0

پیش گوئی از مرگ فرمانده گارد

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

پیش گوئی از مرگ فرمانده گارد

همچنین مرحوم شیخ حر عاملی، به نقل از کتاب رجال مرحوم نجاشی رضوان الله تعالی علیهما آورده است: یکی از دوستان حضرت ابوالحسن، امام علی هادی صلوات الله علیه که در همسایگی آن حضرت زندگی می‏کرده، حکایت کند: ما شب‏ها با حضرت علی بن محمد هادی علیه‏السلام جلوی منزلش جلسه و شب نشینی داشتیم و در مسائل مختلف، بحث می‏کردیم تا آن که شبی از شب‏ها حادثه‏ای رخ داد: فرمانده‏ی گارد خلیفه‏ی عباسی که شخصی معروف بود، با غرور و تکبر از جلوی ما به سوی منزلش رهسپار بود و مقداری هدایای ارزشمند که از خلیفه گرفته بود، به همراه داشت. و نیز تعدادی سرهنگ و دیگر درجه داران و نگهبانان و پیش خدمتان، او را همراهی می‏کردند. همین که چشمش به حضرت هادی علیه‏السلام افتاد، نزد وی آمد و به آن حضرت سلام کرد و سپس رفت. هنگامی که از ما دور شد، حضرت اظهار داشت: او با این حشم خدم و به این تجملات مادی دل خوش کرده و شادمان است؛ ولی خبر ندارد که در همین شب، مرگ او را می‏رباید و پیش از نماز صبح او را زیر خاک‏ها دفن می‏کنند. من و بقیه افرادی که در آن مجلس حضور داشتیم، از این پیش گوئی حضرت سخت در تعجب قرار گرفتیم. 
و چون از جای خود برخاستیم و از حضور آن حضرت خداحافظی کرده و رفتیم، با یکدیگر گفتیم: این یک پیش گوئی مهم و علم غیب بود که علی بن محمد صلوات الله علیهما از آن خبر داد. و بر همین اساس با یکدیگر متعهد شدیم که چنانچه گفته‏ی حضرت صحت نیافت و واقع نشد، او را به قتل رسانده و نابودش کنیم؛ و سپس هر یک به منزل خود رفتیم. موقعی که نماز صبح را خواندم صدای داد و فریاد بسیاری از اهالی محل را شنیدم، برخاستم و از خانه بیرون آمدم تا ببینم چه خبر است، جمعیت زیادی را دیدم، که به همراه سربازان و نیروهای حکومتی شور و شیون می‏کنند و می‏گویند: فرمانده‏ی گارد خلیفه، شب گذشته به جهت آن که خمر و شراب بسیاری نوشیده بود، هلاک گشته است و آماده‏ی تشییع و دفن او بودند. 
من با خود گفتم: «أشهد أن لا اله الا الله» و به سوی منزل او حکومت کردم و صحت پیش گوئی حضرت، برایم روشن گردید و از علاقه‏مندان و شیفتگان حضرتش گشتم [1] . 

پی نوشت ها:
[1] اثبات الهداة: ج 3، ص 383، ح 68. 

پنج شنبه 28 آبان 1394  11:54 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها