پاسخ به:اینجا همه چیز عالیه!!
همیشه به خاطر داشته باشید که دنیا هرگز مدیون شما نیست ، زیرا قبل از شما نیز وجود داشته است .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
وقتی که شما به بدبینی عادت کنید ، بدبینی به اندازه خوشبینی مطلوب و دوست داشتنی است
زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست
میخواهید بدانید چرا واکسی شده ام ...؟ خیلی ساده است، خواستم کاری بکنم تا به مردم بفهمانم که بیش از آنکه صاحب افکار زیبا باشند، صاحب پا هستند ...! بسیاری از این آدمها در این آسمانخراش این را از یاد برده اند اگر مثل من روزی صد تا کفش واکس بزنند، شاید به یاد بیاورند که پای آدمی روی زمین است و نه در ابرها...! مردی با کبوتر رومن گاری
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
اگر بخوای من، منی بشم که تو می گی، پس دیگه من، من نیستم...!!! خسرو شکیبایی
تونل ها راست میگویند...راه هست... حتی در دل سنگ!!!
همیشه سخت ترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق دارد،شاکی سختی های دنیا نباش، شاید تو بهترین بازیگر خدا باشی...
یادمان باشد آنهایی که به جای فریاد زدن سکوت میکنند، یک روز به جای اینکه صبر کنند، ... در را باز میکنند ... ... . . و میروند.
میان انسان و شرافت رشته باریکی وجود دارد و اسم آن قول است
دل من دیر زمانی است که می پندارد،دوستی نیز گلی است.
مثل نیلوفر و ناز.
ساقه ی ترد ظریفی دارد.
بی گمان سنگدل است آنکه روا می دارد جان این ساقی نازک را
دانسته بیازارد.
" فریدون مشیری "
ما سه چیز را در دوران کودکی جا گذاشتیم : شادمانی بی دلیل، دوست داشتن بی دریغ، کنجکاوی بی انتها...
ماشاءالله به این پشتکار :)
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
قربانت .خخخ