مجله آشپزی مثبت - تارا دباغ: ماهی، اصلیترین ماده غذایی مردم بندرعباس است. مردم این شهر با ماهی غذاهای متنوعی- از سوپ و خورش و پلو گرفته تا کوکو و کتلت - درست میکنند.خورش کاری ماهی هم یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار مردم این شهر است. خورشی که خیلی سریع آماده میشود و میتواند یک پیشنهاد خوشمزه برای یک ظهر پاییزی باشد.
مواد لازم برای 4 نفر
-
400 گرم ماهی شیر خرد شده
-
1 عدد پیاز
-
2 عدد گوجهفرنگی
-
1 ق س گشنیز
-
2 حبه سیر
-
1 ق چ ادویه کاری
-
1 ق س رب گوجهفرنگی
-
به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
-
نوک ق چ زنجبیل
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم تفت دهید.
2. ماهی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
3. حالا نمک، فلفل قرمز و زنجبیل را هم اضافه کنید.
4. ادویه کاری را روی ماهی بریزید و روی حرارت کم هم بزنید.
5. رب گوجهفرنگی را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده روی ماهی بریزید و با یک لیوان آب ولرم بگذارید تا ماهی نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
6. در پایان خورش را در ظرف بکشید، روی آن گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.