لوکا بوناچیچ گزینه سرمربیگری سپاهان نیست
عضو هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان گفت: بر خلاف شایعات منتشر شده، شایعه انتخاب ابراهیمزاده به عنوان سرمربی سپاهان صحت ندارد و بوناچیچ هم گزینه تیم ما نیست.
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، حسین کفعمی با اشاره به شایعه انتخاب منصور ابراهیمزاده به عنوان سرمربی تیم سپاهان اصفهان اظهار داشت: خبر انتخاب ابراهیمزاده به عنوان سرمربی تیم سپاهان اصفهان تکذیب میشود و این خبر صحت ندارد.
وی افزود: در حال حاضر گزینههای سرمربیگری تیم سپاهان اصفهان خارجی هستند و از بین آنها یک نفر به عنوان سرمربی انتخاب میشوند.
عضو هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان با بیان اینکه سرمربی تیم عصر امروز یا صبح فردا انتخاب میشود، بیان کرد: تلاش میکنیم که از بین آنها یک نفر را به عنوان سرمربی انتخاب کنیم.
وی درباره شایعه انتخاب بوناچیچ به عنوان سرمربی سپاهان اضافه کرد: لوکا بوناچیچ گزینه سرمربیگری تیم سپاهان اصفهان نیست.
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
پاسخ به:لوکا بوناچیچ گزینه سرمربیگری سپاهان نیست
آخر معلوم نیست چه کسی را انتخاب می کنند
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
دارن وقت را هدر می دن
معلوم نیست جزو سه تیم بیاییم در لیگ برتر امسال هیچی بر هیچی
کاش سقوط نکنیم
خدا کند
پس تو طرفدار سپاهان نیستی
غیرتت کجاس؟؟؟
سپاهانی ام ولی دارند تیممون را نابود می کنند
اگه ساکت مدیرعامل بود سپاهان قهرمان آسیا هم میشد.
تیم داشت پیشرفت می کرد که یهویی ساکت رفت...
ساکت رفت /فریاد اومد
حالا از شوخی گذشته به نظرت ساکت دوباره برمی گرده؟؟؟
بعید می دونم /اونم خیلی هستند که مثل فرکی که خرابش کردند کاری کردند که بر نگرده
به نظرت چه کسی سرمربی میشه؟؟؟
من میگم یه گزینه داخلی به نام ژنرال تیم را خوب می توند سر وسامان بده
نه گزینه ی داخلی خوب نیست.