0

تهیه سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

تهیه سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

 

 

یک شام خوشمزه برای افرادی که خیلی شکمو نیستند و یک میان وعده وسوسه کننده برای شکموها سیب زمینی پنیر است. هیچکس وجود ندارد که دست رد به سینه سیب زمینی پنیر بزند مخصوصا اینکه سس آن آلفردو باشد.

 

مواد لازم:

 

    سیب‌زمینی درشت 3 عدد

    پودر پنیر پارمسان 4 قاشق چایخوری

    پیازچه خرد شده 4.1 پیمانه

 

 

مواد لازم برای تهیه سس:

 

    شیر پرچرب 2 پیمانه

    آرد سفید 1 قاشق سوپخوری

    کره 50 گرم

    تخم‌مرغ زده شده 2 عدد

    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا 1 قاشق چایخوری)

    قرص عصاره مرغ یا گوشت 1 عدد

    خامه 2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه:

 

1. سیب‌زمینی‌ها را فویل پیچیده و درون فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویل‌ها را باز کرده و آنها را خرد کنید.

 

2. سیب‌زمینی خرد شده را درون ظرف‌ها یا کاسه‌های سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا 15 دقیقه در فر با دمای200 درجه سانتی‌گراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.

 

سس آلفردو:

 

3. کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

 

4. به مدت 4 الی 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخم‌گشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخم‌مرغ‌ها و خامه را اضافه کنید.

 

5. حدودا 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید. شما می‌توانید برای خوش عطر شدن سس 1 الی 2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیب‌زمینی‌های کبابی استفاده کنید.

دوشنبه 18 آبان 1394  6:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها