دور جدید تغییرات فدراسیونها با برکناری احمد محتشمی رئیس فدراسیون ژیمناستیک از سر گرفته شد.
سازمان تربیت بدنی که قول داده بود بعد از دهه اول محرم عملکرد فدراسیونها را به ویژه فدراسیونهایی که در بازیهای آسیایی گوانگ ژو را بررسی می کند، دیورز با بررسی عملکرد فدراسیونهای ژیمناستیک و جودو کار را استارت زد. نتیجه آن برکناری احمد محتشمی و امضای حکم سرپرستی فدراسیون به نام احمد درویش زاده بود. اگر چه محتشمی برکناری اش را قبول ندارد و فکر می کند ماجرایی است که منتقدانش به راه انداخته اند: «بحث برکناری نیست. من دوران چهار ساله ریاستم درفدرسیون تمام شده بود. البته من حالا متوجه شدم. نمی دانستم. این خبر یک شایعه است. این خبر هم از دروغ های همان اهالی منتقد ژیمناستیک است.»
با این حال برکناری محتشمی نشان می دهد که سازمان از قبل این تصمیم را گرفته نه بعد از جلسه شنبه. سید حمید سجادی معاون امور ورزش سازمان تربیت بدنی هم با حرفهایش این مساله را تایید می کند: «ریاست 4 ساله آقای محتشمی در فدراسیون ژیمناستیک در شهریور ماه تمام شده اما به خاطر بازی های آسیایی گوانگ ژو و انتخاب تیم ملی صلاح ندیدیم تغییراتی در این فدراسیون صورت گیرد.» البته هشتمی ژیمناستها در گوانگ ژو سازمانی ها را برای تغییر رئیس فدراسیون مطمئن کرد: «از طرفی با بررسی عملکرد نامطلوب تیم ملی ژیمناستیک در بازی های آسیایی و تکرار مقام هشتمی دوحه در این بازیها در حالیکه تیم های برتر آسیا به نسبت گذشت امتیازات کمتری گرفته بود تصمیم به تغییراتی در این فدراسیون گرفتیم، بنابراین از آقای محتشمی به دلیل زحماتی که در 4 سال گذشته برای ژیمناستیک کشیده بودند تشکر کردیم و حکم سرپرستی برای آقای درویش زاده از سوی دکتر سعیدلو صادر شد.»
با این حال محتشمی معتقداست ژیمناستیک در مدت ریاست او پیشرفت خوبی کرده: «پیشرفت ژیمناستیک تنها به مدال و مقام برنمیگردد که بخواهیم نقطه ضعف یا قوت این رشته را در این مسئله بدانیم. در این چهار سال کارهای بزرگی در این رشته انجام شده و رشته های مختلفی چون ایروبیک، ژیمناستیک هنری که خود شامل چندین اسباب و شاخه میشود، آکروژیم و ترامپولین فعالیت می کنند.» او حتی ازعملکرد چهار ساله اش در فدراسیون راضی است: «من از عملکردم راضی ام. یاخت 20 سالن دراستانها وتجهیز آنها با، 27-8 ست کامل اسباب ژیمناستیک در حد قهرمانی، جهانی کردن رشته ایروبیک، پنج مدال طلا، دو نقره و دو برنز و قرار گرفتن جوانان بین سه تیم اول آسیا، گرفتن کرسی های بین المللی و... در این مدت برای ژیمناستیک به دست آمد.»
او که سه چهار روزی است نائب رئیس کنفدارسیون ژیمناستیک آسیا شده، شاید فکرش را نمی کرد خبر برکناری اش را از زبان خبرنگاران بشنود: «من سه چهار روز پیش در اجلاس کنفدراسیون آسیا بدون یک مخالف نائب رئیس کنفدارسیون آسیا شدم. فکر می کنم حداقل باید سازمان به من اطلاع می داد. اما شنیدن خبر از خبرنگارانی که برای پرسیدن قضایا به من زنگ می زنند جالب نیست. این رفتارها برخلاف اصول اولیه اخلاق است. دور از منش انسانی است.» با این حال محتشمی حالا که صاحب کرسی بین المللی در کنفدراسیون آسیاست و سمتی در فدراسیون ندارد، بدش نمی آید به همکاران جدیدش کمک کند: «هر کاری از دستم برآید دریغ نمی کنم. اما هنوز هم معتقدم رفتارهای این چنینی دور از شان مدیران رده بالای سازمان تربیت بدنی است.» احمد درویش زاده سرپرست جدید فدراسیون ژیمناستیک اما برخلاف همکارش از حکمش خبر داشته. اگر چه قول شفاهی بود: «صحبت در این باره شفاهی بوده است و هنوز ابلاغی را از سازمان تربیت بدنی نگرفته ام.» او قرار بود دیروز سری به سازمان بزند تا حکمش را بگیرد. اگر چه دیروز رئیس سازمان و معاونش حمید سجادی در قطر بودند. به هرحال تا زمان انتخابات احمد درویش زاده که سابقه عضویت در تیم ملی ژیمناستیک، مربیگری در تیم ملی را دارد و ناظر کمیته ملی المپیک در این رشته بوده، روی صندلی ریاست فدراسیون ژیمناستیک می نشیند.