0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کشف محموله دو میلیاردی حشیش زیر شن های ساحل

کشف محموله دو میلیاردی حشیش زیر شن های ساحل 

محموله 2 میلیاردی حشیش که زیر شن های ساحل جاسک پنهان شده بود، کشف و ضبط شد. به گزارش میزان، معاون عملیات فرماندهی دریابانی هرمزگان گفت: این محموله هزار و 13 کیلوگرم حشیش بود که شنبه شب از زیر ماسه های ساحل در جاسک کشف شد. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 9 شهریور 1395  8:15 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کلاهبرداری مادر و فرزند در فضای تلگرام

کلاهبرداری مادر و فرزند در فضای تلگرام

با مراجعه فردی مبنی بر کلاهبرداری از وی در شبکه اجتماعی تلگرام ،پرونده ای در این رابطه در پلیس فتا تشکیل شد. شاکی گفت: 15 ماه پیش در شبکه اجتماعی تلگرام با فردی که خود را خانم معرفی کرده بود آشنا شدم و به هم قول ازدواج دادیم . در این میان این خانم با جلب اعتمادش هرآن چه که از وی به صورت وجه نقد و یا اجناس درخواست داشته برایش فراهم می کرده است. در ادامه تحقیقات مشخص شد شاکی لپ تاپ و همچنین 5 میلیون تومان وجه نقد را در دوره های مختلف به در خانه این خانم برده و بدون این که با وی ملاقات کند آن ها را به یک پسر 15 ساله تحویل داده است اما پس از مدت زمانی خانم ارتباط خود را با شاکی قطع می کند و مکان زندگی خود را نیز تغییر می دهد. رئیس پلیس فتای کرمان در این باره گفت: درنهایت کارشناسان پلیس فتا موفق به شناسایی و دستگیری متهمان شدند. سرهنگ اسماعیلی افزود: متهمان به عمل خود اعتراف کردند و مشخص شد مادر که شوهرخود را از دست داده بود با همکاری  فرزندش این کلاهبرداری را با انگیزه سوء استفاده مالی طرح ریزی کرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 10 شهریور 1395  9:21 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودکشی 2 نوجوان متاثر از شبکه های اجتماعی

خودکشی 2 نوجوان متاثر از شبکه های اجتماعی

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتای ناجا از خودکشی 2 دختر نوجوان تهرانی خبرداد که تحت تاثیر کانالی خاص در یکی از شبکه های اجتماعی قرار گرفته بودند.به گزارش ایرنا، سرهنگ دوم علی نیک نفس افزود: این دو دختر از دوستان خود نیز برای پیوستن به این کانال شبکه اجتماعی دعوت کرده بودند؛ اما مادر یکی از دوستان آنها بعد از اطلاع از پیوستن دخترش به این کانال، او را منع کرده و با اقدامات پیشگیرانه مانع آن شده بود که فرزندش دچار آسیب و حادثه ای مشابه شود. این مقام انتظامی، افزایش دانش رایانه ای را یکی از ضروریات دانست اما در عین حال، والدین باید برای آن، زمان بگذارند تا بتوانند شکاف میان نسلی در این خصوص را به حداقل رسانند؛ چرا که این شکاف نسلی در خصوص فناوری های روز باعث شده است تا برخی والدین نظارت لازم را بر فعالیت سایبری فرزندان خود نداشته باشند. 

چهارشنبه 10 شهریور 1395  9:22 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حضور خواننده زیر زمینی در دادسرا

حضور خواننده زیر زمینی در دادسرا 

امیرحسین مقصودلو خواننده زیرزمینی معروف به تتلو ظهر دیروز (سه‌شنبه) به دادسرای عمومی و انقلاب تهران منتقل شد.به گزارش ایلنا، امیرحسین مقصودلو (معروف به تتلو) که سوم شهریور ماه دستگیر شده بود، دیروز برای ارائه برخی توضیحات به قاضی رسیدگی‌کننده پرونده، در دادسرای فرهنگ و رسانه حضور یافت.علاوه بر اعضای خانواده این خواننده، یکی از اعضای شورای شهر تهران نیز در مقابل دادسرای فرهنگ و رسانه حضور داشت.

چهارشنبه 10 شهریور 1395  9:23 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری قاتل برادر کش

دستگیری قاتل برادر کش

مرد میانسالی که برادرش را در خیابان سپیده تهران به قتل رسانده بود، ساعتی بعد بازداشت شد.به گزارش تسنیم صبح روزگذشته خبر قتل مرد میانسالی از سوی مأموران به بازپرس کشیک قتل اعلام شد. مرد جوانی که شاهد صحنه قتل بود به بازپرس گفت: مرد جوانی با چاقو مقتول را از ناحیه گردن هدف قرار داد و گریخت؛ تحقیقات تکمیلی نشان داد مقتول درحال رفتن به محل کارش بوده که توسط ضارب به قتل رسیده است.پس از بررسی دوربین های مداربسته اطراف محل وقوع جرم مشخص شد، برادر مقتول عامل وقوع این جنایت است. ساعتی قبل کارآگاهان موفق به دستگیری وی در قیامدشت شدند،  قاتل به قتل برادرش اعتراف کرد .

چهارشنبه 10 شهریور 1395  9:25 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برخورد عمدی تریلی با دیوار ساختمان دادگاه

برخورد عمدی تریلی با دیوار ساختمان دادگاه

فرمانده هنگ مرزی اترک گلستان، ضمن تایید برخورد عمدی یک دستگاه تریلی با دیوار ساختمان دادگاه عمومی بخش مرزی داشلی برون از توابع شهرستان گنبدکاووس گفت: این موضوع به سبب عصبانیت پدر به دلیل محکومیت فرزند رخ داد. سرهنگ علی احمدزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: بر اثر برخورد و ضربه تریلی که حامل بار خرما و متعلق به فرد دیگری بوده علاوه بر تخریب دیوار و بخشی از ساختمان دادگاه عمومی بخش داشلی برون، خودروی مذکور نیز دچار آتش سوزی شد.وی افزود: آتش خاموش و راننده متخلف نیز که دچار مصدومیت و سوختگی متوسط از ناحیه دست و پا و برخی اندام ها شده بود، به بیمارستان منتقل شد.

شنبه 13 شهریور 1395  7:53 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مواد محترقه جان جوان بروجنی را گرفت

مواد محترقه  جان جوان  بروجنی را گرفت

جوان 22 ساله بروجنی شامگاه چهارشنبه بر اثر انفجار مواد محترقه در جشن عروسی جان باخت بحرینی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد  افزود:  این جوان حین موتورسواری مقادیر زیادی بمب دست ساز به همراه داشت که پس از برخورد با زمین و انفجار موادمحترقه، فضای شکمی وی آسیب دید و در بیمارستان درگذشت .

شنبه 13 شهریور 1395  7:54 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری دخترجیب بُر در مراسم تشییع داوود رشیدی

دستگیری دخترجیب بردر مراسم تشییع داوود رشیدی

دختر سارقی که در مراسم تشییع جنازه استاد داوود رشیدی از شرکت کنندگان در مراسم گوشی تلفن همراه سرقت کرده بود، پس از دستگیری به 7سرقت در مراسم تشییع اعتراف کرد. به گزارش میزان، ساعت 10 هفتم شهریور و از طریق پلیس 110 ، شناسایی یک سارق جیب بر در محل برگزاری مراسم تشییع پیکر مرحوم داوود رشیدی در خیابان استاد شهریار ، روبه روی تالار وحدت ، به کلانتری 129 جامی اعلام شد. با توجه به حضور گشت کلانتری در محل ، ماموران ضمن شناسایی، زن جوان را در حین سرقت گوشی تلفن دستگیر می کنند. متهم در اعترافات اولیه به سرقت گوشی های تلفن همراه از تعدادی از شهروندان حاضر در مراسم تشییع استاد رشیدی اعتراف کرد که در ادامه 7 نفر از شکات، در محل  شناسایی و برای طرح شکایت به کلانتری دعوت شدند.

شنبه 13 شهریور 1395  7:55 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف جسد حلق آویز در یک فروشگاه

کشف جسد حلق آویز در یک فروشگاه

جسد حلق آویز جوان 36 ساله ای در یک فروشگاه لوازم الکتریکی در مشهد کشف شد. به گزارش خراسان، عصر پنجشنبه گذشته فریادهای دلخراش زنی که پیکر حلق آویز پسرش را داخل مغازه مشاهده کرده بود، نیروهای امدادی را به محل وقوع حادثه در بولوار ذوالفقار مشهد کشاند، اما وقتی مشخص شد که جوان 36 ساله جان خود را از دست داده است نیروهای انتظامی وارد عمل شدند و بدین ترتیب با حضور قاضی ویژه قتل عمد در محل کشف جسد، تحقیقات قضایی در این باره آغاز شد. دست نوشته 3 صفحه ای حکایت از آن داشت که جوان مذکور به دلیل برخی مسائل و ناراحتی های خانوادگی اقدام به خودکشی کرده است.این درحالی بود که پزشک قانونی علت مرگ این جوان را که دارای یک فرزند بود انسداد راه تنفسی اعلام و عنوان کرد: حدود 4 ساعت از مرگ وی می گذرد. مادر متوفی نیز در این باره به قاضی حسینی گفت: ظهر امروز وقتی فرزندم برای ناهار به منزل بازنگشت نگران شدم و به مغازه او رفتم که  دیدم در مغازه با ریموت بسته شده و پیکر حلق آویز فرزندم داخل مغازه است. این گزارش حاکی است: به دستور قاضی سید جواد حسینی جسد متوفی به پزشکی قانونی حمل شد و تحقیقات درباره چگونگی وقوع این حادثه ادامه یافت.

شنبه 13 شهریور 1395  7:57 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کیک تولد 21 نفر را راهی بیمارستان کرد

کیک تولد 21 نفر را راهی بیمارستان کرد

کیک فاسد جشن تولد در پلدختر 21 نفر را راهی بیمارستان کرد. به گزارش  میزان،  رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در مراسم جشن تولدی در پلدختر اعضای یک خانواده به همراه اقوام و بستگان که 21 نفر بودند، به علت مصرف کیک فاسد جشن تولد مسموم شدند.  کوروش ساکی افزود:از این افراد 12 نفر در بیمارستان  بستری و تحت درمان قرار گرفتند. وی گفت:  این مسمومیت فوتی  نداشته و با تشخیص مناسب، بیماران  درمان وبدون مشکل خاصی مرخص شدند.  ساکی با بیان اینکه اخطار 48 ساعته برای پلمب موقت کارگاه شیرینی پزی صادر شده و شنبه پلمب می شود افزود:بررسی بیشتر درباره علت مسمومیت وشناسایی نوع میکروب عامل مسمومیت انجام خواهد شد.

یک شنبه 14 شهریور 1395  8:58 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اجرای حکم قصاص قاتل پزشک اردبیلی

اجرای حکم قصاص قاتل پزشک اردبیلی

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل از اجرای حکم قصاص قاتل پزشک اردبیلی خبر داد.ناصر عتباتی به ایسنا،گفت: حکم قصاص قاتل این پزشک، صبح شنبه در زندان مرکزی اردبیل اجرا شد.29 آذر 94 نیز ناصر عتباتی  گفته بود: پس از بررسی‌های دقیق، حکم پرونده قاتل پزشک اردبیلی صادر و قاتل به قصاص محکوم شد. به لحاظ اهمیت موضوع بررسی این پرونده با دستور ریاست دادگستری استان اردبیل به صورت ویژه، خارج از نوبت و با نهایت دقت در دستور کار قرار گرفت.عتباتی یادآور شده بود: این پرونده با حضور 3 قاضی مجرب و نماینده دادستان و همچنین وکلای طرفین در دادگاه کیفری یک استان اردبیل و در جلسات متعدد مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از بررسی دقیق پرونده، حکم به قصاص قاتل صادر شد.به گفته دادستان اردبیل، قاتل جوانی 22 ساله و از آشنایان مقتول بوده و قتل در محل سکونت قاتل اتفاق افتاده است.

یک شنبه 14 شهریور 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انفجار کپسول گاز ، جان جوان 20 ساله را گرفت

انفجار کپسول گاز جان جوان 20 ساله را گرفت

رئیس کلانتری 13 کرمان از جان باختن یک جوان 20 ساله کهنوجی بر اثر انفجار کپسول گاز و سوختگی شدید خبر داد.سرهنگ " پور امینایی" گفت: در پی گزارش پلیس 110 مبنی بر وقوع یک مورد مرگ مشکوک در بیمارستان شفا، مأموران کلانتری به محل اعزام شدند.وی عنوان کرد: با حضور ماموران در بیمارستان مشخص شد یک جوان 20 ساله اهل شهرستان کهنوج،به دلیل سوختگی شدید جان باخته است.وی خاطر نشان کرد: بستگان قربانی علت فوت وی را انفجار کپسول گاز عنوان کرده اند.

یک شنبه 14 شهریور 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گشت نامحسوس پلیس ، قلابی از کار درآمد

گشت نامحسوس پلیس قلابی از کار درآمد

3 سارق که با راه اندازی گشت نامحسوس پلیس راهنمایی و رانندگی از یک شهروند اخاذی کرده بودند در کمتر از 12 ساعت دستگیر شدند. در پی شکایت شهروندی مبنی بر اخاذی 15 میلیون ریال از وی توسط 3 نفر که خود را به عنوان گشت نامحسوس پلیس راهور ناجا معرفی کردند، موضوع در دستور کار ماموران قرارگرفت. طی بررسی گفته های مالباخته و تجسس در نحوه انجام سرقت، مأموران در کمتر از 12 ساعت به سرنخ هایی دست یافتند که به شناسایی سارقان منجر شد. به گفته فرمانده انتظامی شهرستان کرمان این متهمان با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات هوشمندانه دستگیر شدند. روانبخش افزود: سارقان اخاذ که تبعه غیر مجاز افغانستانی بودند در تحقیقات به جرم خود مبنی بر راه اندازی یک دستگاه خودرو 405 به عنوان گشت نامحسوس پلیس راهور و دریافت مبلغ 15 میلیون ریال از مالباخته اقرار کردند.

یک شنبه 14 شهریور 1395  9:03 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرقت شبانه از طلافروشی در دزفول

یک مغازه طلا فروشی در مرکز شهر دزفول شبانه مورد سرقت سارق یا سارقان قرار گرفت.به گزارش ایرنا به نقل از یک مقام آگاه، سارقان دیوار پشت مغازه طلافروشی را که مخروبه بوده سوراخ و حدود 2 کیلوگرم طلا و مقادیری پول نقد را سرقت کردند. نیروی انتظامی دزفول روز یکشنبه با تایید این سرقت  اعلام کرد:این سرقت از سوی نیروی انتظامی در دست پیگیری است. 

دوشنبه 15 شهریور 1395  9:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودکشی در خانه مجردی

خودکشی در خانه مجردی 

جوان 26 ساله ساروی در منزل خود را به دار آویخت. سعادت فر سخنگوی پزشکی قانونی مازندران در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران گفت: جوان 26 ساله اهل ساری 3 روز قبل در کوی آزادی ساری در منزل شخصی مجردی به دلایل نامشخص خود را به دار آویخت. وی افزود: عصر شنبه اهالی کوی آزادی شهر ساری به بوی تعفن شدید از خانه‌ای مشکوک شدند و این موضوع را به پلیس اطلاع دادند.سخنگوی پزشکی قانونی مازندران گفت : جسد این فرد برای تشخیص علت مرگ تحویل پزشکی قانونی شد.تحقیقات پلیس برای روشن شدن این ماجرا ادامه دارد.

دوشنبه 15 شهریور 1395  10:02 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها