وب سایت دلگرم: قرقاول يکي از پرندگاني است که داراي پرهاي بسيار زيبا و گوشت بسيار لذيذ است و بهترين خوراک آن به طريق کباب است ، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر است، ضمنا اين پرنده کمياب است و تهيه آن به آساني مقدور نيست در هر حال ما طريقه کباب کردن آنرا ذيلا شرح ميدهيم.
مواد لازم:
-
گوشت قرقاول 1200 گرم
-
آب ليموترش 2.5 فنجان
-
پياز خام خلال شده 3 عدد
-
روغن زيتون 0.5 فنجان
-
فلفل قدري
-
نمك قدري
طرز تهيه:
1- پرهاي قرقاول را بدقت ميگيريم و پرهاي ريز باقيمانده را بدقت مي سوزانيم ، بعد آنرا بدقت مي شوئيم و خشک مي کنيم و گوشت آنرا مثل کباب جوجه قطعه قطعه مي نمائيم و در پیاز، نمک، فلفل، آب ليمو و روغن زيتون ميخوابانيم ، بعد قطعات آنرا بطوريکه سينه ها و رانها جدا باشند به سيخ مي کشيم.
2- ابتدا رانها را روي آتش کمي برشته ميکنيم ، بعد سينه ها را روي آتش ميگذاريم و با حرارت ملايم آنها را برشته مي سازيم و سيخ ها را مرتب پشت و رو مي کنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتبا روي قطعات قرقاول ميدهيم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اينکه مغز آن خشک گردد.