پاسخ به:اینجا همه چیز عالیه!!
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
موفقیت یعنی از مخروبه های شکست،کاخ پیروزی ساختن. موفقیت یعنی از ناممکن ها،ممکن ساختن. موفقیت یعنی همیشه جانب حق را نگاه داشتن. موفقیت یعنی با آرامش زیستن. موفقیت یعنی ناکامی ها را جدی نگرفتن. موفقیت یعنی از تجارب انسان های موفق درس گرفتن. موفقیت یعنی اشتباه را پذیرفتن و تکرار نکردن آن. موفقیت یعنی با شرایط مختلف خود را وفق دادن. موفقیت یعنی تکیه گاه بودن برای دیگران. موفقیت یعنی قدردان بودن. موفقیت یعنی خسته نشدن از مبارزه با دشواری ها. موفقیت یعنی خندیدن به آنچه دیگران مشکلش می پندارند. موفقیت یعنی توانایی دوست داشتن. موفقیت یعنی عاشق زندگی بودن. موفقیت یعنی صبور بودن. موفقیت یعنی حفظ خونسردی در شرایط دشوار
انسانها افریده شده اند که به آنها عشق ورزیده شود ؛ و اشیاﺀ ساخته شده اند که مورد استفاده قرار بگیرند ؛ دلیل آشفتگی دنیا این است که : به اشـــــیاء عشق ورزیده میشود و انســـــانها مورد استفاده قرار می گیرند... !
فكر مي كنم هنر اصلي ، هنر فاصله ها باشد ، زياد نزديك به هم مي سوزيم ، زياد دور ، يخ مي زنيم !
ديوانه وار
كريستين بوبن
چه ساده لوح اند آنان که می پندارند عکس تو را به دیوار خانه ام آویخته ام ،
و نمیدانند ؛
که دیوارهای خانه ام را به عکس تو آویخته ام ...
"شمس لنگرودی"
وه که جدا نمی شود نقش تو از خیال من ...
سعدی
خسرو شکیبایی می گفت: بعضی وقت ها { روزگار} ؛ یکی طوری می سوزونتت که هزار نفر نمیتونن خاموشت کنن، بعضی وقت ها یکی طوری خاموشت میکنه که هزار نفر نمیتونن روشنت کنن.
زمانه ایست که خیلی خیلی چیزها آنطوری که
بود یا باید باشد نیست
آدمها آنقدر زود عوض می شوند، آنقدر زود که تو فرصت نمیکنی به ساعتت نگاهی بیندازی و ببینی چند دقیقه بین دوستی ها تا دشمنی ها فاصله افتاده است! چراغها را من خاموش میکنم... زویا پیرزاد
حکایت ما آدم ها... حکایت کفشاییه که... اگه جفت نباشند... هرکدومشون هر چقدر شیک باشند... هرچقدر هم نو باشند تا همیشه لنگه به لنگه اند… کاش خدا وقتی آدم ها رو می آفرید... جفت هرکس رو باهاش می آفرید... تا این همه آدم های لنگه به لنگه زیر این سقف ها... به اجبار،خودشون رو جفت نشون نمی دادند...
روزها چه دیر می گذرند و سال ها چه زود./
چارلی چاپلین می گوید :
پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی آموختم با پول می شود خانه خرید ولی اشیانه نه!
رختخواب خرید ولی خواب نه!
ساعت خرید ولی زمان نه!
مقام خرید ولی احترام نه/کتاب خرید ولی دانش نه!
آدم میشه خرید ولی دل نه!
اما افسوس دیر فهمیدم!!
بزرگ ترین موفقیت زندگی ام این بوده که با چشم های خودم ببینم که چه طور فراموشم می کنند !!!
گابریل گارسیا مارکز خالق رمان صد سال تنهایی