#پاناكوتاي شكلاتي
مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکلات 20 گرم
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک مي ريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماري حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل كه شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود
.
این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و يا به صورت تک نفره آماده كنيد. .
بعد به مدت چهار ساعت داخل يخچال قرار بدين، براي خارج كردن دسر از ظرف لبه هاي دسر رو به با چاقو از ظرف جدا كنيد بعد راحت خارج ميشه.
.
براي تزيين ميتونيد از شكلات تخته اي كه روي حرارت غير مستقيم كاملا ذوب و روان شده استفاده كنيد. البته نبايد داغ روي پاناكوتا بريزيد كه پاناكوتا از حالت خارج نشه. نيم ساعت هم براي سفت شدن شكلات داخل يخچال بزاريد.