#جوجه پنجابی
۲ قاشق سوپخوری روغن نباتی
– ۲ قاشق سوپخوری کرهی آب شده
– ۸ عدد ران مرغ، پوست کنده
– ۱ قاشق چایخوری پودر زیرهی سبز
– ۱ عدد پیاز، خرد شده
– ۵ حبه سیر، خرد شده
– ۲ قاشق سوپخوری زنجبیل تازه، خردشده
– ۱ عدد گوجه فرنگی کوچک، درشت خردشده
– ۱ قاشق چایخوری رب گوجهفرنگی
– ۱ قاشق چایخوری ادویهیهندی garam masala
– ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
– ۱ عدد فلفل چیلی، خرد شده
– ۱ فنجان آب
– ¼ فنجان گشنیز تازه
طرز تهیه:
روغن و کرهی آب شده را در ماهیتابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. زیره را درون روغن ریخته و اجازه دهید پخته شود تا رنگ زیرهها تغییر نماید. سپس پیاز را درون ماهیتابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا بپزند و شفاف شوند. سیر و زنجبیل را اضافه کنید؛ به هم زدن ادامه دهید تا پیازها طلایی شوند، که زمانی در حدود ۵ دقیقه نیاز است. گوجه، رب گوجه، ادویهیهندی garam masala ، زردچوبه و فلفل چیلی را به همراه آب به مواد داخل ماهیتابه بیافزائید و اجازه دهید باز هم به مدت ۵ دقیقه بپزند. مرغها را درون سس بخوابانید؛ تا سس روی رانها را بگیرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید که مرغها کاملا پخته شوند که در حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد. گشنیزها را به عنوان چاشنی روی مرغها بریزید و سرو کنید.