پاسخ به:اینجا همه چیز عالیه!!
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
زندگی در بازتاب اندیشه های توست ، هر آنچه را که ذهن تو باور کند به دست می آوری و آنچه را که محکوم کنی از دست می دهی. و این را بدان که : خوشبختی بر 3 اصل استوار است : فراموش کردن گذشته غنیمت شمردن حال امیدوار بودن به آینده
جملاتی که باید باور کنیم..... حداقل پنج نفر در این دنیا هستند که به حدی تو را دوست دارند، که حاضرند برایت بمیرند. حداقل پانزده نفر در این دنیا هستند که تو را به یک نحوی دوست دارند. تنها دلیلی که باعث میشود یک نفر از تو متنفر باشد، اینست که میخواهد دقیقاً مثل تو باشد. یک لبخند از طرف تو میتواند موجب شادی کسی شود حتی کسانی که ممکن است تو را نشناسند. هر شب، یک نفر قبل از اینکه به خواب برود به تو فکر میکند. تو در نوع خود استثنایی و بینظیر هستی. یک نفر تو را دوست دارد، که حتی از وجودش بیاطلاع هستی. وقتی بزرگترین اشتباهات زندگیت را انجام میدهی ممکن است منجر به اتفاق خوبی شود.
روزی دخترک از مادرش پرسید: 'مامان نژاد انسان ها از کجا اومد؟مادر جواب داد: خداوند آدم و حوا را خلق کرد. اون ها بچه دار شدند و این جوری نژادانسان ها به وجود اومد. دو روز بعد دختر همین سوال رو از پدرش پرسید. پدرش پاسخ داد: 'خیلی سال پیش میمون ها تکامل یافتند و نژاد انسان ها پدید اومد..' دخترک که گیج شده بود نزد مادرش رفت و گفت:مامان تو گفتی خدا انسان ها روآفرید ولی بابا میگه انسان ها تکامل یافته ی میمون ها هستند...من که نمی فهمم! مادرش گفت: عزیز دلم خیلی ساده است. من بهت در مورد خانواده ی خودم گفتم و بابات درمورد خانواده ی خودش
در مسابقه بین موش و گربه معمولا موش برنده است.زیرا گربه برای غذا میجنگد و موش برای زندگی.
نتیجه اخلاقی:ترس از دست دادن همیشه بهتر از میل بدست آوردن است…
وقتی وارد می شوی لباست معرف توست ،
وقتی می روی حرفهایت ...
عاشقانه حرف بزن ...
و ؛
لبخندت را وسعت ببخش ...
گذشته که گذشت و نیست… آینده هم که نیومده و نیست… غصه ها مال گذشته و آینده است… حالا که گذشته و آینده نیست!… پس چه غصه ای؟! تنها حال موجود است که اون هم نه غصه داره و نه قصه!!!
هیچگاه بخاطر عاطفی بودن یا ابراز احساسات عذر خواهی نکنید. بگذارید این نشانه ای باشد که قلبی بزرگ دارید و نمی هراسید اگر دیگران نیز آن را ببینند. ابراز احساسات علامت قدرت است