0

لازانياي فوق العاده شيك به شكل گل سرخ!

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

لازانياي فوق العاده شيك به شكل گل سرخ!

لازانياي فوق العاده شيك به شكل گل سرخ!

لازانیا که همون لازانیاست، فقط چیدمانش قرتیه و یکم هم وقتگیرتر..ولی خوردنش راحتتره به خاطر لقمه ای بودنش
مواد لازم:
لازانیا
سس گوشتی
پنیر پیتزا
سس بشامل (سس سفید)
نمک، فلفل، آویشن
طرز پخت:
خب مواد گوشتی (یا غیرگوشتی) مون هر جور که دوست داریم آماده می کنیم..مثل مایه ماکارونی...من پیاز رو توی گوشت رنده می کنم و هم می زنم و درش رو میذارم و وقتی آب انداخت بر میدارم درش رو خیلی کم روغن..نمک، فلفل، رب گوجه می ریزم همراه با اون ادویه داخل بسته لازانیا..قارچ، فلفل دلمه و ... هم می تونین بریزین..من نداشتم
می ذاریمش کنار وقتی آماده شد..دقت کنین که  نباید روغن داشته باشه و چرب بشه..اگه اینجور بود، کجش کنین تا روغن اضافیش بره...توی یه دیگ بزرگ و جادار آب و روغن و نمک با کمی زرچوبه میریزم و میذارم روی گاز تا جوش بیاد...بعد ورقه های خشک لازانیا رو توش میندازم و میذارم تا بازم به جوش بیاد..این زمان روی بسته بندیش نوشته شده..باید کاملا نرم و پخته بشه ولی پاره نشه...بعد آبکش می کنم و میذارم آبش بره
حالا بریم سس سفید رو درس تکنیم..مقداری کره (50 گرم) رو توی یه دیگه کوچک می ریزیم و وقتی آب شد 2 قاشق پر آرد سفید توش می ریزیم و تفتش میدیم...حالا یه لیوان شیر گرم رو آروم آروم توش می ریزیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم..نمک و فلفل هم می زنیم ..این سس باید به غلظت ماست شل باشه...اما من کره نمی ریزم..چون با توجه به پنیر پیتزا دیگه خیلی چرب میشه و دوست نداریم..من آرد و شیر رو خوب مخلوط کردم تا حل بشه و گلوله نداشته باشه..بعد نمک و فلفل می زنم و میذارم روی گاز و هم می زنم مرتب تا پخته بشه..تو این مرحله یه تیکه پنیر گودا هم اگه داشته باشم توش میندازم
خب همه مواد رو همراه با سس کچاپ و پنیر پیتزا رو کنار دستمون میذاریم..فر رو روی 200 درجه روشن می کنیم...ظرف سرو رو کمی چرب می کنیم و دو سوم سس سفید رو توش می ریزیم...ورقه های لازانیا اگه خیلی آبشون بره و خشک بشن چسبناک میشن و کار باهاشون سخته پس اگه زمان زیادی ولشون کردین به امون خدا و اینجوری شد کافیه یه بار آب بریزین روشون و بذارین آبشون بره..نباید خیلی خشک و نه خیلی خیس باشه..خیس بودنش هم دردسری برای پیچیدنش میشه
خب روی تخته کار یه ورق لازانیا رو میذاریم..بکم سس کچاپ روش می ریزیم و یه قاشق از مایه گوشتی رو روش می ریزیم..کمی هم پنیر ..مثل شکل دیگه!
حالا از سمت خودمون شروع می کنیم به رول کردن و دقت می کنیم که خوب محکم بپیچیم که مواد داخلش شل و ول نشه و بیرون نریزه... وقتی رولمون آماده شد با چاقو دو نیم می کنیم
حالا رولها رو چبیده به هم و از کنار ظرف می چینیم...لازانیای من چون اطرافش پلیسه ایه..از سطح صافش چیدم دیگه..یعنی از محل برش...همه رول ها رو به همین شکل آماده می کنیم و توی ظرف می چینیم..همین کارش زمان بره خیلی
وقتی همه رولها رو چفت هم چیدیم (این چفت بودن خیلی مهمه ها) بقیه سس رو  اطرافشون می ریزیم و بسته به سلیقه مون مقداری ( یا مقدااااااااااااااااری!!) پنیر پیتزا هم روشون میریزیم و می فرستیم توی فر
نیم ساعت تا 40 دقیقه (کم و زیادش رو چک کنین خودتون) توی فر می مونه
بعد حرارت بالا رو هم میشه روشن کرد تا روش طلایی بشه
وقتی از فر خارج کردین بذارین از حرارت بیفته بعد ببرین سر سفره
به راحتی هم سرو میشه و رولهاش جدا میشه.

 

سه شنبه 26 آبان 1394  7:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:لازانياي فوق العاده شيك به شكل گل سرخ!

پاسخ به:لازانياي فوق العاده شيك به شكل گل سرخ!

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

سه شنبه 26 آبان 1394  7:40 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها