0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

راننده 36ساله قربانی «قاتل نامرئی»

راننده 36ساله قربانی «قاتل نامرئی»

راننده 36 ساله ای در منطقه طرق مشهد دچار گازگرفتگی شد و جان سپرد. به گزارش خراسان این حادثه ظهر روز گذشته در حالی افشا شد که شهروندان در تماس با پلیس 110 از مرگ یک راننده داخل کامیون خبر دادند. در پی دریافت این خبر بلافاصله تحقیقات پلیس با صدور دستوراتی از سوی قاضی ویژه قتل عمد آغاز شد. بررسی های مقدماتی قاضی احمدی نژاد بیانگر آن بود که راننده مذکور به دلیل روشن ماندن پیک نیک در کابین خودرو، دچار گازگرفتگی شده است. تحقیقات بیشتر در این باره با انتقال جسد به پزشکی قانونی ادامه یافت.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 31 فروردین 1395  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستبرد مسلحانه پرایدسواران به یک فروشگاه در مشهد

دستبرد مسلحانه پرایدسواران به یک فروشگاه در مشهد

پراید سواران مسلح شب دوشنبه گذشته با دستبرد به یک برنج فروشی در بولوار مصلای مشهد یکی از مغازه داران اطراف را مجروح کردند و حدود 8 میلیون تومان وجه نقد را به سرقت بردند. به گزارش خراسان، این حادثه هنگامی روی داد که یک دستگاه پراید مقابل فروشگاه برنج در بولوار مصلی توقف کرد و 2 سرنشین آن که یکی از آن ها لباس محلی استان سیستان و بلوچستان را به تن داشت در حالی که سلاح وینچستر را در دست می فشردند وارد فروشگاه شدند و حدود 8 میلیون تومان وجه نقد را سرقت کردند. در این هنگام یکی از مغازه داران اطراف که متوجه ماجرا شده بود سعی کرد کرکره های مغازه اش را پایین بکشد که ناگهان سارقان مسلح به سمت وی شلیک کردند و او خون آلود نقش بر زمین شد. گزارش خراسان حاکی است: با انتقال مجروح این حادثه به مرکز درمانی تحقیقات نیروهای انتظامی با تشکیل تیم ویژه عملیاتی برای شناسایی و دستگیری دزدان مسلح آغاز شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 31 فروردین 1395  8:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودکشی مرد 40 ساله با ضربه به ران پا

خودکشی مرد 40 ساله با ضربه به ران پا

مرد 40 ساله‌ای با ضربه چاقو به ران پای خود خودکشی کرد. به گزارش  فارس، روز گذشته مأموران کلانتری 150 تهرانسر در تماس با بازپرس ویژه قتل تهران خبر از وقوع یک فقره خودکشی مردی 40 ساله را دادند. با حضور مأموران در محل حادثه مشخص شد که این مرد 40 ساله که متأهل بوده و 2 فرزند دارد در غیاب خانواده با ضربه چاقو به سفیدران خود اقدام به خودکشی کرده است. بر اساس اظهارات خانواده جانباخته این مرد به دلیل مشکلات روحی ناشی از افسردگی اقدام به خودکشی کرده است. با دستور بازپرس ایلخانی، بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی تهران پرونده به پزشکی قانونی منتقل شد.

سه شنبه 31 فروردین 1395  9:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ماجرای مردی که همسر سابقش را دزدید!

ماجرای مردی که همسر سابقش را دزدید!

مردی که پس از آزادی از زندان، همسر سابقش را با همدستی دوستانش ربود، به اتهام آدم ربایی روانه زندان شد.فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: مردی با مراجعه به کلانتری مصلای مشهد گفت: «حدود 9 ماه قبل با زن مطلقه ای ازدواج کردم اما اکنون متوجه شدم که همسر سابق او به همراه همدستانش، همسرم را با تهدید چاقو از منزل پدرش ربوده اند. سردار امیری مقدم اضافه کرد: با گزارش این حادثه به پلیس، مأموران وارد عمل شدند و در کمتر از چند ساعت، مخفیگاه آدم ربایان را شناسایی کردند. وی تصریح کرد: در این عملیات متهم اصلی و یکی از همدستانش دستگیر شدند و زن جوان نیز از چنگ آن ها آزاد شد. رئیس پلیس خراسان رضوی گفت: بررسی ها نشان داد که همسر سابق این زن مدتی به اتهام ارتکاب قتل عمد در زندان بود که در همین زمان زن جوان در حالی که فرزندی نیز داشت، از وی طلاق گرفت اما متهم پس از آزادی از زندان سعی کرد دوباره با همسر سابق خود ازدواج کند به همین خاطر وی را ربود .وی افزود: زن جوان در یک فرصت مناسب از چنگ آن ها گریخت تا به مغازه همسرش برود ولی متهمان دوباره او را  گرفتند. وی گفت: 2 متهم این پرونده با صدور دستور قضایی روانه زندان شدند.

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرگ دلخراش یک نوجوان زیر چرخ های قطار

مرگ دلخراش یک نوجوان زیر چرخ های قطار

پسر نوجوانی که قصد عبور از روی ریل های راه آهن در منطقه سجادیه مشهد را داشت، با قطار در حال عبور برخورد کرد و به طرز دلخراشی جان سپرد. به گزارش خراسان، این حادثه ظهر روز گذشته هنگامی رخ داد که نوجوان مذکور با کیف مدرسه اش وارد منطقه عبور قطار قم – مشهد شد و سعی کرد عرض ریل راه آهن را طی کند اما در برخورد با قطار عبوری به طرز دلخراشی جان باخت. با حضور مأموران انتظامی در محل، تحقیقات درباره چگونگی وقوع این حادثه تأسف بار آغاز شد.

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قتل پدر با اسلحه شکاری

قتل پدر با اسلحه شکاری

خراسان - در پی درگیری بین پدر خانواده با همسر و پسر خود، فرزند خانواده با شلیک اسلحه شکاری جان پدرش را گرفت. با تماس تلفنی شهروندی با پلیس 110 ماموران در صحنه حادثه مشاهده کردند جسد مردی 55 ساله با هویت" ش "در داخل کوچه جلوی در منزلش افتاده و از ناحیه سینه و پا مورد اصابت گلوله قرار گرفته و به علت خونریزی شدید جان باخته است. در تحقیقات مشخص  شد مقتول با همسر و پسرش اختلاف داشته است. در ادامه  با بازجویی از خانواده مقتول، پسر وی که جوانی 20 ساله بود در کمتر از یک ساعت  دستگیر و به قتل پدرش  اعتراف کرد  و به پلیس گفت: به علت اختلافات خانوادگی با پدرم درگیر شدیم و از روی عصبانیت به سمت انباری رفتم و اسلحه شکاری او را برداشتم که در همین حین پدرم از خانه بیرون رفته و می خواست سوار ماشین شود که 2 تیر به سمت سینه و پاهایش شلیک کردم و پیکر بی جان او بر روی زمین افتاد. به گفته صیفوری فرمانده انتظامی کوهبنان   با هماهنگی مقام قضایی  دربازرسی از منزل مقتول یک اسلحه شکاری تک لول و تعداد 2 عدد پوکه کشف شد و مظنون به قتل  به اداره آگاهی منتقل شد. رمضانی زاده رئیس دادگستری  شهرستان کوهبنان  هم گفت: اسلحه شکاری  مقتول  دارای مجوز بوده است.  وی عصبانیت آنی را دلیل اصلی وقوع این حادثه عنوان  کرد.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جوان 17 ساله در رودخانه کرخه غرق شد

جوان 17 ساله در رودخانه کرخه غرق شد

خراسان - یک جوان 17 ساله در رودخانه کرخه در شمال خوزستان غرق شد. بخشدار شاوور  پنجشنبه به ایرنا گفت:این جوان که از اهالی روستای استقلال بخش شاوور است حوالی ساعت 11:30  در کرخه غرق شد.عباس پورعاطف ؛ فرد غرق شده را احمد - ل معرفی کرد.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف 437 کیلو هروئین در 2 عملیات پلیس یزد

کشف 437 کیلو هروئین در 2 عملیات پلیس یزد

پلیس در 2 عملیات جداگانه موفق به کشف 437 کیلو هروئین و دستگیری 5نفر از سوداگران مرگ در یزد شد.به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی استان یزد افزود: دراقدامات اطلاعاتی ماموران خبری درباره بارگیری و حرکت قاچاقچیان با 2 محموله سنگین موادمخدر از شرق کشور به سمت تهران را دریافت کردند.
سردار ایرج کاکاوند گفت: عوامل پلیس با انجام 2 عملیات جداگانه خودروهای مربوط به سوداگران مرگ را در محورهای فرعی و ورودی استان توقیف و 5 نفر از قاچاقچیان را دستگیر کردندو در مجموع، 437 کیلو هروئین کشف شد، 5 نفر از سوداگران مرگ دستگیر شدند و 4 دستگاه خودروی سبک و سنگین از آن ها توقیف شد.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودکشی نوجوان 16 ساله ایرانی در آلمان

خودکشی نوجوان 16 ساله ایرانی در آلمان

یک نوجوان 16 ساله ایرانی که همراه خانواده‌اش در آلمان تقاضای پناهندگی کرده بود، خودکشی کرد.به گزارش عصرایران،‌ حسین رحیمی خود را در کنار بزرگراهی نزدیک اردوگاه پناهجویان در شهر ارلانگن در جنوب آلمان حلق آویز کرد. پدر حسین به بی‌بی‌سی گفت که شب گذشته جسد پسرش را بیرون از اردوگاه پناهجویان پیدا کرده و نامه‌ای از او به جا مانده که در آن نوشته بود که دیگر طاقت "این زندگی سخت" را نداشته است.

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرقت از حساب دوست خیابانی به بهانه درمان پدر

سرقت از حساب دوست خیابانی به بهانه درمان پدر

پسر جوانی که از حساب دوست خیابانی اش سرقت کرده بود پس از دستگیری، در مان پدرش را بهانه سرقت کرد .به گزارش خراسان ، زن جوانی که حدود یک میلیون تومان طی چندین تراکنش اینترنتی از حسابش به سرقت رفته بود در حالی که در  شعبه ویژه جرایم رایانه ای مشهد طرح شکایت کردخواستار شناسایی سارق اینترنتی شد .بنا بر این گزارش بازپرس جاوید نیا  در حالی که مستندات پرونده بیانگر آن بود که مبلغ مذکور طی چندین مرحله از حساب شاکی در مشهد برداشت شده بود دستور داد پلیس فتا پیگیر ماجرا شود. پیگیری  سرنخ های موجود در پرونده پلیس را به پسر 20 ساله ای رساند که ظاهراً عامل برداشت از حساب بود. پس از آن که  اوایل هفته گذشته متهم به سرقت، بازداشت و به شعبه ویژه جرایم رایانه ای آورده شد تا چشمش به شاکی پرونده افتاد همه چیز لو رفت و مشخص شد زن و پسر جوان مدت ها ست با هم ارتباط دارند .در حالی که زن جوان از اقدام متهم متعجب شده بود مدعی بود طی ماه ها  دوستی خیابانی من و مرد جوان، خیلی مواقع به او کمک مالی هم کرده ام و احتمالاً رمز حساب و شماره کارت من را درزمان خرید های اینترنتی  به خاطر سپرده است .این در حالی بود که متهم پرداخت هزینه درمان پدرش را دلیل برداشت از حساب عنوان کرد! ولی در تحقیقات خلاف آن مشخص و معلوم شد که  او با پول های سرقتی یک گوشی تلفن همراه خریده است .

شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

غرق شدن 2 جوان در سراب و خرم آباد

غرق شدن 2 جوان در سراب و خرم آباد

طی 24 ساعت جمعه 2 جوان در سراب و سدهای اطراف این شهر غرق شدند. فضل ا... رشیدی مدیرعامل آتش نشانی خرم آباد روز گذشته در گفت و گو با ایرنا افزود: اهالی روستای عباس آباد غرق شدن یک جوان در سراب سیاه پور روستای ده پیر خرم آباد را گزارش دادند. وی اظهار کرد: به رغم اعزام گروه امداد و نجات به محل، این جوان 21 ساله فوت کرده بود و غواصان جسد وی را از آب بیرون کشیدند. وی اضافه کرد: در حادثه دیگری نیز در سدی در نزدیکی روستای قلا جغد در منطقه ریمله، جوان دیگری نیز غرق شده بود که جسد وی نیز توسط غواصان پیدا و تحویل عوامل انتظامی شد.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

غرق شدن دختر جوان براي گرفتن عکس سلفي

غرق شدن دختر جوان براي گرفتن عکس سلفي

فرمانده انتظامی شهرستان ایوان از غرق شدن دختر 20 ساله‌ای در رودخانه کنگیر خبر داد.سرهنگ امیریان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این دختر جوان که به اتفاق خانواده‌اش برای گردش رفته بود اقدام به گرفتن عکس سلفی از آبشار رودخانه کرده بود که داخل رودخانه سقوط کرد و غرق شد.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرور مسلح و فراری به زانو در آمد

شرور مسلح و فراری به زانو در آمد

شرور مسلح و فراری با کوله باری از جرایم در برابر اقتدار پلیس به زانو در آمد. فرمانده انتظامی جیرفت گفت: این شرور مسلح که پیش از این7 فقره ضرب و جرح با چاقو، 2 فقره تیراندازی منجر به جرح شهروندان، سرقت به عنف، حمل و نگهداری اسلحه غیر مجاز و ایجاد رعب و وحشت با سلاح غیر مجاز را در پرونده خود داشت تحت تعقیب پلیس و مقام قضایی بود اما به دلیل تغییر متوالی محل اختفای متهم، تحقیقات بی‌نتیجه مانده بود. سعیدی افزود: با اقدامات گسترده پلیس مخفیگاه متهم توسط ماموران در حاشیه شهر شناسایی و بلافاصله گروه های  عملیاتی برای دستگیری وی به محل اعزام شدند  و پس از کسب اطمینان از حضور این شرور ، مجرم را در یک عملیات غافلگیرانه در حالی که یک قبضه سلاح دست ساز به همراه داشت دستگیر کردند.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  8:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتشار عکس‌های خصوصی زن سوئدی کار دست پسر سنندجی داد

انتشار عکس‌های خصوصی زن سوئدی کار دست پسر سنندجی داد

عامل انتشار عکس‌ها و فیلم‌های خصوصی زن سوئدی، در سنندج بازداشت شد.به گزارش تسنیم سرهنگ فرامرز شاکری با اشاره به دستگیری عامل انتشار تصاویر خصوصی زنی ایرانی مقیم سوئد گفت: در پی وصول یک پرونده جرایم رایانه‌ای با موضوع انتشار فیلم و تصاویر خصوصی در فضای مجازی با انجام اقدامات فنی و ایجاد ارتباط صوری با گردانندگان صفحات مجرمانه و همچنین بررسی مستندات واصله از طرف شاکی، متهم شناسایی و در سنندج دستگیر شد.شاکری افزود: متهم در تحقیقات به بزه انتسابی اعتراف کردوگفت: با استفاده از شبکه اجتماعی تانگو با شاکی که در خارج از کشور اقامت دارد آشنا شده و پس از حضور وی در ایران با او در ارتباط بوده است، اما بعد از مدتی شاکی به‌صورت یک‌طرفه با او قطع رابطه کرده و وی به انگیزه انتقام‌جویی و تسویه‌حساب شخصی، اقدام به انتشار تصاویر خصوصی شاکی کرده است.وی تصریح کرد: با توجه به اعتراف متهم به بزه انتسابی پرونده تکمیل و به دادسرا فرستاده شد.

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  8:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری عامل کلاهبرداری 15 میلیارد تومانی با 130 شاکی در رشت

دستگیری عامل کلاهبرداری 15میلیاردتومانی با 130 شاکی در رشت

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از شناسایی و دستگیری عامل کلاهبرداری 15میلیارد تومانی با 130 فقره کلاهبرداری در این شهرستان خبرداد. به گزارش میزان، سرهنگ رحیم شعبانی گفت: در پی مراجعه تعدادی از مالباختگان از استان های مختلف به مراکز پلیس این شهرستان، ماموران در یکی از خیابان ها متهم را شناسایی و دستگیر کردند. وی تصریح کرد:در تحقیقات مشخص شد متهم دارای 130 فقره پرونده کلاهبرداری در سطح کشور است که در مجموع بالغ بر 15 میلیاردتومان از افراد مختلف کلاهبرداری کرده است.

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها