0

باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها

مجله آشپزی مثبت - فرانک  اکبری: باقلا قاتوق غذای محبوب شمالی‌هاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند. اگر دلتان می‌خواهد برای شام هیجان‌انگیزتان غذای جدیدی بپزید باقلاقاتوق بی‌شک پیشنهاد مناسبی است.
 

باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی نوشهری ها



  مواد لازم   برای 2  نفر

  •   100 گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
  • 2 ق س شوید خشک
  • 4 عددسیر
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 2 ق س روغن
  • 2 لیوان آب
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه


طرز تهیه:

1. باقلای خشک را از 6 ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.

2.  حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.

3. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.

4.  حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.

5. وقتی باقلا پخت تخم‌مرغ‌ها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخم‌مرغ ها روی خورش ببندند.بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 17 آبان 1394  1:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها