لطیفه هایی در وصف پراید
در اینجا می خواهیم به جوک ولطیفه در مورد خودروی پراید بپردازیم وکمی بخونیم وبخندیم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
پاسخ به:لطیفه هایی در وصف پراید
امروز یه پراید دیدم روش زده بود فروشی ۷ میلیون! تا اومدم بخرم رفت تو افق محو شد…!!
پراید به عنوان گرانترین تابوت دنیا در گینس ثبت شد ))
خدایا ما که نمیتونستیم ماشین ۲۰ ملیونی سوار شیم . . . . . . مرسی از اینکه ماشین مارو کردی ۲۰ میلیون
قسمتی از مناجات دارنده ی آقای پراید
پسره میره خواستگاری میپرسن ماشینت چیه ؟میگه پراید . . . . . . . . . . . . . بعد گندش در میاد پرادو داشته =)))))) با تیپا پرتش میکنن بیرون
کیا شبا میخوابن خواب پراید میبینن مثل من؟ =)))
ﺭﻓﺘﻢ ﻗﺼﺎﺑﯽ ﺩﻭ ﮐﯿﻠﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﺧﺮﯾﺪﻡ . . . . . . . . . . . ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﯿﻮﻣﺪﻡ ﻣﺮﺩﻡ ﻃﻮﺭﯼ نیگاه میکردن انگار پراید دیدن:|
یه پراید هم نداریم باهاش تو افق محو شیم
آیا نگران پراید خود هستید؟ آیا میترسید خطی روی آن بنشیند ؟ آیا نگران تمیزی ماشینتان هستید؟ خوب نگرانیتون خیلی بجاست منم بودم نگران میشدم کم الکی که نیست ”پرایده”
ملت فکر میکنن پراید شده ۲۰ ملیون … . . . . . . . . . . نه عزیزه من اون ۲۰ ملیون شده یه پراید …
پسر نوح با بدان بنشست الان برو زندگیشو ببین ! میگن پراید خریده
علم بهتر است یا پراید؟
من پراید دارم اگه خواستین باهاش عکس بندازین یک شارژ ۵ تومنی ایرانسل برام پیام میکنی خودم باهات تماس میگیرم عکس ۲۵۰۰۰ تومان .. دست به فرمون بزنی ۳۰۰۰۰ به پیامهای بدون شارژ جواب نمیدم … )
یکی از راه های رسیدن به خدا پراید بود که اونم گرون شد !!!
باور کنید ثروت آرامش نمیاره . . . . . . . . . . . مثلا منی که ماشینم” پرایده “و گوشیم جی ال ایکسه و هر شب مرغ میخورم و تو افق هم ویلا دارم فک میکنین آرامش دارم؟؟!! من حاضر بودم همه چیمو بدم یه لحظه آرامش شما رو داشته باشم هی روزگار …