مجله آشپزی مثبت - فرانک اکبری: باقلا قاتوق غذای محبوب شمالیهاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند. اگر دلتان میخواهد برای شام هیجانانگیزتان غذای جدیدی بپزید باقلاقاتوق بیشک پیشنهاد مناسبی است.
مواد لازم برای 2 نفر
-
100 گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
-
2 ق س شوید خشک
-
4 عددسیر
-
2 عدد تخممرغ
-
2 ق س روغن
-
2 لیوان آب
-
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. باقلای خشک را از 6 ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.
2. حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.
3. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.
4. حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.
5. وقتی باقلا پخت تخممرغها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخممرغ ها روی خورش ببندند.بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.