یک شام خوشمزه برای افرادی که خیلی شکمو نیستند و یک میان وعده وسوسه کننده برای شکموها سیب زمینی پنیر است. هیچکس وجود ندارد که دست رد به سینه سیب زمینی پنیر بزند مخصوصا اینکه سس آن آلفردو باشد.
مواد لازم:
سیبزمینی درشت 3 عدد
پودر پنیر پارمسان 4 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده 4.1 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس:
شیر پرچرب 2 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
تخممرغ زده شده 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا 1 قاشق چایخوری)
قرص عصاره مرغ یا گوشت 1 عدد
خامه 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. سیبزمینیها را فویل پیچیده و درون فر 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویلها را باز کرده و آنها را خرد کنید.
2. سیبزمینی خرد شده را درون ظرفها یا کاسههای سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا 15 دقیقه در فر با دمای200 درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.
سس آلفردو:
3. کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
4. به مدت 4 الی 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخمگشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخممرغها و خامه را اضافه کنید.
5. حدودا 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید. شما میتوانید برای خوش عطر شدن سس 1 الی 2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیبزمینیهای کبابی استفاده کنید.