0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

راهزن فراری به دام افتاد

راهزن فراری به دام افتاد

خراسان : فردی با حضور در اداره پلیس امنیت عمومی ارزوئیه  وتسلیم  شکوائیه قضایی در اظهاراتی بیان کرد: مدتی پیش در محور روستایی «کوهشا احمدی» از توابع استان هرمزگان با خودرو در حال عبور بودم که ناگهان متوجه شدم چند نفر به صورت مسلحانه راه را مسدود کردند. شاکی گفت:  به ناچار متوقف شدم و راهزنان مبلغ 30میلیون تومان  وجه نقد مرا به زور ربودند . ماموران سرانجام موفق به شناسایی  ودستگیری یکی از متهمان شدند. نجفی فرمانده انتظامی «ارزوئیه» عنوان کرد: وجوه سرقت شده به شاکی بازگردانده شد و اقدامات فنی و پلیسی برای شناسایی دیگر متهمان این پرونده ادامه دارد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 4 اسفند 1394  8:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرگ مقنی در عمق چاه

مرگ مقنی در عمق چاه

خراسان - یک مقنی در حین حفر چاه بر اثر پاره شد‌ن سیم بالابر و سقوط سطل روی سرش در حومه مشهد  در دم جان باخت . معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهدبا بیان این خبرافزود: این حادثه قبل از ظهر سه شنبه در محدوده جاده کلات رخ داد، که طی آن مقنی 40 ساله ای  که در زمین کشاورزی مشغول حفر چاه بود بر اثر سقوط سطل پر ازخاک و اصابت آن به سرش کشته شد . ‌ آتشپاد سوم مهدی رضایی ادامه داد: با اعلام وقوع این حادثه گروه امداد و نجات ایستگاههای 7 و 8 به جاده کلات ، روستای اندرخ اعزام شدند و با فرماندهی مستقیم ابوالفضل تیموری مدیر منطقه 2 عملیات آتش نشانی مشهدبا تجهیزات ویژه به خارج کردن فرد متوفی اقدام کردند.وی با اشاره به تایید مرگ مقنی توسط تکنسین های اورژانس حاضر در محل ، علت وقوع این حادثه را بر اساس  بررسی های اولیه کارشناسان،   پاره شد‌ن سیم بالابر و سقوط سطل پر خاک از ارتفاع 40متری بر سر فرد مزبور اعلام کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 5 اسفند 1394  8:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودکشي پسر 27 ساله در ایستگاه متروی گلبرگ

خودکشي پسر 27 ساله در ایستگاه متروی گلبرگ

جوان 27 ساله ای  با پرت کردن خود روی ریل مترو در ایستگاه گلبرگ  تهران به زندگی اش پایان داد. به گزارش میزان، ساعت 13:10 روزگذشته ماموران کلانتری گلبرگ در تماس ماموران ایستگاه مترو در جریان خود کشی پسر جوانی قرار گرفتند. با حضور ماموران پلیس، تحقیقات در رابطه با علت خودکشی پسرجوان آغاز شد؛ بررسی ها نشان می‌داد دقایقی قبل وقتی قطار در حال ورود به ایستگاه بوده، پسر 27 ساله ای با پریدن روی ریل، زیر قطار رفته و جانش را از دست داده است. با اعلام موضوع به سعید احمد بیگی بازپرس ویژه قتل تهران، او دستور شناسایی هویت پسر جوان و بازبینی فیلمهای ایستگاه را صادر کرد.

چهارشنبه 5 اسفند 1394  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زورگیری 2 تبهکار 18 ساله در کوچه های خلوت شهر

زورگیری 2 تبهکار 18 ساله در کوچه های خلوت شهر

در پی اعلام یک فقره زورگیری در 17 بهمن ماه که با تماس شهروندان با 110 به کلانتری هفت چنار اعلام شد، ماموران سریعا در محل حاضر شدند. به گزارش باشگاه خبرنگاران فردی به نام ناصر به ماموران مراجعه کرد و اظهار داشت: در خیابان کمیل در حال تردد بودم که ناگهان راکب و ترک نشین یک دستگاه موتورسیکلت مقابل من ایستاده و خود را پلیس معرفی کردند.شاکی ادامه داد: سپس مرا به داخل یک کوچه کشانده و با تهدید گردنبند طلا و انگشتر گران قیمت بنده را زورگیری کردند و از محل متواری شدند. پرونده ای در این رابطه تشکیل شد و رسیدگی به این موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت تا این که مجدد دوشنبه یک مورد زورگیری به همین روش در خیابان اردشیر به ماموران گزارش شد که به دلیل حساسیت موضوع تمام اکیپ های منطقه هفت چنار تلاش خودشان رابرای دستگیری متهمان آغاز کردند.2 متهم 18 ساله که توسط پلیس شناسایی شده بودند، سرانجام در پاتوقشان دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به کلانتری منتقل شدند.سرهنگ قدرت ا... حق پرست رئیس کلانتری 111 هفت چنار درباره این خبر به باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: متهمان پس از رویارویی با شکات به جرم خود اعتراف کردند.

چهارشنبه 5 اسفند 1394  8:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمله به منزل کاندیدای شبستر در تهران

حمله به منزل کاندیدای شبستر در تهران

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی حمله به منزل یکی از کاندیداهای مجلس از حوزه شبستر را تایید کرد و گفت: این کاندیدا در تهران ساکن است و عده ای خانواده وی را تهدید و خودروی سواری وی را به آتش کشیدند.

سرهنگ علی اسماعیل پور در گفت‌وگو با میزان، حمله به منزل یکی از کاندیداهای مجلس از حوزه شبستر را تایید کرد و گفت: این فرد به همراه خانواده اش در تهران ساکن است. عده ای به منزل مسکونی وی حمله کرده و خودروی سواری او را به آتش کشیدند.

وی در ادامه با بیان این مطلب که این اتفاق در تهران رخ داده است، افزود: متاسفانه خانواده وی را نیز تهدید کرده اند که تا زمان باقی است باید از نامزدی در مجلس  انصراف دهد.

پنج شنبه 6 اسفند 1394  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیروهای دریابانی هرمزگان بیش از پنج تن مواد مخدر کشف کردند

نیروهای دریابانی هرمزگان بیش از پنج تن مواد مخدر کشف کردند 

فرمانده دریابانی هرمزگان گفت: با تلاش ماموران دریابانی استان از ابتدای امسال تا پایان بهمن 5 تن و 413 کیلوگرم انواع مواد مخدر در نوارهای مرزی استان کشف شده است.

به گزارش  ایرنا، سرهنگ علی میرشمسی روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: در این مدت با تلاش نیروهای دریابانی استان 355 دستگاه خودرو، 187دستگاه موتورسیکلت و یک هزار و 503 فروند شناور قاچاقچیان توقیف و 136 نفر قاچاقچی مواد مخدر نیز دستگیر شدند.

وی افزود: همچنین در این مدت 41 میلیون و 950 قلم انواع کالاهای قاچاق نیز توسط ماموران دریابانی هرمزگان کشف و دو هزار و 90 قاچاقچی کالا نیز دستگیر شدند. از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه 72 تن انواع مواد مخدر توسط ماموران انتظامی هرمزگان کشف شده است.

پنج شنبه 6 اسفند 1394  8:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف دومین محموله قاچاق انسان در گمرک

کشف دومین محموله قاچاق انسان در گمرک

گمرک ایران از کشف دومین محموله قاچاق انسان توسط ماموران گمرک، به کمک دستگاه کنترلی ایکس‌ری خبر داد. به گزارش  مهر، مأموران گمرک بازرگان به کمک دستگاه ایکس‌ری کانتینری و پس از اسکن محموله یک تریلر به هنگام عبور از مرز متوجه شدند که 4 نفر داخل بار مخفی شده‌اند. پس از شک مأموران گمرک و فک پلمب کانتینر 4 نفر از داخل بار پنبه کشف شدند. این محموله ترانزیتی از مرز یکی از کشورهای همجوار وارد کشور شده بود تا از طریق مرز بازرگان وارد کشور ترکیه شود. 2 نفر از این افراد زن و 2 نفر دیگر مرد بودند و تابعیت یکی از کشورهای همسایه را دارند. این دومین بار است که در 2ماه گذشته مأموران گمرک موفق به کشف قاچاق انسان به کمک دستگاه های کنترلی پیشرفته (ایکس‌ری) می‌شوند.

پنج شنبه 6 اسفند 1394  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برق جان 109 نفر را در تهران گرفت

برق جان 109 نفر را در تهران گرفت

براساس اعلام اداره کل پزشکی قانونی استان تهران، تا دی ماه امسال 109 مورد فوت ناشی از برق گرفتگی به مراکز پزشکی قانونی استان تهران ارجاع شده است. 

به گزارش ایرنا از اداره کل پزشکی قانونی استان تهران، تعداد افراد فوت شده براثر برق گرفتگی در تهران، نسبت به مدت مشابه سال قبل 2/ 16 درصد کاهش یافته است. براساس این گزارش، آمار افراد فوت شده به علت این حادثه در سال گذشته 130 مورد اعلام شد. طبق این گزارش، از کل فوت شدگان در اثر برق گرفتگی در10 ماهه امسال، 105نفر مرد و چهار نفر زن بوده اند. 

براساس گزارش اداره کل پزشکی قانونی استان تهران، فقط در دی ماه امسال چهار نفر در اثر برق گرفتگی جان خود را از دست داده اند.

پنج شنبه 6 اسفند 1394  8:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مصدومیت 10 مسافر در پی آتش سوزی اتوبوسی در گناباد

صفری - یک دستگاه اتوبوس مسافربری اسکانیا عصر دیروز در شهر گناباد دچار حریق شد که در پی آن 10 نفر از مسافران دچار مصدومیت شدند.مدیر اورژانس شهرستان گناباد با اعلام این خبر به خراسان گفت:ساعت 16:40 دقیقه چهارشنبه اتوبوسی با 42 مسافر که از سمت طبس به سوی مشهد در حال حرکت بود در داخل شهر گناباد به خاطر ترکیدگی لاستیک و نشت سوخت دچار آتش سوزی شد.  دکتر جواد بادلی اظهار داشت: از بین 42 مسافر 10 تن مصدوم شدند که بلافاصله به بیمارستان امدادی بیدخت منتقل شدند. بر اساس آخرین خبر ها حال عمومی این مصدومان خوب است.

پنج شنبه 6 اسفند 1394  8:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آزادسازی زن 30 ساله از چنگ آدم ربایان

آزادسازی زن 30 ساله از چنگ آدم ربایان 

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان از آزادی زن ربوده شده پس از 72 ساعت اقدامات فنی و اطلاعاتی خبر داد. به گزارش ایسنا سرهنگ یدا. . . حسن پور گفت: در پی تماس یکی از شهروندان با سامانه فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره آدم ربایی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. وی افزود: تعلل خانواده فرد ربوده شده در تماس با پلیس اندکی روند پیگیری را زمانبر کرد اما تحقیقات فنی و اطلاعاتی برای ردیابی زن 30 ساله آغاز شد. رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اینکه با وجود تلاش متهمان برای به جا نگذاشتن سر نخی، پلیس، مخفیگاه آنان را در کمتر از 72 ساعت شناسایی کرد، گفت: پس از آزادی فرد ربوده شده دو متهم این پرونده نیز دستگیر شدند.
وی اضافه کرد: آدم ربایان از خانواده متهم مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال را درخواست کرده بودند و در بازجویی ها هدف از اقدام خود را اخاذی عنوان کردند. حسن پور، یکی از آدم ربایان را بستگان نزدیک زن 30 ساله معرفی کرد و گفت: فقر، اعتیاد و عدم التزام به باورهای دینی باعث بروز این واقعه شده است.

پنج شنبه 6 اسفند 1394  8:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جوان معتاد، راننده ای که او را به کمپ ترک اعتیاد می برد، کشت

جوان معتاد، راننده ای که او را به کمپ ترک اعتیاد می برد، کشت

کارآگاهان جنایی استان فارس بعد از اینکه از وقوع یک قتل باخبر شدند، به محل حادثه رفتند و مشاهده کردند مردی جوان که رانندگی یک خودرو را برعهده داشت، با ضربات چاقو کشته شده است. بعد از انتقال جسد به پزشکی قانونی، دو مرد که شاهد جنایت بودند گفتند: قاتل جوانی معتاد به نام حسن است. پدر او با من تماس گرفت و ضمن بیان مشکلات فرزندش از ما خواست وی را به کمپ ببریم. روز حادثه به خانه این جوان رفتیم اما او به سمتمان حمله‌‌ور شد . با هر زحمتی بود او را به‌زور سوار خودرو کردیم و به راه افتادیم. راننده از اقوام ما بود و برای کمک آمده بود اما حسن در میان راه برای اینکه بتواند فرار کند، با چاقو به او حمله کرد و او را زد؛ بعد هم به‌سرعت پا به فرار گذاشت.مأموران بالاخره با توجه به سرنخ های موجود توانستند جوان فراری را بازداشت کنند. حسن در بازجویی‌مسئولیت قتل را پذیرفت.

