پسر جوانی در نزاع دسته جمعی در مسعودیه تهران با یک چاقوی سلاخی به قتل رسید و در زمان دستگیری متهمان این نزاع، یک مأمور پلیس نیز مجروح شد.به گزارش باشگاه خبرنگاران تسنیم ساعت 9:30سه شنبه خبر نزاع دستهجمعی در منطقه مسعودیه به مأموران اعلام شد.مأموران پس از حضور در محل نزاع، با توجه به شدت درگیری، بلافاصله وارد عمل شدند و یکی از مأموران انتظامی که برای دستگیری ضاربان وارد عمل شده بود، از ناحیه پا مجروح شد که در ادامه با استفاده از قانون به کارگیری سلاح، تیراندازی هوایی برای خاتمه دادن نزاع توسط پلیس انجام گرفت.با دستگیری 3 نفر از افراد حاضر در نزاع، مشخص شد که پسر 21 سالهای در محل درگیری با اصابت چاقوی سلاخی به زیر گلویش، به قتل رسیده است.یکی از ضاربان اصلی این نزاع که پس از دستگیری به خودروی پلیس منتقل شده بود، قصد فرار از محل درگیری را داشت که توسط مردم دستگیر شد. همچنین 4 نفر از شرکتکنندگان در این نزاع دستهجمعی متواری شدند.با حضوربازپرس ویژه قتل در محل نزاع، تحقیقات آغاز شد و متهم اصلی گفت: من در مغازه لبنیاتفروشی مشغول به کار هستم، جلوی مغازه ایستاده بودم که پسر جوانی مشغول صحبت با تلفن همراهش بود که در حین صحبت فحاشی میکرد، من نیز به وی تذکر دادم و از او خواستم که فحاشی نکند، وی از این موضوع عصبانی شد که نتیجه این اتفاق آغاز درگیری بین من و پسر جوان شد.