وکیل بنزما: حال کریم خوب نیست
در مصاحبه با BFM TV
وکیل بنزما: حال کریم خوب نیست
کریم بنزما پس از اتهاماتی که به وی در پرونده باج خواهی از متیو والبوئنا زده اند، اوضاع روحی خوبی ندارد.
|
![وکیل بنزما: حال کریم خوب نیست](http://static2.varzesh3.com/files/picture/thumb/01073461.jpg) |
|
به گزارش "ورزش سه"، از هفته گذشته در فرانسه، تحقیقاتی راجع به پرونده اخاذی بنزما از والبوئنا بر سر یک فیلم غیر اخلاقی شروع شده و در صورت اثبات همکاری بنزما در این پرونده، ممکن است ستاره رئال با 5 سال زندان روبرو شود.
آلن ژاکوبوویتس، یکی از وکلای بنرما، در مورد حال عمومی وی به BFM TV گفت:" حال کریم خوب نیست. او حس می کند که انگشت نمای مردم دنیا شده و او را با اتهاماتی بی اساس به لجن کشیده اند. کریم این اتهامات را احمقانه می داند. با او مثل جنایتکاران برخورد شده است. او برای حفظ غرور و شخصیت خود خواهد جنگید و ما نیز در این مبارزه در کنار او خواهیم بود تا وی از این اتهامات تبرئه شود."
|
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
چهارشنبه 20 آبان 1394 5:47 PM
تشکرات از این پست