0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کشف محموله 768 کیلویی مواد مخدر

کشف محموله  768کیلو یی مواد مخدر  

دادستان عمومی و انقلاب مرکز کرمان از کشف 768کیلوگرم از انواع مواد مخدر توسط  ماموران اداره کل اطلاعات استان کرمان خبر داد.سالاری در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد:  با پیگیری های به عمل آمده توسط ماموران اداره کل اطلاعات یکی از محل های نگهداری مواد در شهر کرمان شناسایی شد. وی افزود: در ادامه  محموله مواد مخدر به وزن 768 کیلوگرم از انواع مختلف کشف شد. وی عنوان کرد: در این عملیات 290کیلو تریاک،400/276کیلوگرم  هروئین، 51کیلوگرم مرفین،800/144کیلوگرم حشیش و400/5کیلوگرم مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه کشف و توقیف شد. وی با بیان این که یک نفر از اعضای اصلی باند دستگیر شده است، خاطر نشان کرد: طی بررسی های به عمل آمده این محموله توسط یک باند مسلح به شهر کرمان منتقل شده و قرار بود در فرصت مناسب به استان های مرکزی کشور منتقل شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 28 مرداد 1395  4:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گردشگر انگلیسی در دام 4 دزد کچل

گردشگر انگلیسی در دام 4 دزد کچل

باند 4 دزد کچل که از گردشگر انگلیسی سرقت کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند. به گزارش میزان، اوایل هفته جاری بود که ماموران انتظامی در جریان زورگیری در پارک لاله تهران قرار گرفتند.  پسر جوانی که خود را مترجم گردشگر انگلیسی معرفی کرده بود،به ماموران گفت: به همراه این تبعه انگلستان به پارک آمده بودیم. او از من خواست تا برایش تاکسی بگیرم. وقتی چند قدمی دور شدم سر و صداهایی شنیدم.این مرد اضافه کرد: وقتی برگشتم، متوجه شدم 4 مرد کچل در حال سرقت ازاین  گردشگر هستند. آن ها از محل دور شدند با این حال من به دنبال آنها دویدم و توانستم یکی از آن ها را بگیرم که سارق را نیز به ماموران کلانتری تحویل دادم. متهم دستگیر شده  در بازجویی با اعلام اینکه سرباز است، گفت: با دوستانم در پارک در حال قدم زدن بودیم که آن ها از مرد خارجی سرقت کردند، من از نیت آنها بی خبر بودم.در ادامه 3 همدست او نیز دستگیر شدند. آن ها اعلام کردند هیچ سرقتی نکرده اند و دوست آن ها برای اینکه بتواند تقصیرات خودش را گردن دیگران بیندازد این چنین تهمت هایی را زده است. پس از اظهارات هر چهار متهم آنها با دستور بازپرس پرونده برای مشخص شدن سایر جرایمشان بازداشت شدند و در اختیار کارآگاهان پلیس قرار گرفتند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 28 مرداد 1395  4:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کلاهبرداری ۳ میلیارد تومانی با ۱۱ هویت جعلی

کلاهبرداری ۳ میلیاردتومانی با ۱۱ هویت جعلی

کلاهبرداری ۳ میلیارد تومانی با ۱۱ هویت جعلی

فردی که با ۱۱ هویت جعلی از چندین شرکت و سازمان  بالغ بر ۳ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود در اصفهان دستگیر شد.  به گزارش  مهر، سرهنگ  خسروی رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: وی به بهانه شرکت در مزایده مبلغی  به حساب سازمان ها واریز کرده و پس از مدتی با اعلام انصراف مبلغ واریزی را به صورت چک دریافت و سپس با جعل  و افزایش مبلغ چک ها اقدام به وصول آنها می کرده است.

شنبه 30 مرداد 1395  12:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری 63 دختر و پسر در 2 پارتی شبانه

دستگیری 63 دختر و پسر در 2 پارتی شبانه

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز از دستگیری ۶۳ دختر و پسر در 2 مراسم پارتی شبانه در شمال شرق شیراز خبر داد. سرهنگ یوسف ملک‌زاده در گفت‎وگو با تسنیم اظهار داشت: در پی گزارشات مردمی عملیاتی مشترک از سوی پلیس و یکی از سازمان‌ها اجرا شد و در آن 63 دختر و پسر بازداشت شدند.وی گفت: در این 2مهمانی مختلط که پنج شنبه شب  برگزار شده بود،دخترها  و پسرها  تحت عنوان جشن تولد جمع شده بودند که پس از حضور پلیس، تمامی این افراد بازداشت و به دستگاه قضایی معرفی شدند.

شنبه 30 مرداد 1395  1:26 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف جسد حلق آویز دختر و پسر جوان در جنگل

کشف جسد حلق آویز دختر و پسر جوان در جنگل

با کشف 2 جسد حلق آویز شده در جنگل های ساری، تحقیقات جنایی  آغاز شد. به گزارش میزان، ساعت 17 پنج شنبه افرادی که برای تفریح به جنگل های ساری رفته بودند،با جسد حلق آویز دختر و پسر جوانی به یک درخت روبرو شدند. بررسی های ماموران نشان می داد دختر 20 ساله و پسر 25 ساله اهل یکی از روستاهای میاندرود هستند. با دستور انتقال اجساد به پزشکی قانونی تحقیقات در این باره آغاز شد.

شنبه 30 مرداد 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادعای آزار دختر نوجوان توسط خواننده سرشناس

ادعای آزار دختر نوجوان توسط خواننده سرشناس

خواننده سرشناس با شکایت دختر 16 ساله به اتهام اغفال و آزار و اذیت به دادگاه احضار شد. به گزارش  میزان، دختر نوجوان چندی قبل با طرح شکایتی در دادگاه کیفری استان تهران مدعی شد، در یکی از شبکه های اجتماعی با خواننده سرشناسی آشنا شده و ارتباطمان شکل گرفت. او وقتی فهمید من عاشق صدایش هستم از این موضوع سوءاستفاده کرد و با حرف هایش مرا فریب داد. تصور می کردم او قصد ازدواج با مرا دارد. یک روز که با هم قرار داشتیم او به زور مرا مورد آزار و اذیت قرار داد. حالا هم از او شکایت دارم.با این شکایت تحقیقات قضایی - پلیسی آغاز شد و این خواننده برای رسیدگی به شکایت در دادگاه حاضر شد. متهم در جلسه تحقیق ادعای دختر نوجوان را رد کرد و گفت: من شاکی را مورد آزار و اذیت قرار ندادم‎ . قاضی دادگاه برای متهم قرار وثیقه 300 میلیونی صادر کرد.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعداد مصدومان کارخانه یخ اهواز به 15 نفر رسید

تعداد مصدومان کارخانه یخ اهواز به 15نفر رسید

نشت گاز درسیستم کارخانه یخ اهواز که جمعه شب رخ داد  باعث بستری شدن 15 نفر از شهروندان اهوازی شده است. رئیس اورژانس خوزستان گفت: نشت گاز آمونیاک بسیار خطرناک است و به سرعت باعث مسمومیت می شود و به همین دلیل  15 نفر که از این گاز استنشاق کرده اند در بیمارستان های اهواز بستری شده اند و تعدادی نیز که مسمومیتشان کم بوده پس از درمان مرخص شده اند.شهیار میرخشتی  در گفت و گو با  ایرنا اظهار کرد: این حادثه در خیابان مهران، نزدیک بولوار ساحلی اهواز اتفاق افتاد  و علت حادثه هنوز مشخص نشده است و احتمال افزایش مصدومان نیز وجود دارد. 

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمله مسلحانه به ماموران ناجا در بوکان برای آزاد کردن یک متهم

حمله مسلحانه به ماموران ناجا در بوکان برای آزاد کردن یک متهم

بر اثر تیر اندازی افراد ناشناس در فلکه علی آباد(جانبازان) شهر بوکان یک مامور نیروی انتظامی مجروح شد.مسئول دفتر سیاسی فرمانداری بوکان از توابع استان آذربایجان غربی روز گذشته در گفت و گو با  ایرنا افزود: یک خودروی نیروی انتظامی از شهرستان میاندوآب یک متهم را به دادگاه بوکان منتقل می کرد که در ورودی شهر بوکان مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت.حسن خضری بیان کرد: در این حادثه یکی از نیروهای انتظامی مورد اصابت گلوله قرار گرفت و از ناحیه کتف و دست دچار جراحت شد.وی با بیان این که علت و چگونگی حادثه و جزئیات آن در دست بررسی است، ادامه داد: مجروح به بیمارستان شهید قلی پور بوکان منتقل شده و حال عمومی وی رضایت بخش است.مسئول دفتر سیاسی فرمانداری بوکان اضافه کرد: تعداد افراد ضارب و وسیله نقلیه آنها هنوز مشخص نیست.وی همچنین گفت: متهم نتوانسته فرار کند و سالم دستگیر و تحویل مسئولان امر شده است.

سه شنبه 2 شهریور 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری 2 جاعل سابقه دار اسناد دولتی درمترو

دستگیری 2جاعل سابقه دار اسناد دولتی درمترو 

فرمانده یگان انتظامی پلیس متروی تهران از دستگیری 2 جاعل سابقه دار اسناد و مدارک دولتی در ایستگاه متروی شوش خبر داد و گفت: در بازرسی از متهمان تعداد قابل توجهی آلات و ادوات جعل کشف شد.سرهنگ علی راقی روز گذشته در گفت و گو با  ایرنا افزود: ماموران مستقر در ایستگاه متروی شوش هنگام گشت زنی به دو نفر که داخل سالن فروش بلیت در حال پرسه زدن بودند و بسته حجیمی را نیز در اختیار داشتند، مظنون شده و آنها را به مقر پلیس منتقل کردند.وی تصریح کرد: در بازرسی از وسایل نامبردگان دو ورق شابلون 15 متری برای چاپ انواع مدارک هویتی، کارت شناسایی، کارت خام اقامت اتباع افاغنه، اسناد تسهیلات برخی از بانک ها و آلات و ادوات مربوطه کشف شد.سرهنگ راقی ادامه داد: به دنبال کشف آلات و ادوات جعل، متهمان تحت بازجویی های پلیس قرار گرفته و به بیش از 30 فقره جعل اعتراف کردند.

سه شنبه 2 شهریور 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رودخانه کارون جان 2 معلم را گرفت

رودخانه کارون جان 2 معلم را گرفت 

دو معلم اهل باوی عصر یکشنبه در رودخانه کارون در شوشتر غرق شدند.  مدیر آموزش و پرورش شهرستان باوی در خوزستان روز گذشته به  ایرنا گفت: دو معلم به نام های رحمان علیمی و جلیل محمودی ساعت 18 یکشنبه در رودخانه کارون در شوشتر غرق شدند. مجید موحدیان گفت: زمانی که یکی از معلمان در رودخانه در حال غرق شدن بود معلم دیگر برای نجات وی وارد رودخانه شد اما هر دوی آنها غرق شدند. وی افزود: سه معلم و همکار عصر یکشنبه به همراه خانواده هایشان به شوشتر رفته بودند که 2 معلم غرق شدند و خبر غرق شدن نفر سوم صحت ندارد. موحدیان درادامه بیان کرد: جسد رحمان علیمی پیدا شده و جسد جلیل محمودی هنوز پیدا نشده است. وی بیان کرد: علیمی معلم شهر ملاثانی و محمودی معلم شهر ویس از توابع شهرستان باوی بوده و هر دو در مقطع متوسطه اول و دوم تدریس می کردند. مدیر آموزش و پرورش شهرستان باوی در ادامه بیان کرد: ظهر یکشنبه از این 2 معلم به عنوان معلمان نیکوکار آموزشی که به صورت رایگان به داوطلبان کنکور آموزش می دادند تجلیل و عصر همان روز این اتفاق باعث مرگ این 2 نفر شد. 

سه شنبه 2 شهریور 1395  8:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وکیل قلابی دستگیر شد

وکیل قلابی دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از دستگیری یک وکیل قلابی خبر داد.سرهنگ منصور خدادادی به ایسنا گفت: مدتی قبل به دنبال ارجاع چند فقره شکایات به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری یک نفر از شهروندان تحت عنوان وکیل، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.وی ادامه داد:‌ در تحقیقات ماموران مشخص شد که متهم خود را یکی از وکلای حرفه‌ای و دارای نفوذ در سیستم قضایی کشور معرفی کرده اما پس از دریافت مبالغی از شهروندان ارتباط خود را با آنان قطع کرده است.وی با بیان این که ماموران مخفیگاه وی را شناسایی و وی را دستگیر کردند، افزود: متهم در بازجویی‌ به کلاهبرداری از شهروندان اعتراف کرد.متهم دستگیر شده مبلغ یک میلیارد و 730 میلیون ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده است.

سه شنبه 2 شهریور 1395  8:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرگ کودک 9 ساله در اهواز در جریان عمل جراحی لوزه

مرگ کودک 9 ساله در اهواز در جریان عمل جراحی لوزه

یک کودک 9 ساله شهرستان کارون به نام رضا شعاعی مفرد پس از جراحی در بیمارستان سینای شهرستان کارون، با انتقال به بیمارستان ابوذر اهواز جان خود را از دست داد. عموی کودک فوت شده در این باره به ایرنا گفت: 2 هفته پیش برادر زاده ام را برای عمل لوزه سوم به بیمارستان سینا بردیم.  وی با بیان اینکه کودک سابقه هیچ گونه بیماری خاصی نداشته افزود: مادر کودک هنگام عمل بالای سر او بوده و اظهار کرده هنگام عمل جراحی کودک به هوش آمده و پس از آن کودک به کما رفته است.  او ادامه داد: کودک پس از به کما رفتن به بیمارستان ابوذر در اهواز اعزام شده و دوشنبه پس از 12 روز در کما بودن درگذشت. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تماس  ایرنا با وی، از این موضوع اظهار بی اطلاعی کرد. همچنین رییس بیمارستان سینا از اظهار نظر در این باره تا اطلاع ثانوی خودداری کرد.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  7:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف 902 کیلو مواد مخدر در منطقه مرزی سراوان

کشف 902 کیلو مواد مخدر در منطقه مرزی سراوان

902 کیلوگرم مواد مخدر در درگیری مسلحانه ماموران پلیس با قاچاقچیان مسلح در شهرستان مرزی سراوان واقع در جنوب شرق کشور کشف شد. به گزارش ایرنا، فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان اظهارداشت:  ماموران انتظامی سراوان با هدایت اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از فعالیت یک باند بزرگ که با ورود به مرز مقادیر زیادی مواد مخدر را در ارتفاعات منطقه گشت سراوان دپو کرده بود مطلع شدند. سردار حسین رحیمی ادامه داد: پس از بررسی دقیق و اطمینان از صحت خبر تیم های عملیاتی و تخصصی پلیس به محل اعزام شدند. وی تصریح کرد: سوداگران مرگ با حضور غافلگیرانه عوامل پلیس با آنان به صورت مسلحانه درگیر شده و پس از مدتی درگیری با بر جا گذاشتن مواد مخدر انبارشده و استفاده از تاریکی شب و کوهستانی بودن منطقه متواری شدند. فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ماموران در پاکسازی منطقه درگیری موفق به کشف 877 کیلوگرم تریاک و 27 کیلوگرم مرفین شدند و تلاش برای دستگیری قاچاقچیان همچنان ادامه دارد.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قاچاقچی 262 کیلوگرم مواد مخدر دستگیر شد

قاچاقچی 262 کیلوگرم مواد مخدر دستگیر شد

راننده یک دستگاه کامیون که قصد انتقال محموله سنگین مواد مخدر به دیگر استان های کشور را داشت با هوشیاری ماموران ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی و دستورات ویژه قضایی در مشهد دستگیر شد.به گزارش خراسان، راننده 38 ساله یک دستگاه کامیون که محموله سنگین مواد مخدر را از استان سیستان و بلوچستان بادگیری کرده بود در تور اطلاعاتی ماموران ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گرفتار شد. این راننده که بار شکر داشت سعی کرد با ورود به استان های دیگر پلیس را منحرف کند اما ماموران انتظامی که از مدتی قبل اقدامات او را زیر نظر داشتند با توسل به شگردهای اطلاعاتی ، او را به سمت محورهای مواصلاتی خراسان رضوی هدایت کردند. تا این که در مبادی ورودی مشهد، زمینه دستگیری وی فراهم شد. در این هنگام ماموران انتظامی با کسب دستورات ویژه قضایی از قاضی حیدری (معاون دادستان مشهد) در یک عملیات هماهنگ، کامیون مذکور را توقیف و راننده آن را دستگیر کردند. در بازرسی از کامیون حدود 262 کیلوگرم مواد مخدر کشف و متهم روانه زندان شد.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  7:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هویت عاملان تیراندازی کرمانشاه شناسایی شد

هویت عاملان تیراندازی کرمانشاه شناسایی شد

اختلافات خانوادگی منجر به وقوع حادثه تیراندازی و کشته شدن یک نفر در شهرستان کرمانشاه شد. به گزارش میزان، معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه اظهار داشت: عصر روزگذشته در پی اعلام پلیس 110 ماموران به محل حادثه اعزام و با جسد فردی حدوداً 30 ساله مواجه می شوند. سرهنگ محمدرضا آمویی افزود: پدر زن و بردار زن مقتول، عاملان این حادثه هستند که پس از به قتل رساندن داماد خود، از محل متواری شده اند. وی اختلافات خانوادگی را علت این حادثه عنوان و تصریح کرد: دستگیری ضاربان در دستور کار انتظامی شهرستان کرمانشاه قرار گرفته است.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  7:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها