0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دستگیری 6 نفر در ایتالیا به اتهام فروش کالا به ایران

دستگیری 6 نفر در ایتالیا به اتهام فروش کالا به ایران

باشگاه خبرنگاران - شش نفر در ایتالیا به اتهام تلاش برای فروش فناوری‌های دارای مصارف دو گانه (نظامی و غیرنظامی) به ایران دستگیر شده‌اند . خبرگزاری «آنسا»ی ایتالیا مدعی شده تجهیزات ضبط شده از متهمان آنتن‌های مخابراتی و دستگاهی برای تغییر دادن لوله‌های فولادی را شامل می‌شود که قابل  استفاده در فناوری‌های موشکی هستند . بر اساس این گزارش این تجهیزات، مطابق ادعاها از شرکت‌های آلمانی و ایتالیایی خریداری شده بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 16 اسفند 1394  12:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرنشین پژو 405 در میان شعله های آتش جان باخت

سرنشین پژو 405 در میان شعله های آتش جان باخت

یک دستگاه خودرو سواری پژو 405 پس از واژگونی دچار آتش سوزی شد و سرنشین آن در میان شعله های آتش سوخت. جانشین پلیس راه استان همدان روز گذشته درگفت وگو با ایرنا اظهارکرد: ساعت 23 و 30 دقیقه شنبه خودرو 405 از سه راهی سوباشی به سمت کبودرآهنگ در حال تردد بود که دچار سانحه شد.سرهنگ علی فکری  اضافه کرد: این خودرو پس از برخورد با یک دستگاه پراید واژگون شد که در پی آن دچار آتش سوزی شد و راننده پژو در آتش سوخت اما دو سرنشین پراید مصدوم شدند. وی با بیان اینکه سرعت این خودرو بیش از 160 کیلومتر در ساعت بود، افزود: در سرعت های بالای 120 کیلومتر در صورت واژگونی به علت اصطکاک خودرو و سطح جاده و اتصال سیستم برق و باتری احتمال آتش سوزی زیاد است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آتش سوزی جان مرد جوان را گرفت

آتش سوزی جان مرد جوان را گرفت

خراسان – مرد جوانی عصر روز شنبه در آتش سوزی منزل مسکونی در مشهد جان باخت. معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد افزود: ساعت 6 و 50 دقیقه عصر شنبه در پی اعلام آتش سوزی در منزل مسکونی آتش نشانان از ایستگاه 6 به محل حادثه در خیابان نبوت شتافتند.آتش‌پاد سوم مهدی رضایی افزود: آتش نشانان در محل مشاهده کردند مردی حدود 30 ساله بر اثر دودگرفتگی و سوختگی جان باخته است.وی افزود: با دستور مقام قضایی جسد این مرد برای تعیین علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت. رضایی ادامه داد: آتش نشانان با تخلیه دود پس از اطفای حریق و ایمن سازی محل به کار خود پایان دادند. این کارشناس ایمنی افزود: علت وقوع حادثه در دست بررسی است.

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری 2 کارمند یک بانک به اتهام سرقت

دستگیری 2 کارمند یک بانک به اتهام سرقت

فرمانده انتظامی استان مرکزی از دستگیری دو کارمند یکی از شعب بانک های اراک به جرم طراحی و اجرای سرقت میلیونی خبر داد.به گزارش ایرنا سرهنگ کیومرث عزیزی افزود: گزارشی از سرقت گاوصندوق یکی از بانک های شهر اراک به  پلیس 110 اعلام شد که در تحقیقات اولیه مشخص شد این سرقت در زمان تعطیلی کار شعبه انجام شده و مبلغ دو میلیارد و 500 میلیون ریال از گاوصندوق سرقت شده است. عزیزی ادامه داد: در تحقیقات تکمیلی  مشخص شد یکی از کارمندان در این سرقت دست داشته است که تلاش برای دستگیری وی آغاز شد اما شواهد حاکی از آن بود که متهم مدتی قبل از اراک خارج شده است.وی توضیح داد: در ادامه تحقیقات سرنخ هایی از همدستی یکی دیگر از کارمندان در این سرقت به دست آمد که به دستگیری وی منجر شد. این فرد در بازجویی ها به سرقت از بانک اعتراف و محل مخفی شدن متهم اصلی را نیز عنوان کرد که وی نیز دستگیرشدو هر دو متهم با تشکیل پرونده تحویل مقام های قضایی شدند.

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سارقان 104 سکه طلا در دزفول به دام افتادند

سارقان 104 سکه طلا در دزفول به دام افتادند

فرمانده انتظامی دزفول از دستگیری دو کلاهبردار فروشنده سکه تقلبی خبر داد و گفت: این سارقان به تازگی  104 سکه طلا را از فردی سرقت کرده و متواری شده بودند.به گزارش ایرنا سرهنگ علی الهامی روزگذشته افزود: این افراد در تماس تلفنی و از طریق فضای مجازی با وعده فروش طلا و اشیای عتیقه 104 سکه طلا را از فردی سرقت کردند. وی گفت: مالباخته با کلاهبرداران قرار گذاشته بود در ازای دریافت یک کیلوگرم سکه عتیقه  تعداد 104 سکه بهار آزادی را که از محل فروش منزل مسکونی خود کسب کرده بود معامله کند. سرهنگ الهامی افزود: کلاهبرداران ، مالباخته را مورد ضرب و جرح قرار دادند و سکه های طلا را به سرقت بردند.

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برادر سلطان کوکائین ایران دستگیر شد

برادر سلطان کوکائین ایران دستگیر شد 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از دستگیری برادر پنجک خبر داد و گفت: از دستگاه‌ قضایی درخواست می کنم تا به وضعیت خانواده حسین پنجک رسیدگی کند. سردار علی مویدی در گفت و گو با  میزان درباره پرونده پنجک(سلطان کوکائین ایران) اظهار کرد: پس از دستگیری متهم اصلی خانواده او همچنان اقدام به قاچاق مواد مخدر می کنند تا خلأ او احساس نشود. ماموران  20 روز قبل برادر پنجک را دستگیر کردند. وی  گفت: تکلیف این خانواده همچنان در هاله‌‎ای از ابهام است واز دستگاه قضایی درخواست می‌کنم تا پس از محاکمه متهم اصلی به موضوع خانواده او نیز ورود کند. پلیس مواد مخدر در صورتی که هریک از اعضای این خانواده را با مواد دستگیر کند، پرونده آنها را به دستگاه قضایی می سپارد. در خوراشاره است: حسین پنجک یکی از بزرگ ترین قاچاقچیان مواد مخدر کوکائین کشور، اردیبهشت سال گذشته  در عملیات ویژه ای شناسایی و دستگیر شد. متهم که بیش از 17 بار سابقه دستگیری از سوی پلیس را دارد پس از اینکه ثروتش از راه فروش مواد مخدر به 40 میلیارد تومان رسید، به این مناسبت جشن شبانه ای با هزینه چهار میلیارد تومان، برگزار کرد. ازاین متهم 32 ساله  چندین خودرو لوکس و قایق تفریحی کشف و ضبط شد.

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باند سارقان متلاشی و مقادیری طلای سرقتی کشف شد

باند سارقان متلاشی ومقادیری طلای سرقتی کشف شد

ماموران پلیس  اعضای یک باند چهار نفره سرقت را دستگیر و یک میلیارد ریال طلا و جواهر سرقتی را نیز از آنها کشف کردند. فرمانده انتظامی اردکان در گفت و گو با پایگاه خبری پلیس، گفت:ماموران در بازرسی از3 مسافراتوبوس در مسیر یزد - تهران  مقادیر  زیادی طلا و جواهر شامل؛ چندین سکه طلا، النگو، پلاک طلا،گوشواره و زنجیر طلا، زنجیر مروارید، چند رشته  دستبند طلا و 100 قطعه ایران چک سرقتی کشف کردند.سرهنگ سیدرضا صادقیان افزود: متهمان در بازجویی های اداره پلیس به 20 فقره سرقت از منازل مسکونی در شهر یزد با همدستی فرد دیگری که سردسته این باند بود، اعتراف کردند.
سرهنگ صادقیان گفت: ماموران سردسته این باند را نیز در مخفیگاهش در شهر یزد دستگیر کردند. طی بازرسی 2دستگاه خودروی سواری ماکسیما و پراید که سارقان برای سرقت از آن استفاده می کردند، کشف شد.

سه شنبه 18 اسفند 1394  9:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف 23 هزار عدد مواد محترقه در مشهد

کشف 23 هزار عدد  مواد محترقه در مشهد

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی از دستگیری  3 قاچاقچی و کشف 23 هزار عدد مواد محترقه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسین بیدمشکی گفت: در اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق مواد محترقه و به دنبال گزارش های مردمی مبنی بر فعالیت افراد سودجو در امر تهیه و توزیع مواد محترقه، تیمی از پلیس آگاهی وارد عمل شد. وی افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی 3 فرد سودجو را که اقدام به قاچاق مواد محترقه از استان های غربی به مشهد می کردند، در محدوده بولوار آزادی و خیام شهر مشهد شناسایی کردند. بیدمشکی اظهار کرد: پلیس آگاهی در بازرسی از مخفیگاه این افراد 23 هزار عدد انواع مواد محترقه خطرناک کشف کرد. وی با اشاره به تشدید طرح برخورد با توزیع کنندگان مواد محترقه در شهر مشهد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی و موارد مشکوک، مراتب را به ستاد خبری پلیس آگاهی با شماره 2183700 اطلاع دهند.

سه شنبه 18 اسفند 1394  10:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف یک تن و 876 کیلو مواد مخدر در ضایعات پلاستیکی

کشف یک تن و 876 کیلو مواد مخدر در ضایعات پلاستیکی

در 2 عملیات پلیس کرمان یک تن و 876 کیلو گرم حشیش ، تریاک و هروئین  کشف شد و 6 قاچاقچی  دستگیر  شدند . این گزارش حاکی است ماموران  انتظامی کرمان  با همکاری اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر البرز از عبور محموله سنگین مواد افیونی آگاه شدند و بلافاصله کنترل محور های مواصلاتی را در دستور کار قرار دادند و به گشت زنی  پرداختند. در همین هنگام  پلیس به  یک  کامیون ظن برد و آن را متوقف کرد. ماموران در بازرسی از این کامیون  که حامل ضایعات پلاستیکی بود، یک تن و 470 کیلوگرم حشیش، 130 کیلوگرم تریاک و 48 کیلوگرم هروئین کشف کردند. فرمانده انتظامی استان کرمان مبداء حرکت این کامیون را مرزهای شرقی و مقصد آن را استان های مرکزی کشور عنوان کرد و افزود : در این عملیات علاوه بر 3 قاچاقچی اصلی 2 نفر که با   خودروی زانتیا اسکورت این کامیون را بر عهده داشتند نیز دستگیر شدند. سردار بنی اسدی فر خاطر نشان کرد:  ماموران بم  هم در بازرسی فنی از باک اضافی یک کامیون 228 کیلوگرم تریاک را که در قوطی های نوشابه جاساز ی شده بود  کشف  ویک قاچاقچی  را دستگیرکردند. وی در مجموع از کشف سه و نیم تن انواع مواد مخدر در عملیات 48 ساعت گذشته پلیس کرمان خبر داد.

سه شنبه 18 اسفند 1394  10:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دختر جوان قربانی انفجار چراغ نفتی شد

دختر جوان  قربانی انفجار چراغ نفتی شد

خراسان : انفجار چراغ نفتی جان دختر 23 ساله را گرفت. با اعلام گزارش مرکز فوریت های 110 مبنی بر وقوع یک مورد مرگ مشکوک در بیمارستان شفا، مأموران کلانتری 13  کرمان در محل حاضرشدند. با حضور مأموران در بیمارستان مشخص شد که یک دختر 23 ساله به دلیل سوختگی شدید جان  باخته است. روانبخش فرمانده انتظامی شهرستان کرمان  گفت: بستگان  این دختر  علت مرگ  وی را انفجار چراغ نفت سوز  وسوختگی شدید عنوان کردند.

سه شنبه 18 اسفند 1394  10:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری جاعل حرفه ای اسکناس در مشهد

دستگیری جاعل حرفه ای اسکناس در مشهد

پلیس مشهد عامل تهیه و توزیع اسکناس های جعلی را شناسایی و دستگیر کرد. به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی مشهد گفت: با کسب خبری مبنی بر فعالیت گسترده فردی سابقه دار در امر تهیه و توزیع اسکناس های جعلی در حوزه غرب مشهد ماموران انتظامی برای بررسی موضوع وارد عمل شدند. سرهنگ حجت نیک مرام افزود: ماموران با کنترل نامحسوس محل های احتمالی تردد این جاعل حرفه ای سرانجام ساعت 22:37 شب گذشته او را در خیابان شهید فکوری شناسایی کردند. وی تصریح کرد: ماموران کلانتری پس از متوقف کردن خودرو در بازرسی به عمل آمده تعداد 36 برگ اسکناس 10هزار تومانی جعلی و یک دستگاه  مخصوص چاپ اسکناس، یک دستگاه لپ تاپ، یک بسته کاغذ و جوهر چاپ و تعدادی لوازم مربوطه  راکشف کردند. سرهنگ نیک مرام اظهار کرد: تحقیقات از متهم 28ساله برای دستگیری همدستان احتمالی او ادامه دارد.

چهارشنبه 19 اسفند 1394  7:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سقوط در چاه جان 2 نفر را در دلیجان گرفت

سقوط در چاه جان 2 نفر را در دلیجان گرفت

سقوط در چاه عمیق جان 2 نفر از شهروندان دلیجانی را گرفت.به گزارش ایرنا،  فرمانده انتظامی دلیجان افزود: گزارش مرگ 2 نفر به علت سقوط در چاه در روستایی در حوالی دلیجان شامگاه سه شنبه به مرکز فوریت های پلیس 110 اعلام شد. سرهنگ علی هاشمی اظهار کرد: با اعلام این خبر در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد اجساد مربوط به یک پدر 60 ساله و پسری 25 ساله است که هنگام لایروبی چاه 12 متری در یکی از مزارع اطراف شهرستان دلیجان در درون چاه سقوط کرده اند.
وی گفت: اجساد توسط یکی از اعضای خانواده فوت شدگان کشف شده است و هر 2 جسد به پزشکی قانونی منتقل شدند و تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.

پنج شنبه 20 اسفند 1394  12:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ریزش قبر باعث مرگ پیرزن در مراسم خاکسپاری برادرش شد

ریزش قبر باعث مرگ پیرزن در مراسم خاکسپاری برادرش شد

زن ۷۰ ساله‌‌ای در مراسم خاک‌سپاری برادرش در یافت‌ آباد به علت ریزش قبر، به داخل قبر افتاد و مرد.به گزارش  باشگاه خبرنگاران  عصر سه شنبه خبر مرگ زن 70 ساله‌ای در بولوار شهدای یافت‌آباد از سوی مأموران کلانتری 151 یافت‌آباد به بازپرس کشیک قتل اعلام شد.ماجرا از این قرار بود که این پیرزن به همراه اقوام خود در گلزار شهدای یافت‌آباد در حال تدفین پیکر برادر خود بود که به علت تجمع زیاد افراد در بالای قبر و سست بودن سازه‌های قبر، ناگهان دیواره‌های قبر فرو می‌ریزد و این پیرزن 70 ساله در داخل قبر می افتد و زیر خاک مدفون می‌شود.با حضور مأموران آتش‌نشانی در گلزار شهدای یافت آباد، این پیرزن از زیر خاک بیرون آورده شد و در اختیار ماموران اورژانس قرار گرفت اما وی به دلیل شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داد.محسن مدیرروستا؛ بازپرس شعبه ششم دادسرای امورجنایی تهران، دستور تحقیقات بیشتر در رابطه با علت این اتفاق را صادر کرد.

پنج شنبه 20 اسفند 1394  12:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری سارق مسلحی که با شاه کلید سراغ خودروها می رفت

دستگیری سارق مسلحی که با شاه کلید سراغ خودروها می رفت

عمدتا خودروهای پژو ۴۰۵ و اس ال ایکس را با استفاده از شاه‌کلید سرقت می‌کردم و بیشتر سرقت‌ها را نیز از غرب تهران انجام می‌دادم ...به گزارش باشگاه خبرنگاران، ساعت 12 ظهر 14 بهمن مأمور انتظامی زمانی که مشغول گشت‌زنی در خیابان صارمی بود به یک دستگاه خودروی پژو 405 سفید مشکوک و با استعلام از سامانه جامع پلیس متوجه سرقتی بودن خودرو شد و به تعقیب نامحسوس خودروی مسروقه پرداخت.پس از چند دقیقه، راننده خودروی سرقتی کنار خیابان پارک کرد و پس از پیاده شدن از ماشین قصد سرقت خودروی دیگری را داشت، در این حین مأمور انتظامی برای دستگیری سارق خودرو وارد عمل شد که سارق جوان با کشیدن اسلحه کمری به سمت پلیس، قصد شلیک به وی را داشت اما سرانجام با اقدام فوری مأمور انتظامی زمین‌گیر و دستگیر شد.با بررسی به عمل آمده از خودروی مسروقه، 2 عدد کامپیوتر خودرو، چند کارت سوخت، یک تلفن همراه و شاه‌کلیدی که از آن برای سرقت خودروها استفاده می‌شد، کشف شد.صبح روزگذشته، سپهر متهم 24 ساله این پرونده در دادسرای ویژه سرقت حاضر شد و درباره جزئیات سرقت خودروها به بازپرس پرونده گفت: عمدتا خودروهای پژو 405 و اس ال ایکس را با استفاده از شاه‌کلید سرقت می‌کردم و بیشتر سرقت‌ها را نیز از غرب تهران انجام می‌دادم، قصد داشتم خودروی 405 مسروقه را نیز بفروشم که دستگیر شدم.سپهر درباره نحوه تهیه اسلحه کمری نیز به بازپرس ویژه سرقت گفت: اسلحه کمری را از غرب کشور خریداری کرده بودم و قصد داشتم  به فردی بفروشم و سود کنم؛ پس از اعتراف سپهر به سرقت‌های خودرو، وی به دستور علی وسیله ایرد موسی؛ بازپرس شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت در اختیار مأموران اداره آگاهی قرار گرفت.

پنج شنبه 20 اسفند 1394  12:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انفجار مواد محترقه و آتش زا در اشنویه یک کشته و 12 زخمی برجا گذاشت

انفجار مواد محترقه و آتش زا در اشنویه یک کشته و 12 زخمی برجا گذاشت

انفجار مواد محترقه در جریان آئین پیشواز از چهارشنبه آخر سال در شهرستان مرزی اشنویه در آذربایجان غربی یک کشته و 12 نفر زخمی برجا گذاشت. رئیس شبکه بهداشت و درمان اشنویه روز گذشته در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این آئین که چند سالی است در این شهرستان مرسوم شده، بر اثر استفاده از مواد محترقه و آتش زا یک نفر جان خود را از دست داد و 12 نفر نیز مجروح شدند.ابوبکر افشنگ گفت: در یکی از این حوادث بر اثر انفجار یک کوله پشتی حاوی مواد محترقه دست ساز در یکی از محلات این شهرستان یک جوان 22 ساله جان خود را از دست داد و دوست وی نیز به شدت زخمی شد که به علت شدت جراحات وارده ناشی از سوختگی بلافاصله به ارومیه اعزام شد.وی افزود: در حوادث دیگر ناشی از آتش بازی و استفاده از مواد محترقه نیز 11 نفر دیگر دچار مصدومیت شدند که یکی از آنها به علت آسیب چشمی و سوختگی به ارومیه اعزام شد.وی اظهار کرد: بقیه مصدومان نیز به صورت سرپایی مداوا و از بیمارستان مرخص شدند.شهرستان مرزی اشنویه با 75 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و در جوار مرز کشورهای عراق و ترکیه واقع شده است.چند سالی است که جوانان در این شهرستان مرزی به جای یک چهارشنبه سوری اقدام به برگزاری آئین چهارشنبه سوری در دو هفته متوالی آخر سال می کنند.

پنج شنبه 20 اسفند 1394  12:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها