0

میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی  ها

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی  ها

مجله آشپزی مثبت - شیرین واثقی: کم‌ کم سروکله میگوهای تازه پیدا می‌شود. اگر دلتان می‌خواهد یک خورش خوشمزه و اصیل بخورید میگوی کنجدی بوشهری‌ها بهترین انتخاب است. یک غذای ساده ، سریع و بی‌دردسر.
 

میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی ها



مواد لازم برای 2  نفر

  • 300 گرم میگو
  • 1 عدد پیاز
  • 2 /1 پیمانه کنجد
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • 1 ق س روغن‌زیتون


طرز تهیه:

1. میگوها را 3 دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.

2. بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.

3. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

4. میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.

5. حالا کنجد و روغن‌زیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.

6. مخلوط کنجد و روغن‌زیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته

 حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 17 آبان 1394  2:35 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها