0

دعاي امام سجاد (ع) براي رفع غم و اندوه

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دعاي امام سجاد (ع) براي رفع غم و اندوه

قدس آنلاين/ متن ذيل دعاي امام سجاد (ع) براي رفع غم و اندوه در هنگامي است که مشکلات به ما هجوم مي آورند.

«بسم الله الرحمن الرحيم»
(1) يَا فَارِجَ الْهَمّ، وَ کَاشِفَ الْغَمّ، يَا رَحْمَانَ الدّنْيَا وَ الْ‏آخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا، صَلّ عَلَى مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمّدٍ، وَ افْرُجْ هَمّي، وَ اکْشِفْ غَمّي.
(2) يَا وَاحِدُ يَا أَحَدُ يَا صَمَدُ يَا مَنْ لَمْ يَلِدْ وَ لَمْ يُولَدْ وَ لَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُواً أَحَدٌ، اعْصِمْنِي وَ طَهّرْنِي، وَ اذْهَبْ بِبَلِيّتِي. وَ اقْرَأْ «آيَةَ الْکُرْسِيّ» وَ «الْمُعَوّذَتَيْنِ» وَ «قُلْ هُوَ اللّهُ أَحَدٌ»، وَ قُلْ: (3)‏ اللّهُمّ إِنّي أَسْأَلُکَ سُؤَالَ مَنِ اشْتَدّتْ فَاقَتُهُ، وَ ضَعُفَتْ قُوّتُهُ، وَ کَثُرَتْ ذُنُوبُهُ، سُؤَالَ مَنْ لَا يَجِدُ لِفَاقَتِهِ مُغِيثاً، وَ لَا لِضَعْفِهِ مُقَوّياً، وَ لَا لِذَنْبِهِ غَافِراً غَيْرَکَ، يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ أَسْأَلُکَ عَمَلًا تُحِبّ بِهِ مَنْ عَمِلَ بِهِ، وَ يَقِيناً تَنْفَعُ بِهِ مَنِ اسْتَيْقَنَ بِهِ حَقّ الْيَقِينَ فِي نَفَاذِ أَمْرِکَ.
(4) اللّهُمّ صَلّ عَلَى مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمّدٍ، وَ اقْبِضْ عَلَى الصّدْقِ نَفْسِي، وَ اقْطَعْ مِنَ الدّنْيَا حَاجَتِي، وَ اجْعَلْ فِيمَا عِنْدَکَ رَغْبَتِي شَوْقاً إِلَى لِقَائِکَ، وَ هَبْ لِي صِدْقَ التّوَکّلِ عَلَيْکَ.
(5) أَسْأَلُکَ مِنْ خَيْرِ کِتَابٍ قَدْ خَلَا، وَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ شَرّ کِتَابٍ قَدْ خَلَا، أَسْأَلُکَ خَوْفَ الْعَابِدِينَ لَکَ، وَ عِبَادَةَ الْخَاشِعِينَ لَکَ، وَ يَقِينَ الْمُتَوَکّلِينَ عَلَيْکَ، وَ تَوَکّلَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَيْکَ.
(6) اللّهُمّ اجْعَلْ رَغْبَتِي فِي مَسْأَلَتِي مِثْلَ رَغْبَةِ أَوْلِيَائِکَ فِي مَسَائِلِهِمْ، وَ رَهْبَتِي مِثْلَ رَهْبَةِ أَوْلِيَائِکَ، وَ اسْتَعْمِلْنِي فِي مَرْضَاتِکَ عَمَلًا لَا أَتْرُکُ مَعَهُ شَيْئاً مِنْ دِينِکَ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنْ خَلْقِکَ.
(7) اللّهُمّ هَذِهِ حَاجَتِي فَأَعْظِمْ فِيهَا رَغْبَتِي، وَ أَظْهِرْ فِيهَا عُذْرِي، وَ لَقّنّي فِيهَا حُجّتِي، وَ عَافِ فِيهَا جَسَدِي.
(8) اللّهُمّ مَنْ أَصْبَحَ لَهُ ثِقَةٌ أَوْ رَجَاءٌ غَيْرُکَ، فَقَدْ أَصْبَحْتُ وَ أَنْتَ ثِقَتِي وَ رَجَائِي فِي الْأُمُورِ کُلّهَا، فَاقْضِ لِي بِخَيْرِهَا عَاقِبَةً، وَ نَجّنِي مِنْ مَضَلّاتِ الْفِتَنِ بِرَحْمَتِکَ يَا أَرْحَمَ الرّاحِمِينَ.
(9) وَ صَلّى اللّهُ عَلَى سَيّدِنَا مُحَمّدٍ رَسُولِ اللّهِ الْمُصْطَفَى وَ عَلَى آلِهِ الطّاهِرِينَ.

به نام خداوند بخشنده ي مهربان
اي زداينده اندوه و برطرف کنندۀ غم.. اي رحمان دنيا و آخرت و مهربان هر دو جهان.. بر محمّد و آل محمّد درود فرست و اندوه مرا بزداي، و غمم را برطرف کن. (2) اي يگانه.. اي يکتا.. اي بي نياز.. اي کسي که نزاده و زاده نشده و احدي براي او همتا نيست.. حفظم کن و پاکم فرما، و مصيبت و بلايم را از ميان ببر- و بخوان «آيت الکرسي» و «فلق و ناس»و «توحيد». و سپس بگو: (3) خدايا.. از تو درخواست مي کنم؛ درخواست کسي که نيازش شديد، و نيرويش ضعيف و گناهانش زياد شده، درخواست کسي که براي نيازمنديش فريادرسي، و براي ناتوانيش نيرو دهنده اي، و براي گناهانش آمرزنده اي، غير تو نمي يابد. اي صاحب جلال و اکرام.. عملي را از تو درخواست مي کنم که هرکس آن را انجام دهد، به خاطر آن دوستش داري و يقيني را مي خواهم که به سبب آن کسي را سود مي دهي که در مسير جريان فرمان و اراده ات به وسيلۀ آن يقين، حقّ اليقين را به دست اورد. (4) خدايا.. بر محمّد و آل محمّد درود فرست و جان مرا بر پايه صدق در نيت و عمل و اخلاق قبض کن، و نيازم را از دنيا بگسل و رغبتم را درآنچه نزد توست، درحالي که مشتاق لقايت باشم، قرار ده و صدق توکّل بر وجود مبارکت را به من ببخش. (5) از تو بهترين سرنوشتي که مقدّر شده درخواست مي کنم، و از بدترين سرنوشتي که مقدّر شده به تو پناه مي آورم. ترس بندگان را از مقامن و بندگي فروتنان را برايت، و يقين توکّل کنندگان را بر وجودت، و توکّل مؤمنان را بر حضرتت از تو درخواست دارم. (6) خدايا.. رفيقم را در خواسته هايم مانند رغبت عاشقانه ات در خواسته هايشان، و ترسم را مانند ترس دوستانت قرار ده، و مرا در عرصۀ خشنوديت به کار و عملي به کار گير، که با آن چيزي از دينت را به خاطر ترس از کسي از آفريده هايت رها نکنم. (7) خدايا.. اين است حاجت من. رغبت و ميليم را در آن بزرگ کن، و عذرم را در آن آشکار فرما، و حجّتم را در آن بر زبانم گذار، و جسمم را در آن سلامت بخش. (8) خدايا.. کساني صبح مي کنند در حالي که به غير تو اعتماد و اميد دارند؛ ولي من صبح کردم در حالي که در تمام امورم اعتماد و اميدم تويي، براي من به آنچه سرانجامش از همه بهتر است حکم فرما، و از فتنه هاي گمراه کننده نجاتم ده، به مهربانيت اي مهربان ترين مهربانان.. (9) و درود خدا بر سرور ما محمّد، فرستادۀ برگزيده خدا و اهل بيت پاکش.»

برگرفته از صحيفه سجاديه

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 آبان 1394  7:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها