چيز كيك کادایف
رشته کادایف یک بسته( اسم ديگه اش ورميشل پاكستاني هست، عربها بهش شعیریه هم میگن )
کره ۱۰۰ گرم
شیر عسلی نصف قوطی (تقریبا ۲۰۰ گرم)
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۱۰۰ گرم
کرم کارامل یک بسته
شیر دو لیوان
بیسکویت پتی بور یک بسته
طرز تهيه
رشته ها رو با كره تفت بدین تا تغيير رنگ بدن فقط مواظب باشين كه نسوزه. وقتي خوب تفت خورد، توي ظرف بریزین و پهن کنین. كرم كارامل رو طبق دستورش يعني دوليوان شير سرد مخلوط کنین و بذارین جوش بياد و يك دقيقه بجوشه. بعد همونطور داغ روی رشته ها بریزین.
بلافاصله بيسكوييت هاي پتي بور رو روي رشته ها بچینین. خامه فرم گرفته و شير عسلي و پنير خامه ای رو با همزن بزنین تا كاملا سفت و غليظ بشه. بعد مخلوط خامه ای رو روی بيسكوييت ها بریزین و صاف کنین. از شيره ي كاراملي كه داخل جعبه كرم كارامل بود، خط های عرضي روی سطح خامه بکشین و با خلال دندان طرح بدین. حداقل ۴ ساعت توی يخچال بذارین و بعد برش بزنین