مجله آشپزی مثبت: با این دستور یک سالاد هیجانانگیز درست کنید. سالادی که نظیر آن را در هیچ کجا نخوردهاید. سس این سالاد بسیار خوشمزه و خاص است. ترکیب موادی که در این سالاد استفادهشده، طعم بینظیری به آن داده است آن را از دست ندهید. البته مواد استفاده در این سالاد آن را بیشتر به یک غذای کامل تبدیل کرده اند تا یک سالاد! من که با خوردن اش دیگر جا برای خوردن شام ندارم.
مواد لازم برای 3 نفر
-
2 عدد سینه مرغ پخته
-
3 حبه سیر له شده
-
یک عدد پیازچه خرد شده
-
3 ق س جعفری خرد شده
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
2/1 پیمانه گردوی خرد شده
-
2/1 پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
-
به میزان لازم روغن
مواد لازم برای سس
-
2 پیمانه جعفری
-
2 حبه سیر خرد شده
-
2/1 پیمانه گردوی خرد شده
-
4/1 پیمانه روغنزیتون
-
2/1 پیمانه پنیر پارمسان
-
3 ق س سس مایونز
-
3 ق س گوجهفرنگی خشک و خرد شده
-
2 ق س آبلیمو
-
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. در یک تابه مقداری روغن بریزید، آن را روی حرارت قرار دهید و سیر را داخل آن تفت دهید. سینههای مرغ را بهصورت مکعبهای 2 سانتی خردکرده و داخل تابه بریزید تا سرخ شود. پیازچه، جعفری، گردو و مقداری نمک و فلفل هم داخل تابه بریزید. مواد را باهم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. جعفری، سیر، گردو و روغنزیتون را در ظرف غذا ساز بریزید و باهم مخلوط كنيد. پنیر را همراه با سس مایونز، گوجهفرنگی خشک، آبلیمو و نمک و فلفل بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس غلیظی آماده شود.
3. سس را داخل کاسه بریزید. حالا مخلوط داخل تابه را داخل کاسه بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. در انتها گوجهفرنگیهایی را که از وسط نصف کردهاید بریزید. سالاد را با مقداری پنیر تزیین کرده، سرو کنید.