0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ماجرای گروگانگیری جوان 20 ساله در جعبه اتوبوس مسافربری

ماجرای گروگانگیری جوان 20 ساله  در جعبه اتوبوس مسافربری

جوان 20 ساله که پول کرایه نداشت توسط راننده در جعبه اتوبوس گروگان گرفته شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران  ساعت 18:30 ، یازدهم فروردین در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 تهران بزرگ مبنی بر محبوس شدن فردی در داخل اتوبوس مسافر بری آبی رنگ درپایانه جنوب، ماموران در محل حاضر شدند. ماموران در گفت‌وگو با راننده و شاگرد اتوبوس متوجه حرف‌های ضد و نقیض آن ها شدند و به همین دلیل اتوبوس را مورد بازرسی قرار دادند که در جعبه حمل بار خودرو یک تبعه افغان( 20 ساله) را پیدا کردند.وی به ماموران اظهار کرد: من و دوستانم از کرمان سوار این اتوبوس شدیم و قرار شد هر یک مبلغ 400 هزار تومان به راننده پرداخت کنیم، ولی چون این پول را نداشتم مرا در جعبه حمل بار زندانی کردند و با تهدید چاقو خواستند با دوستانم تماس بگیرم و این مبلغ را تهیه کنم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 17 فروردین 1395  8:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری سارقان مسلح در تهران قبل از سرقت بانک

دستگیری سارقان مسلح در تهران  قبل از سرقت بانک

2 سارق مسلح به سلاح سرد قبل از سرقت از بانکی در خیابان قزوین شناسایی و دستگیر شدند. به گزارش میزان ، 5 فروردین ماموران گشت به داخل بانک سپه شعبه قزوین  مراجعه کردند که یکی از کارمندان بانک اعلام داشت 2پسر جوان به صورت مشکوک وارد بانک شده‌اند و به بهانه واریز وجه نقد پس از وارسی  از شعبه خارج شدند. ماموران حاشیه بانک را مورد بررسی قرار دادند که هر 2متهم را مشاهده کردند،  آنها با مشاهده پلیس متواری اما پس از چند دقیقه تعقیب و گریز دستگیر شدند. در بازرسی بدنی از متهم ردیف اول که «حسام» نام داشت یک قبضه سلاح سرد کشف و از متهم ردیف دوم به نام «پوریا» نیز یک افشانه دفاع شخصی بدون مجوز کشف شد.در تحقیقات مشخص شد «حسام» و «پوریا» از سارقان حرفه‌ای هستند.سرهنگ صادق ضرونی رئیس کلانتری ۱۱۵ رازی با اعلام این خبر گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای تحقیقات بیشتر و کشف سایر جرایمشان در اختیار کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 17 فروردین 1395  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری موتورسواران «گوشی قاپ»

دستگیری موتورسواران «گوشی قاپ»

خراسان - سر کلانتر شمال مشهد به خراسان گفت: موتورسوار 31 ساله ای روز دوشنبه گذشته، گوشی تلفن شهروندی را در اطراف میدان خیام ربود و متواری شد. سرهنگ حسین پور افزود: با اعلام موضوع به پلیس 110، بلافاصله مأموران کلانتری خواجه ربیع طرح مهار را در مسیر حرکت سارق به اجرا گذاشتند و این جوان 31 ساله را در حالی که کنترل موتورسیکلت از دستش خارج شده بود به دام انداختند. بنابراین گزارش، مأموران کلانتری طبرسی شمالی نیز شانزدهم فروردین 2 جوان موتور سوار را که گوشی تلفن زن جوانی را سرقت کرده بودند در خیابان طبرسی شمالی 8 دستگیر کردند. تحقیقات از متهمان دستگیر شده ادامه دارد.

چهارشنبه 18 فروردین 1395  1:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زندان ، عاقبت رمال کلاهبردار

زندان عاقبت رمال کلاهبردار

خراسان - رمالی که به بهانه باز کردن رزق و روزی از مردم کلاهبرداری می کرد روانه زندان شد.فردی با مراجعه به پلیس آگاهی در اظهاراتی بیان کرد: رمالی به بهانه این که می تواند دعای افزایش رزق و روزی و چشم زخم بنویسد وارد منازل مردم می شود و از آن ها کلاهبرداری می کند که ماموران پلیس آگاهی با هماهنگی‌مقام قضایی بلافاصله برای شناسایی و دستگیری متهم به مکان مورد نظر عزیمت و متهم را دستگیر کردند.  احمدپور فرمانده انتظامی ریگان گفت: پس از تحقیقات و باز جویی، متهم به جرم خود اعتراف و بیان کرد: مدت 14 سال است که با استفاده از ساده لوحی مردم از این راه امرار معاش می کند. وی خاطر نشان کرد: متهم به دادسرا معرفی و روانه زندان شد.

چهارشنبه 18 فروردین 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انفجار در جایگاه عرضه بنزین در آبادان

انفجار در جایگاه عرضه بنزین در آبادان

آتش سوزی در یکی از جایگاه های عرضه بنزین در میدان طیب شهر آبادان با حضور به موقع نیروهای آتش نشانی اطفاء و از بروز حوادث بعدی جلوگیری شد. به گزارش ایرنا، رئیس آتش نشانی آبادان روز گذشته گفت:پس از انفجار و درخواست کمک کارگران جایگاه پمپ بنزین،3 گروه مهار آتش و پلیس در محل حادثه حاضر شدند.مجید فرهانی پور گفت:این حادثه خسارت جانی و مالی در بر نداشت و ماموران آتش نشانی در زمانی کمتر از دو دقیقه آتش را مهار کردند.وی علت وقوع انفجار را توجه نکردن راننده تانکر سوخت رسان به نکات ایمنی هنگام تخلیه سوخت عنوان کرد.

چهارشنبه 18 فروردین 1395  1:30 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باند سارقان مسلح متلاشی و سرکرده باند کشته شد

باند سارقان مسلح متلاشی و  سرکرده باند کشته شد

فرمانده انتظامی شهرستان دزفول از متلاشی شدن باند سارقان مسلح در این شهرستان خبر داد و گفت: در عملیات دستگیری اعضای باند سارقان مسلح، سرکرده باند توسط ماموران پلیس کشته شد.سرهنگ الهامی روز گذشته در گفت و گو با ایرنا افزود: اعضای باند سارقان مسلح در دزفول که در ماه های اخیر اقدام به چندین سرقت مسلحانه کرده بودند شناسایی و توسط ماموران آگاهی سرکرده باند کشته و عضو دیگر این باند دستگیر شد.وی ادامه داد: در این عملیات سارقان که سوار بر یک دستگاه خودروی پراید سرقتی بودند متوجه تعقیب  پلیس شدند که اقدام به فرار کرده و به سمت خودروی پلیس تیراندازی کردند.سرهنگ الهامی اظهار کرد: در تبادل آتش که بین سارقان و ماموران پلیس در حاشیه شهر دزفول و در زمین های کشاورزی اتفاق افتاد سرکرده باند سارقان مسلح کشته و یک سارق دیگر دستگیر شد.وی گفت: در این عملیات خودروی پراید حامل سارقان توقیف و یک قبضه اسلحه وینچستر که سارقان با آن به سمت مأموران پلیس تیراندازی کردند، کشف و ضبط شد.فرمانده انتظامی دزفول بیان کرد: متهم دستگیر شده به چندین مورد سرقت مسلحانه دیگر اعتراف کرده است.

چهارشنبه 18 فروردین 1395  1:32 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

785 راس دام قاچاق کشف شد

785 راس دام قاچاق کشف شد

خراسان - پلیس با متلاشی  کردن باند بین المللی قاچاق احشام 785 راس دام قاچاق را کشف کرد.  
ماموران پلیس مناطق ارزوئیه وبافت باخبر شدند 4 تریلر که در امر قاچاق دام به صورت بین المللی فعال هستند قصد عبور از شهرستان ارزوئیه به سمت استان های مرزی و سپس قاچاق این دام ها به کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس را دارند که ماموران کامیون های مورد نظر را توقیف و به مرکز پلیس منتقل کردند. فرمانده انتظامی ارزوئیه اظهار کرد: در بازرسی از کامیون های توقیفی 785 راس گوسفند و بز کشف شد که برابر اعلام کارشناسان ارزش تقریبی احشام 5میلیارد ریال برآورد شده است. سرهنگ "  نجفی " عنوان کرد :پلیس ضمن توقیف  تریلرها، در این  رابطه  4 تن را دستگیرکرد که برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل  شدند.

چهارشنبه 18 فروردین 1395  1:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دوستی چندین ساله با اعتماد بی جا رنگ باخت

دوستی چندین ساله با اعتماد بی جا رنگ باخت

خراسان - مرد جوانی با مراجعه به پلیس فتا ادعا کرد فرد یا افراد ناشناسی به چت های خصوصی وی در تلگرام دسترسی پیدا کرده و  وی را به انتشار آن ها در فضای مجازی تهدید کرده اند. کارشناسان پلیس فتای بم با  اقدامات فنی  هویت متهم را شناسایی و وی را دستگیر کردند. جانشین انتظامی شهرستان بم گفت: به دلیل دوستی قبلی شاکی و متهم و با توجه به امکان دسترسی متهم به گوشی تلفن همراه شاکی ، متهم اقدام به نصب تلگرام با شماره تلفن همراه شاکی در لپ تاپ خود کرده و از این طریق به تمام چت های خصوصی وی دست پیدا کرده بود. سرهنگ  بهروزه افزود : در بازرسی از منزل متهم لپ تاپ و  تلفن همراه هوشمند که متهم برای این اقدام مجرمانه خود از آن استفاده می کرد کشف شدکه متهم پس از رویارویی با مدارک مستدل کارشناسان پلیس فتا به جرم خود اعتراف کرد.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری 6 عضو باند سرقت منازل شهر کرمان

دستگیری 6 عضو باند سرقت منازل  شهر کرمان

در پی وقوع چندین فقره سرقت منزل در ایام نوروز در بخش و روستا های شمالی شهرستان کرمان ماموران دستگیری عامل یا عاملان سرقت را در دستور کار خود قرار دادند. ماموران کلانتری 14 شهر کرمان روز گذشته متهمان را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی آن ها  را دستگیر کردند. 6 سارق به سرقت منازل شمال شهر کرمان و همچنین سرقت احشام و منازل در بخش ها و روستاهای اطراف اعتراف کردند. به گفته کشاورزی جانشین فرمانده انتظامی شهرستان کرمان ماموران در بازرسی از مخفیگاه متهمان دستگیر شده، مقادیری اموال مسروقه منزل و 70 قطعه بوقلمون سرقتی را کشف کردند.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حفاری سارقان میراث فرهنگی در دزفول

حفاری سارقان میراث فرهنگی در دزفول

بقعه 'علی زونی بر' از آثار تاریخی و مذهبی دزفول مورد حفاری سارقان میراث فرهنگی قرار گرفت.به گزارش ایرنا این بقعه که در 20 کیلومتری جاده دزفول - شوشتر واقع است به تازگی از سوی سارقان میراث فرهنگی مورد حفاری قرار گرفته و بخشی از صحن آن تخریب شد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دزفول روز گذشته با بیان اینکه این بنا مربوط به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی است، افزود: در روزهای اخیر بخشی از صحن این بقعه مورد حفاری عده ای قرار گرفته و موزائیک های کف صحن این بقعه برداشته شده است.وی اظهار کرد: بنای یاد شده ثبت ملی نشده و زیر نظر اداره اوقاف و امور خیریه اداره می شود.یعقوب زلقی با بیان اینکه مستنداتی از زندگی نامه و شجره نامه فردی که در این بقعه دفن شده است موجود نیست، گفت: هیچ گونه اشیای تاریخی و باستانی در این بقعه کشف نشده و حفاری سارقان ناموفق بوده است.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اسیدپاشی روی یک زن در شرق تهران

اسیدپاشی روی یک زن در شرق تهران

دختر جوانی شامگاه دوشنبه در شرق تهران قربانی اسیدپاشی شد. به گزارش میزان،شامگاه دوشنبه اهالی خیابان گلها محله استخر با صدای فریاد «سوختم سوختم» زن جوانی به خیابان آمدند و با دختر همسایه، در حالی که صورتش را گرفته بود؛ روبرو شدند.با انتقال زن جوان به بیمارستان مشخص شد او از ناحیه دست و قسمتی از صورت دچار سوختگی با اسید شده است. با حضور ماموران پلیس در بیمارستان پرونده ویژه ای تشکیل شد. تحقیقات اولیه نشان می داد مرد اسیدپاش با موتور سیکلت به قربانی خود نزدیک شده و پس از پاشیدن اسید فرار کرده است.این  پرونده به صورت ویژه در شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران در حال رسیدگی است و سرنخ های جدیدی از مرد اسید پاش به دست آمده است.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  8:44 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستبند پلیس بر دستان سارق مامورنما

دستبند پلیس بر دستان سارق مامورنما

سارق مامورنما در کمتر از دو ساعت در شرق کرمان به دام افتاد. فرمانده انتظامی شهرستان نرماشیر گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت خودروی پژ و 405 در بم طرح مهار توسط ماموران به اجرا در آمد.سارق که پس از مخدوش کردن پلاک خودرو در محور اصلی با سرعت غیر مجاز در حرکت بود توسط گشت کلانتری مرکزی شناسایی و در یک عملیات تعقیب و مراقبت دستگیر شد. افشاری پور افزود: سارق در بازجویی  اعتراف کرد که بعد از سرقت در پوشش مامور انتظامی قصد انتقال آن را به شهرهای شرقی کشور برای فروش داشته که با  هوشیاری  ماموران به دام افتاد.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گدانماهای سارق دستگیر شدند

گدانماهای سارق دستگیر شدند

زن و شوهر جوانی که در پوشش گدایی اقدام به سرقت و کیف قاپی با موتورسیکلت می کردند شناسایی و دستگیر شدند.به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی مشهد با اعلام این خبر گفت: از چندی قبل گزارش هایی مبنی بر سرقت های کیف قاپی توسط زن و مردی موتور سوار به فوریت های پلیسی 110 اعلام شد. سرهنگ محمد بوستانی افزود: مشخصات ظاهری متهمان در سیستم کنترلی پلیس مشهد ثبت و تیم های گشتی پلیس برای شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت های خیابانی آغاز شد. وی ادامه داد: در حالی که تحقیقات پلیسی ادامه داشت تیم گشتی کلانتری سجاد ظهر روز گذشته زن جوانی را مشاهده کردند که پس از کیف قاپی از راننده یک خودروی سواری قصد داشت با کمک مردی موتورسوار از صحنه فرار کند. فرمانده انتظامی مشهد خاطرنشان کرد: با دستگیری این زن و مرد مشخص شد آن ها همان زوج سارق هستند که در پوشش گدایی اقدام به سرقت می کنند. وی اظهار داشت: زن 25 ساله در آخرین سرقت به راننده یک خودروی سواری پشت چراغ قرمز نزدیک و با بهانه گدایی به محض آن که کیف پول را در دست راننده خودرو  دید آن را  قاپید و قصد فرار داشت که به همراه همسرش دستگیر شد. سرهنگ محمد بوستانی تصریح کرد: تحقیقات از زوج سارق برای کشف سرقت های انجام شده توسط آن ها ادامه دارد.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجروح شدن مامور پلیس در زمان دستگیری عاملان نزاع

مجروح شدن مامور پلیس در زمان دستگیری عاملان نزاع

پسر جوانی در نزاع دسته جمعی در مسعودیه تهران با یک چاقوی سلاخی به قتل رسید و در زمان دستگیری متهمان این نزاع، یک مأمور پلیس نیز مجروح شد.به گزارش  باشگاه خبرنگاران تسنیم  ساعت 9:30سه شنبه خبر نزاع دسته‌جمعی در منطقه مسعودیه  به مأموران اعلام شد.مأموران پس از حضور در محل نزاع، با توجه به شدت درگیری، بلافاصله وارد عمل شدند و یکی از مأموران انتظامی که برای دستگیری ضاربان وارد عمل شده بود، از ناحیه پا مجروح شد که در ادامه با استفاده از قانون به کارگیری سلاح، تیراندازی هوایی برای خاتمه دادن نزاع توسط پلیس انجام گرفت.با دستگیری 3 نفر از افراد حاضر در نزاع، مشخص شد که پسر 21 ساله‌ای در محل درگیری با اصابت چاقوی سلاخی به زیر گلویش، به قتل رسیده است.یکی از ضاربان اصلی این نزاع که پس از دستگیری به خودروی پلیس منتقل شده بود، قصد فرار از محل درگیری را داشت که توسط مردم دستگیر شد. همچنین 4 نفر از شرکت‌کنندگان در این نزاع دسته‌جمعی متواری شدند.با حضوربازپرس ویژه قتل  در محل نزاع، تحقیقات  آغاز شد و متهم اصلی  گفت: من در مغازه لبنیات‌فروشی مشغول به کار هستم، جلوی مغازه ایستاده بودم که پسر جوانی مشغول صحبت با تلفن همراهش بود که در حین صحبت فحاشی می‌کرد، من نیز به وی تذکر دادم و از او خواستم که فحاشی نکند، وی از این موضوع عصبانی شد که نتیجه این اتفاق آغاز درگیری بین من و پسر جوان شد.

پنج شنبه 19 فروردین 1395  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری عامل اخاذی از واحد های تجاری فاقد مجوز در مشهد

دستگیری عامل اخاذی از واحد های تجاری فاقد مجوز در مشهد

مردی که به بهانه رفع پلمب  واحد های تجاری فاقد مجوز دست به اخاذی می زد حین دریافت مبلغ 5میلیون تومان از طعمه خود در مشهد دستگیر شد .به گزارش خراسان ،دوشنبه گذشته در ادامه پیگیری  یکی از  گزارشات مردمی توسط کارشناسان حراست شهرداری مشهد ،کارشناسان به فردی رسیدند که با در دست داشتن برگه هایی با آرم شهرداری مشهد به واحدهای تجاری فاقد مجوز در یکی از خیابان های پر تردد شهر مراجعه و از نقطه ضعف طعمه خود استفاده و در ازای وعده رفع پلمب دست به اخاذی می زد و درصورتی که مدیر واحد تجاری تن به خواسته او نمی داد او را تهدید به اعمال قانون شدید تر می کرد. بدین ترتیب بود که متهم ماجرا را طوری پیش می برد که مالک واحد تجاری برای جلوگیری از عدم ادامه  فعالیت  واحدش دست به دامان او شده و تسلیم خواسته اش می شد .بنا بر این گزارش کارشناسان حراست متوجه شدند که فرد مذکور قصد دارد تا با دریافت مبلغی بیش از 5 میلیون تومان مالک  دیگری را سرکیسه کند .کارشناسان حراست شهرداری مشهد پس از اطمینان از صحت ماجرا و کسب دستورات قضایی مورد نیاز درحالی با همکاری کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی  به سراغ متهم رفتند و دستبند قانون را بردستانش زدند که او وجه مذکور را از طعمه خود دریافت کرده بود .در پایان متهم پس از بازداشت به مقر پلیس منتقل و تحقیقات در زمینه دیگر اقدامات فرد مذکور همچنان ادامه دارد .

پنج شنبه 19 فروردین 1395  8:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها