پاسخ به:اینجا همه چیز عالیه!!
هدف زندگی، رشد و تعالی است؛ هدفی که بدون وجود مشکلات، راهی برای دست یافتن به آن نخواهید یافت. مشکلات به شما انگیزه پیشرفت و رشد می دهند. در واقع باید کلمه "مشکل" در ذهن شما تداعی "پیشرفت" باشد. بطوری که هر زمان به مشکلی بر می خورید، بلافاصله به جای احساس نا امیدی و ترس، از اینکه می توانید ظرفیت وجودی خویش را گسترش دهید شاد شوید.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
یک فرد خلاق در مواجهه با یک مسئله ابتدا:
گیج می شود
سپس تمرکز می کند
در گام بعدی با تضادها و تنش ها درگیر می شود تا
به کشف می رسد و در پایان،
متولد می شود.
کتاب هایی را که خوانده ام مانند غذاهایی که خورده ام به
یاد نمی آورم، با این همه همان ها مرا ساخته اند.
امرسون
در طول روز چند بار از واژه "من" استفاده میکنیم؟
خود شیفتگی از علائم نفسانیت است و ما را بزرگی ها دور می کند.
رموز موفقیت:
دانستن بیش از دیگران،
پشتکار بیش از دیگران
و
انتظار کمتر از دیگران.
وقتی زیاد مطالعه داشتید متوجه می شوید که
هیچ چیز نمی دانید.
چیزی که زن دارد و مرد را تسخیر می کند مهربانی اوست نه سیمایش.
ویلیام شکسپیر
من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟ برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم، انتظارات همیشه صدمه زننده هستند .. زندگی کوتاه است .. پس به زندگی ات عشق بورز .. خوشحال باش .. و لبخند بزن .. فقط برای خودت زندگی کن و .. قبل از اینکه صحبت کنی گوش کن قبل از اینکه بنویسی فکر کن قبل از اینکه خرج کنی درآمد داشته باش قبل از اینکه دعا کنی ببخش قبل از اینکه صدمه بزنی احساس کن قبل از تنفر عشق بورز زندگی این است ... احساسش کن، زندگی کن و لذت ببر...
اگر برای يک سال برنامهريزی ميكنيد گندم بكاريد، اگر میخواهيد برای ده سال برنامهريزی كنيد درخت بكاريد و در صورتيكه براي يک عمر برنامهريزی ميكنيد انسان تربيت كنيد.
كوانتسو فيلسوف چينی
باور دارم آنچه سرنوشت ما را تعیین می کند شرایط زندگیمان نیست بلکه تصمیم های ماست ...
همیشه یادمان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، در کنار آن لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.
فاصله ی بین دیدن خوب و خوب دیدن بسیار زیاد است، انسانهای زیادی هستند که بینایی ندارند اما دنیا را بسیار زیباتر از من می بینند …
گاه آدمی در بیست سالگی می میرد
ولی در هفتاد سالگی به خاک سپرده می شود...