0

اصول صحیح رسیدگی به دندان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

اصول صحیح رسیدگی به دندان

اگر می خواهید دندان هایی سسالم داشته باشید کافیست به رعایت برخی نکات بپردازید و اصول و روش صحیح نگهداری و مراقبت از آن را بدانید چه کارهایی باید انجام دهیم تا دندان هایی سالم داشته باشیم

یک زمانی، تمیز کردن دندان فقط با بالا و پایین کردن مسواک بود، اما امروزه پزشکان نکات مهمی را فهمیده‌اند که دانستن آن‌ها می‌تواند در سلامت دهان و دندان بسیار مهم باشد.

، این چند نکته را در نظر داشته باشید:

–    باید روزی 2 بار مسواک زد؛ یکی قبل از خواب و دیگری یک موقع دیگر. حرف بر سر این است که قبل از صبحانه مسواک بزنیم یا بعد از آن. بهتر است اگر میوه یا آب میوه می‌خورید، به خصوص هنگام صبحانه، مسواک نزنید. اگر نگران هستید، می‌توانید دهان‌شویه فلورایددار استفاده کنید.

–    فلوراید موجود در خمیر دندان مانع از پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، بنابراین بهتر است بعد از مسواک، دهانتان را زیاد نشویید.

–    استفاده از دهان‌شویه بعد از مسواک زیاد فایده ندارد چون فلوراید را می‌شویید و جایش را با فلوراید پر می‌کنید.

–    خوردن آدامس به شرط این که بدون قند باشد، می‌تواند برای دندان مفید باشد.

–    توصیه می‌شود دندان‌های شیری بچه‌ها را دوبار در روز، هر بار 2 تا 3 دقیقه مسواک بزنید؛ اما چون مسواک زدن دندان یک کودک 2 ساله به این روش تقریباً غیرممکن است، همین که تمام سطوح دندان‌های او را با خمیر دندان فلورایددار مسواک بزنید، کارتان را درست انجام داده‌اید.

–    بچه‌های زیر 18 سال باید سالانه یک بار پیش دندانپزشک بروند، چون دندان‌هایشان زودتر خراب می‌شود.

سایت  گاردین

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 17 آبان 1394  1:01 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:اصول صحیح رسیدگی به دندان

ممنونم

اما نخ دندان میگن خیلی مهمه

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 17 آبان 1394  1:07 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها