مرغ شكم پر مازندراني
مواد لازم:
سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) ۴٠٠ گرم
پیاز رنده شده متوسط ١ عدد
گردو پودر شده ١٠٠ گرم
رب انار ٢ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ ١ عدد - ۵/١ كیلو گرم
الو ١٠ تا ١۵ عدد
زرشك ٣ قاشق سوپخوری
طرز تهيه:
پیاز رنده شده را تفت می دهیم تا كمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت می دهیم . آلو خرد شده و زرشك را اضافه كرده نمك و فلفل و ادویه را اضافه می كنیم . رب انار را اضافه می كنیم و بعد گردو را اضافه می كنیم . تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با این مواد پر كرده و آنرا می دوزیم . مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی آب می گذاریم بپزد.
يا در سينى فر قرارداده وروى ان فويل كشيده ،تا بپزدولى يك ربعِ اواخر طبخ،فويل را برداشته تا مرغ طلايي شود.