0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کشف جسد حلق آویز در یک منزل مسکونی

کشف جسد حلق آویز در یک منزل مسکونی

جسد حلق آویز جوان 25 ساله ای در یک منزل مسکونی در روستای خادم آباد مشهد کشف شد. به گزارش خراسان عصر جمعه گذشته شهروندان در تماس با ماموران انتظامی از وجود جسد حلق آویز جوانی در یک منزل روستایی واقع در جاده میامی مشهدخبر دادند و بدین ترتیب تحقیقات با حضور قاضی ویژه قتل عمد در محل وقوع حادثه آغاز شد.جسد مربوط به جوان 25 ساله ای بود که با یک رشته طناب خود را در منزل مسکونی در نزدیکی محل کار خود حلق آویز کرده بود. با انتقال جسد به پزشکی قانونی، بررسی های پلیس نیز برای کشف زوایای پنهان این ماجرا ادامه دارد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  9:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مزاحم واتس آپی ، زوج جوانی را به پای میز طلاق کشاند

مزاحم واتس آپی ، زوج جوانی را به پای میز طلاق کشاند

خراسان - زنی با مراجعه به پلیس فتا در خصوص ارسال پیام های غیراخلاقی به وی توسط یک فرد ناشناس از طریق نرم افزار واتس آپ شکایتی طرح کرد. از آن جایی که ارسال این پیام ها و ایجاد مزاحمت باعث شده بود همسر وی نسبت به او بدبین و با وجود دو فرزند تقاضای طلاق کند موضوع  در دستور کار پلیس فتای بم قرار گرفت. در ادامه با پیگیری کارشناسان سایبری پلیس فتا هویت صاحب شماره همراه مزاحم مشخص شد که وی اعلام بی اطلاعی کردو تحقیقات در زمینه شناسایی هویت واقعی فرد مزاحم ادامه یافت. سرهنگ فداء  فرمانده انتظامی بم روز گذشته اظهار کرد: سرانجام  هویت واقعی متهم شناسایی و وی دستگیر شد و به دستیابی به شماره زن جوان از طریق گروهی در واتس آپ و ایجاد مزاحمت برای وی به وسیله سیم کارت شخص دیگری اقرار کرد. وی خاطر نشان کرد: این فرد با ارسال پیام های عاشقانه به یک زن جوان موجب ایجاد حس بدبینی برای همسر وی و زمینه ساز جدایی این زوج شده بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  9:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری تعدادی از وکلای دادگستری درپارتی شبانه

دستگیری تعدادی از وکلای دادگستری درپارتی شبانه

رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان مازندران از دستگیری تعدادی از وکلای دادگستری در پارتی شبانه در شهرستان سرخرود خبر داد. به گزارش میزان رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری  مازندران اظهار کرد: با وصول گزارشی مبنی بر حضور تعدادی از وکلا در پارتی شبانه در یک ویلا در  شهرستان سرخرود در  پنج شنبه گذشته ماموران با ورود به منزل متهمان را با پوششی نامناسب و زننده، همراه با استعمال مشروبات الکلی و در حال پایکوبی به صورت مختلط، به همراه مقادیری مشروبات الکلی و آلات و ادوات لهو و لعب، دستگیر و به مراجع قضایی تحویل دادند. نبی ا ... مسلمی تعداد دستگیرشدگان را بیش از 15 نفر اعلام کرد و یادآور شد: از این تعداد 2 نفر از استان های قم و گلستان بودند.وی افزود: به لحاظ مسئولیت خطیر، حفاظت واطلاعات دادگستری ، بر اساس وظایف قانونی خود در برخورد با آنان کوتاهی نخواهد کرد.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  9:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باند «خاله» متلاشی شد

باند«خاله» متلاشی شد

اعضای 12 نفره باند فساد و ترویج بی بند و باری معروف به «خاله» در بیرجند دستگیر شدند.فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: مأموران با دریافت اخباری مبنی بر فعالیت شبکه ای از افراد در زمینه ترویج فساد و بی بند و باری در بیرجند، دستگیری اعضای این باند را در دستور کار خود قرار دادند.سرهنگ شجاع ادامه داد: مأموران سرکرده این باند را که نام مستعار «خاله» را برای خود انتخاب کرده بود و با بهره گیری از زنان جوان و وابسته کردن آنان به مواد مخدر از آنان سوءاستفاده می کرد شناسایی کردند. وی عنوان کرد: در بازرسی از پاتوق های باند، «خاله» و یکی دیگر از سرکردگان اصلی آن دستگیر شدند و 50 گرم تریاک از آنان کشف شد.وی گفت: با دستگیری سرکرده باند ترویج بی بند و باری در مجموع، 12 نفر از اعضای باند شامل 8 مرد و 4 زن که برای اهداف نامشروع به کارگیری شده بودند دستگیر شدند و پرونده قضایی در این رابطه تشکیل شد و متهمان به مقام قضایی معرفی شدند.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

غرق شدن پسر 2 ساله در حوض خانه

غرق شدن پسر 2 ساله در حوض خانه

پسر بچه دو ساله به علت بی احتیاطی والدین هنگام بازی در آب حوض منزل غرق و جان باخت. به گزارش مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه یک پسر بچه دو ساله در روستای «فرنگه» الیگودرز غرق شده است، عوامل امدادی - انتظامی این شهرستان بلافاصله به محل اعزام شدند. با بررسی به عمل آمده مشخص شد این کودک هنگام بازی در حوض پر از آب منزل می افتد و جان خود را از دست می دهد. مسئولان انتظامی شهرستان الیگودرز ضمن تایید این خبر و ابراز تاسف از این حادثه دلخراش به والدین توصیه کردند: مراقب و مواظب فرزندان خردسال خود باشند و آنان را از خطرات احتمالی دور کنند.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  12:32 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراف یک زن به 35 فقره گوشی قاپی

دزد موتورسواری که در غرب مشهد سرقت می کرد، پس از آن که توسط مأموران سرکلانتری غرب مشهد دستگیر شد، به 35فقره گوشی قاپی در آزادشهر، سیدرضی، دانش آموز، امامت، آموزگار و ... اعتراف کرد.رئیس پلیس مشهد گفت: از متهم 27ساله، یک قبضه کارد و چند گوشی تلفن همراه کشف شده است.سرهنگ بوستانی افزود: شهروندانی که طعمه این سارق شده اند، به کلانتری سجاد مراجعه کنند.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

متلاشی شدن 53 باند شرارت و قاچاق مسلحانه مواد مخدر در کرمان در سال 94

متلاشی شدن 53 باند شرارت و قاچاق مسلحانه مواد مخدر در کرمان در سال 94

با تلاش های شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کرمان 53 باند بزرگ قاچاق مسلحانه مواد مخدر و شرارت طی سال گذشته در کرمان متلاشی شد. دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: باندهای  متلاشی شده، قصد توزیع وانتقال مواد مخدر را از مرزهای شرقی کشور به داخل کشور ودر برخی موارد قصد انتقال مواد مخدر را به کشورهای مجاور داشته اند. سالاری افزود: با  اقدامات اطلاعاتی بیش از 18 تن انواع مواد مخدر از اعضای این باندها کشف و ضبط شد. وی از دستگیری  71 نفر از اعضای اصلی باندها خبر داد. وی افزود: در راستای ضربه زدن به بنیان های مالی قاچاقچیان مواد مخدر تاکنون 150 میلیارد ریال وجوه نقدی از قاچاقچیان کشف وتوقیف شده است. وی در ادامه از متلاشی شدن 14 باند قاچاق اسلحه و مهمات در استان کرمان خبر داد و گفت: اعضای این باند ها سلاح های غیر مجاز را از غرب کشور به قصد توزیع وارد استان کرمان می کردند  که در این رابطه 17 تن از اعضای اصلی این باند ها دستگیر و بیش از100 قبضه انواع سلاح از متهمان کشف و توقیف  شده است.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جلوگیری از وقوع حادثه هولناک در مسیر راه آهن تهران - مشهد

جلوگیری از وقوع حادثه هولناک در مسیر راه آهن تهران - مشهد

ماموران انتظامی پلیس راه آهن شمال شرق با دستگیری سارقان دو تُن "بالاست"از وقوع حادثه ای هولناک برای قطارهای راه آهن تهران-مشهد جلوگیری کردند. رئیس پلیس راه آهن شمال شرق به  پایگاه خبری پلیس، گفت: ماموران انتظامی ایستگاه «یاتری» به سمت ایستگاه گرمسارحین گشت زنی متوجه تردد یک دستگاه تراکتور در حوالی راه آهن شدند.سرهنگ مالکی افزود:ماموران  در بررسی موضوع، پس از متوقف ساختن تراکتور و دو سرنشین آن، بالغ بر دو تّن "بالاست" در تریلی آن کشف کردند.وی تصریح کرد: "بالاست" نوعی سنگ بسیار سخت و نسبتا بزرگ است و پس از تبدیل به قطعات کوچک، برای زیرسازی خطوط ریلی به کار می رود.مالکی با بیان این که سنگ های بالاست وظیفه اصلی خنثی کردن فشار چند صد تنی ناوگان ریلی را برعهده دارند، افزود: سارقان دستگیر شده با سرقت زیرساخت اصلی خط ریلی، دست به کار خطرناکی زدند.به گفته این مسئول انتظامی، نبود بالاست ها به هر دلیل از جمله سرقت و یا سیل، خطرات زیادی را متوجه واگن هاخواهد کرد و احتمال واژگونی قطار بسیار زیاد است.وی افزود: متهمان در تحقیقات به سرقت دو تن دیگر از سنگ های بالاست در شب قبل از دستگیری نیز اعتراف کردند.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری 2 ضارب پزشک ایلامی

دستگیری 2 ضارب پزشک ایلامی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام،در تشریح ماجرای ضرب و شتم پزشکی توسط خانواده بیمار گفت: مقامات قضایی پرونده ضاربان پزشک متخصص در ایلام را پیگیری می‌کنند.به گزارش  تسنیم، علی دل پیشه در خصوص ضرب و شتم پزشکی در اورژانس یکی از مراکز درمانی اظهار کرد: بیمار 65 ساله ای به اورژانس بیمارستان مراجعه کرده بود که توسط پزشک اقدامات درمانی لازم انجام گرفت ولی پزشک معالج توسط خانواده بیمار مورد ضرب و شتم قرار گرفت. وی ادامه داد: این موضوع بلافاصله به اطلاع فرماندار، مقامات قضایی و دادستان رسانده شد و مذاکرات لازم برای پیگیری انجام شد.دل پیشه در ادامه با اشاره به این که، هم اکنون 2 تن از ضاربان به دستور مقام قضایی دستگیر شدند، افزود: در همین راستا معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز، از کادر درمانی دلجویی کرد و رفتار تهاجمی همراهان بیمار به کادر درمانی را محکوم کرد.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کودک 2 ساله یزدی پس از ختنه جان باخت

کودک 2 ساله یزدی پس از ختنه جان باخت

کودک 2 ساله یزدی پس از  عمل ختنه جان باخت.به گزارش ایسنا، یونس قائمی کودک 2 ساله‌ای که روز پنج‌شنبه گذشته برای انجام ختنه به یکی از بیمارستان‌های یزد مراجعه کرده بود، پس از پذیرش و انجام عمل جراحی، با حال مساعد از بیمارستان ترخیص و به همراه خانواده عازم منزل ‌شد. اما بنابر اعلام مسئولان بیمارستان، این کودک پس از حدود یک ساعت و در حالی که علائم حیاتی نداشت، دوباره به اورژانس بیمارستان بازگردانده شد و با وجود تلاش گروه احیا و اقدامات انجام شده برای نجات جان بیمار، وی جان باخت. به گفته مسئولان بیمارستان و مدیریت درمان تأمین اجتماعی یزد، با توجه به مشخص نبودن علت این حادثه، موضوع از طریق پزشکی قانونی در دست بررسی است و به‌ زودی علت این مرگ مشکوک اعلام می‌شود. به گزارش ایسنا، مسئولان مربوطه پاسخگویی صحیح را منوط به اعلام نتایج بررسی‌های پزشکی قانونی دانستند.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودکشی مرد 50 ساله روی ریل قطار

خودکشی مرد 50 ساله روی ریل قطار

یک مرد 50 ساله در ایستگاه راه‌آهن ورودی به مشهد به قصد خودکشی خود را روی ریل قطار انداخت و جان باخت.جواد معراجی‌فر، سرپرست روابط عمومی راه‌آهن خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایسناافزود: لکوموتیوران قطار تهران به مشهد اعلام کرد که پنج‌شنبه گذشته ساعت 12:40  فردی که در ایستگاه قبل از ورود به مشهد روی ریل قطار دراز کشیده بود و قصد خودکشی داشت، جان باخت.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرقت مسلحانه طلا فروشی به سفارش صاحب مغازه

سرقت مسلحانه طلا فروشی به سفارش صاحب مغازه

سارق مسلحی که بهمن گذشته از یک مغازه طلافروشی سرقت کرده بود، پس از دستگیری اعتراف کرد که به خواست صاحب مغازه دست به سرقت زده است.به گزارش  مهر با حضور کارآگاهان  در محل سرقت درخیابان پاسداران، صاحب طلافروشی مدعی شد: صبح وقتی در مغازه ام را باز کردم جوانی ۳۰ ساله که ماسک مخصوص آلودگی هوا به صورت زده بود، وارد مغازه شد و  با تهدید اسلحه از من خواست گاو صندوق را باز کنم.او تمام محتویات داخل گاوصندوق را به همراه 5/1 کیلوگرم طلا سرقت کرد.روزگذشته  متهم ردیف اول در بازجویی ها اعتراف کرد که دوست صاحب مغازه است و به خواست او سناریوی سرقت را اجرا کرده، تا صاحب مغازه طلافروشی بتواند از بیمه، خسارت دریافت کند. با اعتراف متهمان به همدستی با صاحب مغازه پرونده به دادسرای ناحیه ۴ منتقل شد .

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فروش سلاح جنگی در بساط دست فروشی

فروش سلاح جنگی در بساط دست فروشی

فردی ملقب به «آق نادر» که در پوشش بساط دستفروشی به فروش سلاح جنگی اقدام می‌کرد، توسط  پلیس تهران شناسایی و دستگیر شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، در پی دریافت گزارش های مردمی مبنی بر این که فردی به هویت «آق نادر» اقدام به فروش سلاح جنگی در بساط دستفروشی خود می کند ماموران طی تحقیقاتی دریافتند پاتوق متهم از میدان امام حسین(ع) تا میدان فردوسی بوده و در این محدوده به فروش سلاح جنگی اقدام می کند.ماموران سرانجام 13 اردیبهشت محل اختفای وی را شناسایی و در بازرسی از آن، 3 قبضه سلاح جنگی کلت شاه کش کشف شد.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف و ضبط 30 کیلو هروئین در شرق تهران

کشف و ضبط 30 کیلو هروئین در شرق تهران

کشف و ضبط 30 کیلو هروئین در شرق تهران30 کیلوگرم هروئین در  شرق تهران کشف و2 متهم دستگیر شدند.  دادستان عمومی وانقلاب پردیس در گفت وگو بامیزان از کشف و ضبط 30 کیلوگرم هروئین در حوزه شرق تهران خبرداد و گفت: در این رابطه  2 متهم اصلی دستگیر شدند و پرونده درمرحله تحقیقات تکمیلی است.حیدر فتاحی خاطرنشان کرد: این متهمان قصد انتقال این میزان مواد مخدر را در تهران و غرب کشور داشتند که با اقدام دستگاه قضایی به اهداف شوم خود نرسیدند.

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دلتنگی ، قاتل را پس از 19 سال به اعتراف واداشت

دلتنگی؛ قاتل را پس از 19 سال به اعتراف واداشت

دلتنگی پدر برای فرزندانش، راز قتلی را که ۱۹ سال پیش انجام شده بود، فاش کرد.به گزارش تسنیم چندی قبل مرد میانسالی با مراجعه به اداره آگاهی پلیس تهران، راز قتل همسرش را بعد از 19 سال فاش کرد و توسط پلیس بازداشت شد.مرد میانسال به قاضی ایلخانی؛ بازپرس ویژه قتل گفت: همسرم را در سال 76 به دلیل برخی اختلافات با چاقو به قتل رساندم و پس از قتل به عراق، ترکیه و در نهایت به یکی از کشورهای اروپایی رفتم و در آنجا ساکن شدم تا این که سرانجام مدتی قبل به ایران برگشتم و به منزل خواهرزاده‌ام در یکی از شهرستان های حوالی تهران رفتم.وی افزود: 2 پسر دارم که اکنون 22 و 27 ساله شده‌اند و به دلیل دلتنگی نسبت به فرزندانم و عذاب وجدان تصمیم گرفتم خود را تحویل پلیس دهم.مرد میانسال پس از اعتراف به قتل همسرش، بازداشت شد و تحقیقات بیشتر درباره این پرونده قتل ادامه دارد.

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  8:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها