0

رستوران در خانه با کباب بختیاری خانگی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

رستوران در خانه با کباب بختیاری خانگی

مجله آشپزی مثبت - معصومه  افرازه: نیازی نیست برای خوردن انواع کباب ها حتما به یک رستوران شیک و یا حتی معمولی بروید. فقط کافی است کمی وقت صرف کنید و یک کباب با احساس برای خانواده تهیه کنید.
 

کباب بختیاری با مدل های فانتزی



مواد لازم برای 4 نفر

  • 300 گرم فیله   مرغ
  • 300 گرم راسته گوسفند یا گوساله
  • 1 پیمانه آب پیاز رنده شده
  • 1 ق م زعفران دم کرده غلیظ
  • 3 ق س روغن مایع یا زیتون
  • به میزان لازم نمک و فلفل


طرز تهیه:

1. ابتدا سیخ‌های چوبی را داخل یک ظرف آب قرار دهید. این کار باعث می‌شود سیخ‌ها در حین پخت نسوزند. تکه های گوشت و مرغ را به‌صورت ورقه‌های طولی نازک برش بزنید. حالا شما یک مقدار نوار گوشت و مرغ دارید.

2. در دو کاسه به مقدار مساوی آب پیاز، روغن، زعفران و به مقدار لازم نمک و فلفل را بریزید و نوارهای گوشت  و مرغ را  به صورت جداگانه به مدت 6 ساعت داخل مایه قرار دهید تا مزه دار شوند.

3.  بعداز این مدت شروع به سیخ کردن ترکیب نوارهای  این دو نوع گوشت کنید. برای این کار روش های مختلفی وجود دارد؛مثل مدل یو، حلزونی و بافت پیچ . بعد از اینکه همه نوارهای گوشتی را به صورتی ترکیبی سیخ کردید، نوبت به سرخ کردن آنها می رسد.

4.  در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، سیخ‌ها را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف کباب‌ها سرخ شوند، سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم خوب سرخ شود. دقت کنید نسوزند چرا که زمان پخت کباب‌ها  به خاطر نازک بودن گوشت ها زیاد طول نمی‌کشد.

5.  بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، در صورت تمایل آنها را با برنج زعفرانی سرو کنید.

يه جور ديگه

در صورت تمایل می توانید به جای فیله مرغ، از سینه مرغ که آن را به صورت ورقه های نازک برش داده اید استفاده کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 26 آبان 1394  3:09 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها