0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

جزئیات شهادت 3 مامور در کازرون

جزئیات  شهادت 3 مامور در کازرون

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کازرون با تایید خبر شهادت 3مامور نیروی انتظامی این شهرستان بیان داشت: در جریان تیراندازی یکی از قاچاقچیان مواد مخدر در شهرستان کازرون، سروان یوسف فرهادی، ستوان یکم عباسی و ستوان سوم سلمان عایدی 3 مامور انتظامی به شهادت رسیدند.به گزارش  ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین لطفی دادستان شهرستان کازرون روز گذشته گفت: در یک حادثه که بعداز ظهر پنجشنبه رخ داد، 3 مامور نیروی انتظامی در یکی از کلانتری های کازرون به شهادت رسیدند و یکی از آنها نیز به شدت مجروح شد.وی ادامه داد : ماموران انتظامی این شهرستان یک قاچاقچی سابقه دار را در حالی که مقادیری هروئین به همراه داشت، پنج شنبه در این شهرستان بازداشت کردند.دادستان کازرون بیان کرد: در هنگام درگیری قاچاقچیان با ماموران نیروی انتظامی 3 نفر از ماموران به شهادت رسیدند و یکی از ماموران این نیرو که به شدت مجروح شده بود به بیمارستان انتقال یافت .حجت الاسلام لطفی با بیان این که این قاچاقچی مواد مخدر اکنون در بازداشت به سر می برد، اظهار داشت: این متهم یکی از قاچاقچیان سابقه دار است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 14 فروردین 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهادت رئیس اداره جرائم جنایی ایرانشهر در درگیری مسلحانه با اشرار

شهادت رئیس اداره جرائم جنایی ایرانشهر در درگیری مسلحانه با اشرار
قاتل معلم ایرانشهری به هلاکت رسید

فرمانده انتظامی ایرانشهر از درگیری مسلحانه این نیرو با اشرار و شهادت رئیس اداره جرائم جنایی این شهر، دستگیری یک شرور و هلاکت شرور معروف منطقه خبر داد.سرهنگ دوستعلی جلیلیان در گفت‌وگو با  فارس، اظهار داشت: ساعت 17 و 30 دقیقه عصرپنج شنبه یکی از اشرار مسلح منطقه توسط ماموران کلانتری 14 ایرانشهر دستگیر شد و بلافاصله با هماهنگی قضایی برای دستگیری سایر اشرار مسلح اقدام شد.وی تصریح کرد: هنگامی که ماموران انتظامی برای دستگیری سایر اعضای این باند عازم بودند با آنان درگیر شده و ستوان یکم تقی‌زاده، رئیس اداره جرائم جنایی ایرانشهر به شهادت رسید.این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در این درگیری مسلحانه یک شرور معروف منطقه به هلاکت رسید که دارای پرونده  های سرقت مسلحانه ، راهبندی و متواری بود. سرهنگ جلیلیان ادامه داد: این شرور پارسال نیز معلمی را در ایرانشهر به قتل رسانده بود.فرمانده انتظامی ایرانشهر تاکید کرد: تلاش برای دستگیری سایر اعضای این باند ادامه دارد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 14 فروردین 1395  7:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهادت مامور انتظامی در درگیری با اشرار کرمان

شهادت مامور انتظامی در درگیری با اشرار کرمان

مامور انتظامی در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسید.به گزارش خبرنگار ما استوار دوم "امید طاهری"   پنجم فروردین  جاری در درگیری با اشرار مسلح در شهرستان رودان به علت اصابت گلوله شکاری اشرار مسلح مجروح و   دهم فروردین  در بیمارستان خاتم الانبیای بندرعباس به علت شدت جراحات وارده به فیض عظیم شهادت نائل آمد.  این گزارش حاکی است  پیکر  این شهید  12 فروردین با حضور پرشور مردم و همرزمان شهید در شهرستان منوجان تشییع شد و در زادگاهش روستای "بجگان نودژ"  آرام گرفت.همچنین به گفته سردار بنی اسدی فر  فرمانده انتظامی استان کرمان در پی درگیری اشرار مسلح با پلیس شهرستان رودبار جنوب 3 مامور انتظامی  مجروح شدند  و  یکی از اشرار به هلاکت رسید.

شنبه 14 فروردین 1395  7:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراف اعضای باند11 نفره به 292 فقره سرقت

اعتراف اعضای باند11 نفره به 292 فقره سرقت

رئیس پلیس آگاهی  کرمان  از دستگیری یک باند 11 نفره سرقت خبر داد و اظهار کرد: با ارجاع پرونده یک فقره سرقت از کلانتری 18 شهر کرمان به دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان، کارآگاهان با  استخراج سوابق سارقان سابقه دار سرنخ هایی از شیوه و شگرد سرقت ها به دست آوردند. سرهنگ حسن پور افزود: ماموران در ادامه بررسی ها به این نتیجه رسیدند که یکی از سارقان این پرونده، سارق سابقه داری است که وجه نقد و گوشی موبایل شهروندان را به سرقت می برده است . کارآگاهان دریک عملیات یکی از سارقان را دستگیر کردند و در پی آن دیگر اعضای این باند نیز دستگیر شدند.وی عنوان کرد: اعضای این باند 11 نفره در بازجویی های فنی و تخصصی به 292 فقره انواع سرقت اعتراف کردند. وی خاطر نشان کرد:  سارقان با سوء استفاده از غفلت مالباختگان دست به سرقت منازل، مغازه ها، کیف قاپی، سیم برق، وجه نقد و گوشی تلفن همراه می زدند.

شنبه 14 فروردین 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری یک قمار باز آنلاین

دستگیری یک قمار باز آنلاین

فردی که با راه اندازی یک سایت قمار بازی آنلاین در فضای مجازی سودهای میلیونی به جیب زده بود دستگیر و با بیش از 6 میلیارد ریال وثیقه راهی زندان شد.
به گزارش خراسان، روزهای پایانی سال گذشته پرونده قمار بازی آنلاین در یک سایت به شعبه ویژه جرایم رایانه ای مشهد ارجاع شد و توسط بازپرس جاوید نیا مورد رسیدگی قرار گرفت .بنا بر این گزارش در تحقیقات قضایی به عمل آمده، مشخص شد مرد جوانی با طراحی یک وب سایت در فضای مجازی به قمار بازی آنلاین اقدام کرده و در همین رابطه به سود های میلیونی و نامشروع نیز دست یافته است، در ادامه، با دستور قضایی کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی متهم را در آخرین هفته سال گذشته در مشهد شناسایی و دستگیر کردند .با دستگیری گرداننده این سایت قمار، مشخص شد وی  باسوء استفاده از تعدادی شماره حساب که متعلق به دوستان و آشنایانش بوده است، وجوه حاصل از قمار آنلاین را به آن واریز و سعی می کرد از خود ردی در فضای مجازی  به جای نگذارد.درادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد حساب های مذکورنیز  بیش از 600 میلیون تومان طی یک سال گردش مالی داشته است . عامل اصلی این اقدام  در حالی با بیش از 6 میلیارد ریال وثیقه راهی زندان شد که تحقیقات قضایی همچنان دراین  باره ادامه دارد .

یک شنبه 15 فروردین 1395  9:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمله یک قلاده گرگ هار به 5 نفر در مشگین شهر

حمله یک قلاده گرگ هار به 5 نفر در مشگین شهر

یک قلاده گرگ هار ظهرروزگذشته با ورود به برخی از منازل اهالی در روستای جبدرق 5نفر را به شدت زخمی کرد. رئیس اداره حفاظت محیط زیست مشگین شهر روزگذشته در گفت و گو با ایرنا افزود: این حیوان همچنین تعدادی از احشام و سگ های این روستا را تلف کرد.
حسین دهقانی گفت: مصدومان این حادثه در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) مشگین شهر بستری شده و تحت درمان قرار گرفته اند.وی اظهارکرد: این گرگ هار توسط اعضای یک خانواده از پای درآمد و از وارد شدن خسارت بیشتر به اهالی روستا جلوگیری شد.دهقانی افزود: به دنبال این حادثه گروهی متشکل از ماموران اداره حفاظت محیط زیست و مدیریت دامپزشکی شهرستان به محل اعزام شده و اقدامات لازم از جمله نمونه برداری از حیوان کشته شده ، تزریق واکسن هاری به سگ های روستا ، معدوم کردن احشام و حیوانات آسیب دیده و ضد عفونی منطقه را آغاز کرده اند.

یک شنبه 15 فروردین 1395  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری 2 نفر در پوشش پلیس راهور

دستگیری 2 نفر در پوشش پلیس راهور

2 مأمور قلابی که با جعل عنوان پلیس راهور قصد اخاذی از مسافران را داشتند در محورسیرجان - کرمان دستگیر شدند. در پی شکایت مردمی و اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر حضور 2 نفر ناشناس در محور کمربندی سیرجان به کرمان ماموران پس از بررسی در محل دریافتند 2 نفر با استفاده ازعلایم تقلبی پلیس راهور در حال توقیف خودروهای عبوری هستند که در ادامه ماموران یگان امداد این دو متهم را که از اتباع بیگانه بودند دستگیر و برای تحقیقات تکمیلی و انجام بازجویی به پلیس آگاهی منتقل کردند. به گفته ادبی جانشین فرمانده انتظامی سیرجان طی بازجویی های انجام گرفته از متهمان مشخص شد این افراد با  عنوان پلیس راهور قصد اخاذی از مسافران را داشته  که در این راه ناکام ماندند.

یک شنبه 15 فروردین 1395  9:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افشای راز سرقت بعد از طلاق

افشای راز سرقت بعد از طلاق

زوج جوانی که چند ماه پس از ازدواج به اموال یکی از نزدیکانشان دستبرد زده بودند، راز این سرقت را بعد از طلاق فاش کردند. به گزارش خراسان، چند روز قبل زن 23 ساله ای که از همسرش طلاق گرفته بود به کلانتری کوی پلیس مشهد مراجعه کرد و پرده از راز یک سرقت برداشت. او گفت: چند ماه قبل همسرم که به تازگی با هم ازدواج کرده بودیم مرا داخل خودرو محبوس کرد و سپس طلاها و یک دستگاه دوربین داخل منزل برادرم را به سرقت برد. در پی گزارش این زن جوان، ماموران انتظامی وارد عمل شدند و همسر سابق این زن را در حالی دستگیر کردند که از وی حدود 13 گرم مواد مخدر از نوع  تریاک نیز کشف شد.فرمانده انتظامی مشهد با تایید این خبر گفت: هنگام وقوع سرقت با شکایت مالباخته، پرونده ای در کلانتری کوی پلیس تشکیل شده بود اما با توجه به این که مالباخته نیز به کسی مظنون نبود، تحقیقات در این پرونده به نتیجه ای نرسید و ماجرا همچنان درحال بررسی بود تا این که زن 23 ساله پس از طلاق از همسرش راز این سرقت را فاش کرد. سرهنگ محمد بوستانی افزود: مرد 24 ساله پس از دستگیری، همسرش را نیز در این ماجرا دخیل دانست و گفت: آن زمان ما به اتفاق یکدیگر طلاها را سرقت کردیم و به یک مالخر فروختیم. رئیس پلیس مشهد خاطرنشان کرد: با معرفی متهمان به مقام قضایی بررسی ها در این باره ادامه یافت اما هنگام سیر مراحل قانونی، مالباخته از خواهرش اعلام گذشت کرد.

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

2 قاچاقچی مشروبات الکلی در تور اطلاعاتی پلیس

2 قاچاقچی مشروبات الکلی در تور اطلاعاتی پلیس

با دستگیری 2 قاچاقچی مشروبات الکلی خارجی در مشهد، بیش از 685 قوطی مشروب از مخفیگاه متهمان کشف شد .به گزارش خراسان ،اوایل فروردین ماه جاری ماموران اداره اطلاعات فرماندهی انتظامی خراسان رضوی دریافتند که زن و شوهری با تعدادی قاچاقچی مشروبات الکلی در غرب کشور ارتباط برقرار کرده و در همین راستا خودروی پژو 206 خود را برای بار گیری مشروبات الکلی تحویل قاچاقچیان مشروب داده اند .در حالی که متهمان از چشم تیز بین پلیس غافل بودند راهی یکی از شهر های مرکزی شدند تا خودروی خود را از قاچاقچیان تحویل بگیرند و مشروبات خریداری شده را به مشهد منتقل کنند . زن و شوهر متهم ششم فروردین ماه پس از تحویل گرفتن خودروی حامل مشروبات قاچاق و ورود به مشهد به محل دپوی مشروبات مراجعه کردند و در حالی دستگیر شدند که سرگرم تخلیه و جابه جایی مشروبات الکلی بودند . با اتمام بازرسی ماموران پلیس از محل بیش از 685 قوطی مشروبات الکلی ،مقادیر زیادی مواد دود زا و تعدادی میخک (قطعات آهنی که حین فرار روی سطح جاده می پاشند تا موجب پنچر شدن خودروی تعقیب کننده شود)کشف شد.در ادامه متهمان به شعبه 903 داسرای انقلاب منتقل شدند و توسط بازپرس سلیمانی به اتهاماتشان رسیدگی شد .

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرگ خواهر و برادر خردسال بر اثر واژگونی دیگ آب جوش

مرگ خواهر و برادر خردسال بر اثر واژگونی دیگ آب جوش

در حالی که آب جوش آمده بود و من از فرزندان خود غافل بودم، یکی از آنها در فر گاز را باز کرد و از آن آویزان شد که ناگهان گاز و دیگ روی آن به‌روی فرزندانم برگشت ... .
به گزارش تسنیم 9 فروردین  امسال مسئولان بیمارستان شهدای یافت‌آباد خبر مرگ یک پسربچه یک و نیم ساله‌ و 3 روز بعد نیز خبر مرگ خواهر شش و نیم ساله وی را به مأموران کلانتری 151 یافت‌آباد گزارش کردند. پدر این2 کودک به مأموران گفت:  سوم فروردین، همسرم برای شستن لباس مقدار زیادی آب را درون دیگی بر روی اجاق گاز قرار داد و زیر آن را روشن کرد.وی افزود: در حالی که آب، جوش آمده بود و من از فرزندان خود غافل بودم، یکی از آنها درفر گاز را باز کرد و از آن آویزان شد که ناگهان گاز به‌روی آنها برگشت.این مرد در ادامه اظهارات خود خاطرنشان کرد: یکی از فرزندانم در این حادثه آسیبی ندید اما پسر یک و نیم ساله و دختر شش و نیم ساله‌ام به‌شدت دچار سوختگی شدند؛ من نیز بعد از این اتفاق آنها را به بیمارستان منتقل کردم  اما جان خود را از دست دادند.با اعلام مراتب این اتفاق به محسن مدیرروستا؛ بازپرس ویژه قتل پایتخت، وی دستور تحقیقات بیشتر درباره این حادثه را صادر کرد؛ با توجه به اینکه وقوع این اتفاق در باقرشهر بوده، پرونده به دادسرای شهر ری ارجاع شد.

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف بیش از دو کیلو کریستال و 340 کیلو گرم تریاک در مشهد

کشف بیش از دو کیلو کریستال و 340 کیلو گرم تریاک در مشهد

ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی ،اسفند گذشته طی دو عملیات در مشهد موفق شدند 2 کیلو و500گرم مواد مخدر صنعتی و بیش از 340 کیلو گرم تریاک کشف کنند .این دو  پرونده شنبه گذشته  روی میز بازپرس شعبه  902 دادسرای انقلاب قرار گرفت که در عملیات اول، ماموران  متهم را در منزلش دستگیر  و2.5 کیلوکریستال در منزلش کشف کردندو بافاصله چهار روز از عملیات اول زن و شوهری را دستگیر کردند که از سرشاخه های اصلی توزیع مواد مخدر بودند . با دستگیری این زن و شوهرازخودروی آن ها بیش از 340 کیلوگرم تریاک کشف شد . سه متهم دستگیر شده به شعبه 902 دادسرای انقلاب منتقل و بادستور قضایی راهی زندان شدند .

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیلاب جان 4 نفر را در ایام نوروز گرفت

سیلاب جان 4 نفر را در ایام نوروز گرفت

معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور، از جان باختن4 نفر در حوادث سیلاب در ایام نوروز خبر داد.مرتضی اکبرپور روز گذشته در گفت وگو با  ایرنا افزود: 2 نفر در کردستان و2 نفر دیگر در هرمزگان بر اثر وقوع سیلاب جان خود را از دست دادند.وی ادامه داد: بررسی های انجام گرفته، حاکی است فوت های رخ داده بیشتر ناشی از حادثه آفرینی بوده تا غافلگیری در حادثه، زیرا با وجود توصیه های ایمنی فراوان به مردم باز هم شاهد بی احتیاطی آن ها در مواجهه با حوادث بودیم.اکبرپور خاطرنشان کرد: در ایام نوروز استمرار بارش باران و برف و بروز کولاک در بیشتر نقاط کشور موجب وقوع سیلاب در اغلب استان ها شد و خساراتی را به بخش هایی از شهر و ساختارهای زیربنایی و پل ها وارد کرد.

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زن جوان قربانی عضویت در شبکه های اجتماعی شد

زن جوان قربانی عضویت در شبکه های اجتماعی شد

مردی که در آخرین روزهای سال 94 همسرش را به قتل رسانده بود پس از تسلیم شدن انگیزه قتل همسرش را عضویت در شبکه های اجتماعی اعلام کرد. به گزارش  میزان، 27 اسفند گذشته کشف جسد زن جوانی در  خیابان هفت چنارتهران  اعلام شد.با حضور ماموران  مشخص شد  متوفی  مریم ( 35 ساله )است. در ادامه پسر مریم  به نام مهدی ( 22 ساله ) که با حضور در خانه ، با جسد مادرش روبه رو شده و موضوع را به پلیس خبر داده بود در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : شب گذشته مادرم از من خواست به منزل خواهرم بروم تا او و پدرم بتوانند به صورت خصوصی درباره برخی اختلافاتشان صحبت کنند با توجه به شواهد و دلایل به دست آمده مبنی بر ارتکاب جنایت توسط سیاوش 40 ساله تحقیقات برای دستگیری او آغاز شد. سرانجام یک شنبه گذشته سیاوش با حضور در اداره دهم پلیس آگاهی خود را تسلیم  وبه قتل همسرش اعتراف کردو گفت : همسرم از چندی پیش در چند گروه  مجازی عضویت داشت و از او خواسته بودم که از این شبکه و گروه‌ها خارج شود، اما او همچنان به ارتباطات مجازی خود ادامه می داد حتی زمانی نیز از همسرم خواستم دیگر به محل کارش نرود، اما او با این موضوع نیز مخالفت کرد .متهم افزود: شب جنایت ابتدا با یکدیگر صحبت می کردیم، اما پس از دقایقی صحبت ها به نزاع تبدیل شد.حدود ساعت3 بامداد بود که من با ریختن ده ها قرص در داخل آب از همسرم خواستم  آن را بنوشد اما او از این کار خودداری کرد در حالی که بسیار عصبانی شده بودم ، رشته ای را به دور گردنش انداختم و آنقدر نگه داشتم که جانش را از دست داد.

سه شنبه 17 فروردین 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قتل در جنوب کرمان دستگیری در لرستان

قتل در جنوب کرمان دستگیری در لرستان

قاتل فراری در لرستان دستگیرشد. ساعت 22  پانزدهم  آبان گذشته برابر اعلام پلیس جیرفت مبنی بر وقوع یک فقره نزاع در روستای باغباغوئیه جیرفت، بلافاصله ماموران در محل حاضر شدند و مشاهده کردند که 2 تن به نام های مجید و محسن باهم درگیر شده اند و  مقتول  پس از انتقال به بیمارستان براثر شدت جراحات وارده از ضربات چاقو جان خود را از دست داده است. رستمی دادستان عمومی وانقلاب شهرستان جیرفت در این رابطه  اظهار کرد:  با تلاش شبانه روزی دادستانی وماموران  انتظامی قاتل فراری با هویت م.الف سرانجام  پس از5 ماه در هشتم  فروردین  جاری با تدابیر ویژه امنیتی توسط دادستان ، بازپرس و  ماموران و هماهنگی  مسئولان قضایی شهرستان بروجرد در یکی از کارخانه‌های این شهردستگیر و با قرار بازداشت موقت راهی زندان شد.

سه شنبه 17 فروردین 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف 272 کیلو حشیش از پژو

کشف 272 کیلو حشیش از پژو

در عملیات مشترک پلیس کرمان و یزد 272 کیلوگرم حشیش ازخودروی پژو405 کشف شد ماموران مبارزه با مواد مخدر شهربابک با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی از عبور محموله مواد مخدر که از مرزهای شرقی بارگیری شده و به مرکز کشور در حرکت بود آگاه شدند ودر حالی که محورهای مواصلاتی را کنترل می کردند به خودروی سواری در محورهای فرعی ظن بردند و به راننده آن دستور ایست دادند. قاچاقچیان که حامل مواد مخدر بودند با مشاهده ماموران قصد فرار داشتند که  عملیات تعقیب و گریز به سمت محور های  استان یزد ادامه پیدا کردبا توجه به نزدیک شدن قاچاقچیان به استان یزد ماموران انتظامی کرمان با همکاری پلیس شهرستان "خاتم" از توابع یزد خودروی سواری حامل مواد مخدر راتوقیف کردند. به گفته زمانی فرمانده انتظامی شهر بابک ماموران در بازرسی از خودرو  272کیلوگرم حشیش کشف   و 2 قاچاقچی را دستگیر  کردند.

سه شنبه 17 فروردین 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها