پارسه گرد/ درست کردن مرنگ کار سختي نيست و آن را ميتوان با ميوه و خامه تزئين کرد و بعنوان يک دسر آسان سر ميز آورد. مرنگ براي تزئين کيک و همچنين کاور کردن فيلينگ پاي بکار ميرود.
بهتر است پودر نارگيلي که براي تهيه اين دسر استفاده ميکنيدتازه و خانگي باشد، پس يک عدد نارگيل تهيه کرده ، پوست آنرا جدا کنيد و مقداري از گوشت آن را با رنده درشت رنده کرده و مورد استفاده قرار دهيد.
چي لازم دارم:
سفيده تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 215 گرم
پودر نارگيل تازه 40 گرم يا ⅔ پيمانه
شکلات سفيد 360 گرم
خامه 600 ميلي ليتر
انبه تازه 2 عدد
پودر قند براي پاشيدن روي کيک
چه جوري درست ميشه:
شکلات سفيد را ريز خرد کنيد.
انبه را پوست گرفته و به صورت تکه هاي باريک خرد کنيد. چنانچه انبه تازه در دسترس شما نبود از کمپوت آن استفاده کنيد.
فر را روي 120 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
3 عدد سيني فر را با کاغذ روغني (کاغذ شيرينيپزي) بپوشانيد. يک دايره به قطر 22 سانتيمتر روي هر ورقه بکشيد. کاغذ را برگردانيد، طوري که طرف جوهري آن زير باشد.
با استفاده از همزن برقي سفيد تخم مرغهاي همدماي محيط را در کاسهاي خشک و تميز و بزرگ بزنيد تا حبابهايي در آن شکل بگيرند. معمولا زمان 15 تا 20 دقيقه طول ميکشد تا سفيده تخممرغ فرم بگيرد.
سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کنيد و مدام آن را با همزن مخلوط کنيد. مخلوط حاصل در واقع همان مرنگ است.
¼ مرنگ را روي دايرهاي که روي کاغذ آشپزي کشيده بوديد، پخش کنيد. ½ باقي مخلوط را براي دو دايره ديگر به کار ببريد. روي هر کدام از دايرهها ⅓ ازپودر نارگيل را بپاشيد.
کمي از مرنگ را در کيسه فريزر يا قيف بريزيد که با آن کيک را تزيين ميکنند. ماسوره ساده يک سانتيمتري به سر آن وصل کنيد. سپس مرنگ را روي سيني فر که با کاغذ پوشانده بوديد، به صورت لولهاي پمپ کنيد. باقي پودر نارگيل ها را روي سيني بپاشيد. سينيها را در فر گذاشته و براي 1 ساعت مواد را بپزيد تا ترد و خشک شوند. فر را خاموش کنيد.سينيها را براي 1.5 ساعت از فر بيرون نياوريد ولي در فر را نيمه باز بگذاريد تا سرد شوند.
شکلات و ¼ پيمانه خامه را به روش بنماري ( در کاسه اي که تحمل حرارت را دارد ريخته و روي ظرفي قرار دهيد که تا نيمه پر از آب در حال جوش است ،مطمئن شويد کاسه با آب تماس پيدا نکند). خامه و شکلات را هم بزنيد تا شکلات ذوب شود و مخلوط نرم گردد. آن را کنار بگذاريد تا کمي سرد شود.
با استفاده از همزن برقي باقي خامه را در کاسه اي آنقدر هم بزنيد تا خوب فرم بگيرد وحبابهايي روي آن ايجاد شود که به همان حالت باقي بماند(درواقع خامه فرم بگيرد). به آرامي خامه را به مخلوط شکلات اضافه کرده و هم بزنيد تا تقريباً ترکيب شوند. روي آن را با سلفون بپوشانيد و براي 1 ساعت در فريزر قرار دهيد تا سرد شود.
يکي از دايرههاي مرنگ که در فر پختيد را به سيني سرو منتقل کنيد و روي آن ⅓خامه شکلاتي را پخش کنيد. روي آن ⅓ انبه ها را بچينيد. اين کار را با باقي دايره هاي مرنگ، خامه شکلاتي و انبه ها تکرار کنيد و روي آنها را با سلفون پوشانده و براي 1 ساعت در يخچال بگذاريد تا مرنگ کمي نرم شوند.