شنبه 8 اسفند 1394  7:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرگ مشکوک مادر و فرزند در منزل ویلایی

مرگ مشکوک مادر و فرزند در منزل ویلایی

اجساد مادر و فرزندی که دچار فساد نعشی شدید شده بودند، داخل حمام یک منزل ویلایی در منطقه همت آباد مشهد کشف شدند. به گزارش خراسان، این حادثه ساعت 14 بعدازظهر روز گذشته از سوی مأموران کلانتری مهرگان به سیدجواد حسینی(قاضی ویژه قتل عمد) اعلام و تحقیقات در این باره آغاز شد.
اجساد زن 30ساله و پسر 5ساله اش که بیش از یک هفته از مرگ آنان می گذرد، برای تعیین علت دقیق مرگ در حالی به پزشکی قانونی انتقال یافت که بررسی ها نشان داد، همسر زن جوان در منزل حضور نداشته است ودر حمام نیز از داخل بسته شده بود. تحقیقات بیشتر درباره این حادثه دلخراش، نشان داد که بخاری منزل مسکونی نیز از مدتی قبل روشن بوده به طوری که فضای گرم داخل اتاق قابل تحمل نبود.

شنبه 8 اسفند 1394  7:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعضای باند حفاری غیرمجاز در چهارمحال وبختیاری دستگیر شدند

اعضای باند حفاری غیرمجاز در چهارمحال وبختیاری دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان بن استان چهارمحال وبختیاری از دستگیری اعضای یک باند غیرمجاز حین حفاری در یکی از بناهای تاریخی روستایی این شهرستان خبر داد.  سرهنگ دوم مجید ایمان پورفراش روز پنجشنبه در گفت وگو با  ایرنا افزود:  ماموران 5 نفر از اعضای باند حین حفاری دستگیر شدند.  در بازرسی از محل یک دستگاه کمپرسور ویک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به همراه تعداد قابل توجهی ابزار حفاری کشف شد.

شنبه 8 اسفند 1394  7:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مصرف سیگار عامل قتل عمو

مصرف سیگار عامل قتل عمو 

خراسان - با  گزارش  وقوع قتل  فردی  توسط  برادرزاده اش، دستگیری عامل این جنایت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. کارآگاهان با انجام تحقیقات موفق به شناسایی قاتل فراری در کمتر از 24 ساعت در یکی از روستاهای اطراف شهرستان رودبار جنوب شدند که در ادامه با شناسایی محل اختفای این قاتل فراری، وی دستگیر شد. فرمانده انتظامی «رودبارجنوب» با اشاره به این که متهم دستگیر شده در تحقیقات به ارتکاب قتل با استفاده از سلاح سرداعتراف کرد، اظهار کرد قاتل انگیزه اش از ارتکاب به این جنایت را  ناتوانی در کنترل خشم و درگیری لفظی با عموی خود به خاطر مصرف سیگار بیان کرد. قزلباش بیان کرد عموی این جوان 18 ساله با مشاهده بسته سیگار در دست برادرزاده اش به سرعت واکنش نشان داده که به درگیری لفظی و  نبود توانایی در کنترل خشم و در نهایت به درگیری فیزیکی بین آن ها منجر می شود که در این میان  ، برادر زاده در کمال ناباوری به عمر 39 ساله عموی خود پایان می دهد.

شنبه 8 اسفند 1394  7:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دزد دوچرخه به دام افتاد

دزد دوچرخه به دام افتاد

خراسان - در پی وقوع چندین فقره سرقت دوچرخه ماموران کلانتری 17 کرمان در حال گشت زنی به فردی در کنار دوچرخه پارک شده ، مظنون  شدند. مظنون با مشاهده ماموران قصد فرار داشت که دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به مقر کلانتری منتقل شد. سرهنگ روانبخش فرمانده انتظامی شهرستان کرمان عنوان کرد متهم در بازجویی های تخصصی پلیس علاوه بر اقرار به انجام  جرم  انتسابی به سرقت 8 دوچرخه دیگر نیز اعتراف کرد  .

شنبه 8 اسفند 1394  7:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها