0

کباب قرقاول

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کباب قرقاول

وب سایت دلگرم: قرقاول يکي از پرندگاني است که داراي پرهاي بسيار زيبا و گوشت بسيار لذيذ است و بهترين خوراک آن به طريق کباب است ، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر است، ضمنا اين پرنده کمياب است و تهيه آن به آساني مقدور نيست در هر حال ما طريقه کباب کردن آنرا ذيلا شرح ميدهيم.

مواد لازم:

 

  • گوشت قرقاول 1200 گرم
  • آب ليموترش 2.5 فنجان
  • پياز خام خلال شده 3 عدد
  • روغن زيتون 0.5 فنجان
  • فلفل قدري
  • نمك قدري

کباب قرقاول


طرز تهيه:

1- پرهاي قرقاول را بدقت ميگيريم و پرهاي ريز باقيمانده را بدقت مي سوزانيم ، بعد آنرا بدقت مي شوئيم و خشک مي کنيم و گوشت آنرا مثل کباب جوجه قطعه قطعه مي نمائيم و در پیاز، نمک، فلفل، آب ليمو و روغن زيتون ميخوابانيم ، بعد قطعات آنرا بطوريکه سينه ها و رانها جدا باشند به سيخ مي کشيم.

2- ابتدا رانها را روي آتش کمي برشته ميکنيم ، بعد سينه ها را روي آتش ميگذاريم و با حرارت ملايم آنها را برشته مي سازيم و سيخ ها را مرتب پشت و رو مي کنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتبا روي قطعات قرقاول ميدهيم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اينکه مغز آن خشک گردد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 17 آبان 1394  2:00 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها