0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

زخمی شدن 4 مامور پلیس در درگیری باسارقان

زخمی شدن 4 مامور پلیس در درگیری باسارقان

4 مامور پلیس در درگیری با سارقان زخمی شدند. در پی گزارش سرقت کابل برق از موتور پمپ کشاورزی، دستور پیگیری ویژه این پرونده صادر شد و دستگیری متهمان توسط نیروهای پلیس آگاهی ارزوئیه در دستور کار قرار گرفت که طی عملیات پلیسی و تعقیب و گریز و در نهایت پس از درگیری سارقان با ماموران 2 متهم جوان دارای سابقه، دستگیر شدند. رئیس دادگاه عمومی شهرستان ارزوئیه گفت: در برخورد فیزیکی ماموران و متهمان، 4 تن از ماموران زخمی ولی در نهایت متهمان پس از دستگیری تحویل مقام قضایی شدند که تحقیقات در این زمینه ادامه دارد. دهقانی خاطرنشان کرد: متهمان در بازجویی های خود به سرقت 200 متر کابل برق اقرار کردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 14 تیر 1395  8:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پسر 18 ساله والدینش را در خواب کشت

پسر 18 ساله والدینش را در خواب کشت

پسر 18 ساله اهل برازجان پدر و مادرش را به علت اختلافات خانوادگی با چاقو به قتل رساند. به گزارش میزان، سردار حیدر عباس زاده، فرمانده انتظامی استان بوشهر  گفت: صبح روزگذشته پسر 18 ساله ای (رامین )با مراجعه به کلانتری برازجان از مرگ مشکوک پدر و مادرش خبر داد. با حضور پلیس در محل حادثه مشخص شد(نجف 65 ساله و فاطمه 69 ساله) بر اثر ضربات چاقو به شکم و پهلو به قتل رسیده اند.تیم جنایی در ادامه با توجه به اظهارات ضد و نقیض پسر جوان به او مشکوک شدند و در  صحنه قتل او را بازداشت کردند وبه تحقیق از وی پرداختند. پسر جوان در بازجویی های اولیه به قتل پدر و مادرش به علت درگیری لفظی و اختلافات خانوادگی اعتراف کرد و گفت: بامداد یک شنبه وقتی پدر و مادرم خوابیدند با یک چاقوی آشپزخانه چند ضربه به آنها زدم. بعد از اینکه از مرگ آنها مطمئن شدم با مراجعه به کلانتری و صحنه سازی قصد داشتم خودم را بی گناه نشان دهم. اما ماموران وقتی به خانه آمدیم من را دستگیر کردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 14 تیر 1395  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقام جویی مرد از همسرش در اینستاگرام

انتقام جویی مرد از همسرش در اینستاگرام

فرمانده انتظامی آمل گفت: پلیس فتا مردی را که متهم به انتشار تصاویر خصوصی زنش در اینستاگرام بوده، دستگیر کرد.سرهنگ ولی ا... گنجیان مقدم شنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود : دستگیری این متهم وقتی انجام گرفت که زنش با مراجعه به پلیس فتا از انتشار عکس های خصوصی‌اش در اینستاگرام شکایت کرد.وی ادامه داد : متهم با  رصد فعالیتش در اینستاگرام شناسایی و دستگیر شدو در بازجویی اظهار کرد زنش با افراد مختلفی در فضای مجازی در ارتباط بود و آن ها نیز به تصاویر شخصی وی دسترسی داشتند که این امر موجب ناراحتی و اختلاف بین آنان شده و از هم جدا زندگی می کنند و قصد جدایی دارند.وی اضافه کرد : متهم برای انتقام از زنش اقدام به این عمل مجرمانه کرد که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

دوشنبه 14 تیر 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرقت مسلحانه از بانک ثامن شیراز

سرقت مسلحانه از بانک ثامن شیراز

بانک ثامن در شیراز صبح یکشنبه مورد سرقت مسلحانه قرار گرفت. به گزارش مهر، یک سارق مسلح صبح یکشنبه به بانک ثامن شعبه سی متری سینما سعدی دستبرد زد. برآوردهای اولیه حکایت از این دارد که سارق حدود ۲۴ میلیون تومان وجه نقد را سرقت کرده و از محل متواری شده است.گروه بررسی صحنه جرم در محل حاضر شده و  مشغول بررسی هستند.

دوشنبه 14 تیر 1395  8:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آدم ربای یک میلیون دلاری به دام افتاد

آدم ربای یک میلیون دلاری به دام افتاد

رئیس پلیس استان فارس از دستگیری عامل آدم ربایی یک میلیون دلاری در شیراز خبر داد. به گزارش میزان، سردار احمد علی گودرزی گفت: مأموران در جریان وقوع یک فقره آدم ربایی در شمال شیراز قرار گرفتندو در بررسی مشخص شد آدم ربایان فردی 22 ساله را با استفاده از یک دستگاه خودروی پراید در مقابل منزلش گروگان گرفته و متواری شده اند. وی تصریح کرد: آدم ربایان با پدر فرد ربوده شده تماس می گیرند و تقاضای یک میلیون دلار در قبال آزادی فرزندش می کنند. گودرزی افزود: تحقیقات آغاز شد تا این که در نهایت یک نفر از اعضای باند شناسایی و دستگیر شد و فرد گروگان که در کوه های اطراف شیراز نگهداری می شد، آزاد شد و به جمع خانواده بازگشت. وی با بیان این که تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر اعضای این باند ادامه دارد، افزود: فرد دستگیر شده فاقد سابقه کیفری بوده و انگیزه خود را از این اقدام اخاذی از پدر این خانواده اعلام کرده است.

سه شنبه 15 تیر 1395  12:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری 3 گرداننده 16 سایت جعلی جمع آوری فطریه

دستگیری 3 گرداننده 16 سایت جعلی جمع آوری فطریه

16 وب سایت جعلی جمع آوری فطریه با هدف کلاهبرداری از مردم مسدود‌ شد و ‌3 گرداننده اصلی این سایت ها دستگیر شدند. به گزارش خبرگزاری آنا،  پلیس فتای استان اصفهان در عملیات رصد و پایش فضای مجازی ، سایت ها و صفحاتی را شناسایی کرد که به تبلیغات کذب برای جمع آوری فطریه اقدام می‌کردند. ‌با اقدامات  پلیس 3نفر از گردانندگان این سایت ها دستگیر شدند و تعداد 16 صفحه وب سایت مربوطه شناسایی و با دستور مراجع قضایی نسبت به مسدود کردن آن ها اقدام شد. ‌ یکی از امتیازات فضای مجازی در دسترس بودن امکانات و خدمات متنوع است، اما کلاهبرداران از این امتیاز سوءاستفاده و در موقعیت های زمانی خاص از شهروندان کلاهبرداری می کنند و یکی از این موقعیت ها نیز عید سعید فطر است.

سه شنبه 15 تیر 1395  12:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری عاملان پرونده زمین خواری در اراک

دستگیری عاملان پرونده زمین خواری در اراک

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی، از دستگیری عاملان پرونده 40 هکتار زمین خواری در اراک خبر داد. به گزارش ایرنا سرهنگ سیدنورالدین حسینی افزود: مدتی قبل نماینده اداره منابع طبیعی شهرستان اراک، شکایتی مبنی بر زمین خواری اراضی ملی در یکی از روستاهای حوالی این شهرستان را تنظیم کرد و موضوع در دست بررسی قرار گرفت. وی بیان کرد: با اقدام های کارشناسی و تنظیم کروکی محل، مشخص شد که حدود 40 هکتار از اراضی ملی به صورت شخم و شیار توسط افرادی تصرف شده است. حسینی ادامه داد: با ادامه تحقیقات میدانی، افرادی که اقدام به تصرف غیرمجاز اراضی ملی کرده بودند، شناسایی و برای برخورد قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.

سه شنبه 15 تیر 1395  12:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راننده دوم اتوبوس سربازان هم فوت کرد

راننده دوم اتوبوس سربازان هم فوت کرد

راننده اتوبوس حامل سربازان که دوم تیر در جاده نی ریز به دره سقوط کرده بود، صبح روزگذشته در بیمارستان فوت کرد. مدیر بیمارستان شهید رجایی شیراز در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که، رضا عباسی -راننده اتوبوس سربازان-، تا صبح دوشنبه در بخش آی سی یو و تحت مراقبت های ویژه بوده است، افزود: با وجود اقدامات پزشکی، به دلیل شدت جراحات وارده، این بیمار فوت کرد. حمید خدیوی همچنین گفت: هم اکنون از کل 54 مصدوم منتقل شده به این بیمارستان، 5 نفر در بخش مراقبت ویژه و 4 نفر در بخش بستری، تحت مراقبت هستند. وی یادآور شد: یکی از مصدومان حاضر در بخش مراقبت ویژه کمک راننده اتوبوس است و بقیه سرباز هستند. درخور اشاره است :اولین ساعت بامداد روز دوم تیرماه، اتوبوس حامل سربازان آموزش دیده ارتش در پادگان صفر پنج کرمان ، در گردنه لایرز نی ریز و حوالی سروستان، واژگون شد. این حادثه  20 کشته به دنبال داشته که 13 نفر آنان سرباز بودندکه راننده اتوبوس در میان متوفیان  بود، راننده دوم نیز روزگذشته فوت کرد.

سه شنبه 15 تیر 1395  12:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

3 نفر در ارتباط با حادثه تیراندازی و قتل درجم بوشهر دستگیر شدند

3 نفر در ارتباط با حادثه تیراندازی و قتل درجم بوشهر دستگیر شدند

در پی حادثه تیراندازی شنبه شب در شهرستان جم که به قتل 2 تن منجر شد، 3 نفر به عنوان مظنون در این ارتباط دستگیر شدند. دادستان جم استان بوشهر روزگذشته درگفت وگو با ایرنا افزود: شنبه شب هفته جاری یک شهروند جمی هنگام خروج از مسجد هدف تیر اندازی قرار گرفت و در دم جان سپرد. عباس فقیه بیان کرد: در پی این تیراندازی یک گلوله نیز پس از عبور از پنجره دیوار مسجد به پسر بچه 9 ساله ای که در منزلش بود اصابت کرد و باعث مجروح شدن وی شد که این مجروح نیز در بیمارستان شهدای خلیج فارس در بوشهر فوت کرد.

سه شنبه 15 تیر 1395  12:50 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قتل مدیر عامل سابق باشگاه مس سرچشمه

دادستان عمومی وانقلاب رفسنجان از وقوع یک فقره قتل در منطقه سرچشمه این شهرستان خبر داد و گفت: در پی گزارشی از سوی اهالی منطقه سرچشمه رفسنجان مبنی بر وقوع یک فقره قتل، گروهی از ماموران انتظامی به همراه بازپرس شعبه دوم دادسرای رفسنجان در محل وقوع حادثه حاضر شدند. رئیسی افزود: طبق تحقیقات مشخص شد مقتول منصوری، مدیرعامل سابق باشگاه فرهنگی ورزشی مس سرچشمه بوده که بر اثر اصابت گلوله اسلحه شکاری به قتل رسیده است.

شنبه 19 تیر 1395  1:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

2 کُشته و 4 زخمی در برخورد خودروی مسافربر با الاغ

برخورد خودروی سواری مسافربر با الاغ در محور کرمان - ماهان جان 2 تن را گرفت و 4 نفر را راهی بیمارستان کرمان کرد. رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: سواری پژو 405 به علت بی توجهی به جلو پس از برخورد با الاغ از جاده منحرف و واژگون شد. سرهنگ نجفی افزود: در این حادثه دو مرد 49 و 30 ساله در دم جان خود را از دست دادند و 4 نفر از سرنشینان به شدت مجروح و روانه بیمارستان شدند .

یک شنبه 20 تیر 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتیاد ، رزیدنت را به کام مرگ کشاند

اعتیاد ، رزیدنت را به کام مرگ کشاند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرگ یک رزیدنت ارتوپدی اتاق عمل بیمارستان ولیعصر (عج) اراک که در حین کار به دلیل تزریق مواد مخدر سنکوب کرده است، خبر داد.حسن طاهراحمدی روزگذشته در گفت و گو با ایرنا افزود: این فرد به نام «س - م»، دستیار سال اول رشته ارتوپدی بود که اعتیاد تزریقی داشته است.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کودک ۱۳ ساله خود را حلق آویز کرد

کودک ۱۳ ساله خود را حلق آویز کرد

کودکی ۱۳ ساله عصر روزگذشته در شرق تهران خود را حلق‌آویز کرد. به گزارش  فارس،  مأموران مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران از وقوع یک حادثه مرگبار باخبر شدندوبا حضور در منطقه سبلان  دریافتند یک پسربچه خود را حلق‌آویز کرده است.با حضور بازپرس جنایی تهران بزرگ در محل وقوع حادثه مشخص شد متوفی پسر بچه 13 ساله‌ای به نام رضا است که خود را در اتاقش حلق‌آویز کرده است.بررسی‌های اولیه و همچنین شواهد موجود حکایت از آن دارد که این پسر بچه به دلایل عاطفی دست به این اقدام زده است.همچنین براساس اطلاعات اولیه از این پسربچه یک وصیت نامه به جا مانده است.

سه شنبه 22 تیر 1395  11:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انفجار گاز در مشهد یک مصدوم بر جا گذاشت

انفجار گاز در مشهد یک مصدوم بر جا گذاشت

بر اثر انفجار گاز شهری در ساختمانی دو طبقه در مشهد علاوه برایجاد خسارات مالی یک نفر نیز مصدوم شد.به گزارش پایگاه خبری ۱۲۵، این حادثه ساعت 16 و 59 دقیقه عصر روزگذشته در طبقه اول ساختمان دو طبقه در خیابان حسینی محراب رخ داد که خساراتی به بخشی از این ساختمان وارد شد.تیم های آتش نشانی با حضور در این ساختمان به ایمن سازی محل و جلوگیری از حوادث دیگر پرداختند . مصدوم این حادثه یک مرد جوان بود که به دلیل سوختگی به مراکز درمانی انتقال یافت.بر اساس بررسی های اولیه آتش نشانان ایستگاه شماره 42 آتش نشانی، احتمال می رود نشت گاز شهری در محیط محصور این منزل 40 متری، موجب انفجار و حریق خفیف شده باشد. این در حالی است که شدت وقوع این انفجار علاوه بر مصدومیت مرد جوان،  موجب تخریب پنجره ها و بخشی از گچبری سقف و دیوارهای کانون حادثه گردید. شایان ذکر است علت دقیق وقوع این حادثه و میزان خسارت وارده در دست بررسی است.

سه شنبه 22 تیر 1395  11:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقام خونین بر سر زمین کشاورزی

انتقام خونین بر سر زمین کشاورزی

مردی که با انگیزه انتقام جویی به همراه دو برادرش به ایران آمده بود با مقتول قرار گذاشت و وی را به قتل رساند. این گزارش حاکی است قاتل که تبعه یکی از کشور های همسایه است رو به روی کارشناس اجتماعی پلیس  شهربابک نشست و گفت: مدتی بود که بر سر زمین کشاورزی با پسرعموهایم مشکل داشتیم.روزی پسر عمویم پدرم را به شدت کتک زد و  از کشور فرار کرد و من نیز با انگیزه انتقام جویی به همراه دو برادر دیگرم به ایران و  شهربابک استان کرمان  وارد شدیم و با وی در یکی از روستاها قرار گذاشتیم و سپس با ضربات بیل کشاورزی و زنجیر وی را به شدت کتک زدیم .

چهارشنبه 23 تیر 1395  9:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها