم
-
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
-
پودر لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
-
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
-
سیب زمینی 1 عدد
-
پیاز 1 عدد
-
زعفران و زردچوبه و نمک مقداری
طرز تهیه:
1- لپه را از شب قبل خیس دهید، لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه، دارچین و 4 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم 1 ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.
2- همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید، 8 لیوان آب اضافه کنید و 1 – 2 ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
3- پس از پخت آب گوشت را جدا کنید سپس گوشت را بکوبید، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.
4- رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده، آب گوشت صاف شده، پودر لیمو عمانی، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.
نکته: این قیمه بافتی نرم و کشدار دارد، پیشنهاد میشود گوشت، سیب زمینی و لپه را با میکسر یا گوشتکوب برقی بزنید تا نرم و یکدست شود.