0

رونمایی از لپ تاپ جدید اچ پی

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

محصول جدید اچ پی از صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچی برخوردار شده و محصول قدرتمندی است که برای رقابت با مک بوک پروهای کمپانی اپل تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمپانی اچ پی از محصول جدید خود با نام ZBook Studio رونمایی کرده که محصول قدرتمندی بوده و از اواخر ماه دسامبر و با قیمتی در حدود ۱۶۹۹ دلار وارد بازار فناوری خواهد شد. ZBook Studio از نظر سخت افزاری بسیار قدرتمند بوده و از قابلیت های آن می توان به نمایشگر ۱۵.۶ اینچی با رزولوشن UHD یا ۴K اشاره کرد.

ZBook Studio به چیپ های Core i۷ نسل ششم اینتل با تراشه های Skylake یا Xeon ، پشتیبانی از ۲ ترابایت حافظه ذخیره سازی داده از نوع HP Z Turbo Drive G۲ و ۳۲ گیگابایت حافظه رم تجهیز شده است. این محصول با الهام از MacBook Pro و با صفحه نمایش حدودا ۱۵ اینچی طراحی شده است.

پردازنده گرافیکی این لپ تاپ از نوع انویدیا Quadro M۱۰۰۰M و ۲ گیگابایت حافظه اختصاصی رم از نوع GDDR۵ یا HD Graphics ۵۳۰ اینتل است. روی بدنه این محصول نیز دو پورت تاندربولت ۳، سه درگاه USB ۳.۰ یک درگاه HDMI ۱.۴ و همینطور کارت حافظه از نوع SDXC گنجانده شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 24 آبان 1394  11:27 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:رونمایی از لپ تاپ جدید اچ پی

عالیه حرف نداره ... ولی من از لپ تاب خودم راضی هستم ... جیرانی هست برای خودش..خخخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 25 آبان 1394  12:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها