0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نجات گروگان در کمتر از یک ساعت

نجات   گروگان  در  کمتر  از یک ساعت

خراسان : مرد جوانی که در برابر دیدگان شهروندان  اسلحه آدم ربا را روی سرش حس می کرد با اقدام ضربتی پلیس نجات یافت. با  تماس تلفنی شهروندی با پلیس 110 مبنی بر این که فردی مسلح با سر و صورت پیچیده در اطراف شهر اقدام به ربایش راننده یک خودرو کرده و در حال هدایت وی به مخفیگاه خود است، بلافاصله  ماموران خود را به محل رساندند و در این لحظه فرد آدم ربا در حالی که سر و صورت خود را پوشانده بود از قسمت صندلی عقب با تهدید اسلحه ، راننده خودرو را مجبور می کرد که بر سرعت خود بیفزاید. در ادامه ماموران  هم ضمن کنترل کلیه مسیر های خروجی، اقدام به تعقیب و مراقبت خودرو کردند.
آدم ربا با بی توجهی به اخطار های ماموران، راننده خودرو را تهدید کرد که به مسیر خود در معابر پر رفت و آمد شهر ادامه دهد. آدم ربا که در طول مسیر سایه ماموران را از خود دور نمی دید هنگامی که خود را در عملی کردن نقشه شومش ناکام دید با رها کردن خودرو قصد فرار داشت که دستگیر شد. سرهنگ سعیدی فرمانده انتظامی جیرفت  گفت: پس از آزادی فرد ربوده شده یک قبضه سلاح کمری نیز ازآدم ربا کشف شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 11 اسفند 1394  8:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شکارچیان مسلح شکار شدند

شکارچیان مسلح شکار شدند

خراسان : شهروندی با مرکز پلیس 110 تماس گرفت وگفت: 2 شکارچی غیر مجاز در پارک ملی "خَبر" از توابع شهرستان ارزوئیه درحال شکار و تیر اندازی هستند که بلافاصله به ماموران پلیس ابلاغ شد و آن ها در کمترین زمان ممکن در محل حاضر شدند و مشاهده کردند شکارچیان در دامنه کوه در حال شکار هستند. در ادامه پلیس دستور ایست صادر کرد اما شکارچیان با بی توجهی به دستور ایست اقدام به فرار کردند. سرانجام شلیک چند تیر هوایی شکارچیان را متوقف کرد .سرهنگ نجفی فرمانده انتظامی ارزوئیه گفت: ماموران شکارچیان راکه دو مرد جوان بودند دستگیر و یک قبضه سلاح شکاری غیر مجاز  و دو لاشه قوچ وحشی را کشف کردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 11 اسفند 1394  8:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری چنگیز جنگلی شرور گلستان

دستگیری چنگیز جنگلی شرور گلستان

شرور معروف گلستان که با انتشار کلیپی در تلگرام برای اراذل و اوباش مازندران، رجز خوانی کرده بود سرانجام در کلبه جنگلی در خواب دستگیر شد.به گزارش میزان،این متهم در کلیپی با معرفی خود به اسم چنگیز جنگلی، اقدام به رجزخوانی برای شاه مازندران کرده بود و پس از انتشار این کلیپ، رسیدگی به پرونده در دستور کار ماموران پلیس فتا و امنیت گلستان قرار گرفت.
سرانجام پس از چند روز ماموران متوجه شدند متهم پس از انتشار کلیپ به کلبه ای جنگلی در حوالی کردکوی فرار کرده و در آنجا مخفی شده است. دوشنبه ماموران با اطمینان از حضور متهم در کلبه جنگلی، آنجا را محاصره کردند و در حالی که متهم خواب بود، او را دستگیر کردند؛ متهم پس از دستگیری مدعی شد بعد از رجز خوانی اراذل و اوباش مازندران و انتشار فیلم آن ها تصمیم گرفتم برای معروف شدن فیلمی تهیه کنم و در آن محمود.ط ، شاه مازندران را تهدید کنم.هدفم از این کار فقط مطرح شدن بود و هنگامی که متوجه شدم انتشار این فیلم باعث وحشت مردم شده و پلیس در تعقیبم است به کلبه جنگلی فرار کردم و مخفی شدم.
متهم اظهار کرد: در این مدت زندگی مخفیانه ای داشتم و از این کار پشیمان هستم.با اعترافات متهم و انجام تحقیقات مقدماتی او روانه زندان شد.

چهارشنبه 12 اسفند 1394  7:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری اعضای باند شرکت های هرمی در سیاهکل گیلان

دستگیری اعضای باند شرکت های هرمی در سیاهکل گیلان

فرمانده نیروی انتظامی سیاهکل از دستگیری 2 نفر از اعضای باند فعال شرکت های هرمی در این شهرستان خبر داد.به گزارش ایرنا، سرهنگ مجید نیکوئی گفت: مأموران پلیس آگاهی در پی دریافت گزارش هایی مبنی بر فعالیت یک شرکت هرمی در این شهرستان، وارد محل شدند و در بازرسی ، تعداد زیادی جزوه، لوح فشرده آموزشی و تلفن همراه که شماره تلفن مشتریان در آن ها ثبت شده بود،راکشف کردند.سرهنگ نیکوئی با اشاره به دستگیری دو متهم در ارتباط با این پرونده بیان کرد: متهمان در بازجویی اعتراف کردند برای عضوگیری و اعتمادسازی عضوها و قانونی جلوه دادن فعالیت های خود، شرایطی چون حسن اخلاق، اعتیاد نداشتن به موادمخدر و سیمای ظاهری مناسب را در نظر می گرفتند.
وی گفت: شرکت های هرمی در پوشش شرکت های ساختمانی به عضوگیری اقدام می کنند و سپس کار خود را تغییر می دهند و در قالب سرمایه گذاری با سودهای کلان به میدان می آیند و در روش پدیده بازاریابی شبکه ای ناسالم یا دسیسه هرمی، با به کارگیری شیوه های روانی، افراد را به خرید محصولاتی که به آن ها نیاز ندارند، مجبور و این تصور را در آنها ایجاد می کنند که می توانند در مدت کوتاهی ثروتمند شوند.

چهارشنبه 12 اسفند 1394  7:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف 94 هزار و 700 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کرمان

کشف 94 هزار و 700 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کرمان 

خراسان - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان از کشف 94 هزار و 700 کیلوگرم انواع مواد مخدر در 11 ماه گذشته از سطح این استان خبر داد. سردار حسین چناریان  افزود: میزان کشفیات مواد مخدر در استان کرمان نسبت به مدت مشابه سال قبل 3درصد افزایش داشته است. وی عنوان کرد:  پاکسازی نقاط آلوده شهری و برخورد با خرده فروشان مواد مخدر نیز در استان کرمان در آستانه نوروز به صورت ویژه مد نظر قرار گرفته است. وی خاطر نشان کرد: در راستای مقابله همه جانبه با بنیان های اقتصادی و پولشویی باندهای مواد مخدر اقدامات تاثیرگذاری در استان کرمان انجام شده است که در این رابطه باید از اقدامات اداره کل اطلاعات تقدیر کرد. وی اضافه کرد: رتبه استان کرمان در زمینه برخورد با خرده فروشان مواد مخدر از رتبه 12 کشوری به سوم ارتقا یافته است.

چهارشنبه 12 اسفند 1394  7:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اخاذی با تهدید انتشار تصاویر خصوصی ، این بار از سوی یک زن!

اخاذی با تهدید انتشار تصاویر خصوصی؛ این بار از سوی یک زن!

زن جوانی که به بهانه ازدواج از مردی تصاویر خصوصی گرفته بود، تصمیم به کلاهبرداری میلیونی گرفت.به گزارش خبرگزاری آنا ، چندی پیش مرد 38 ساله‌ای به پلیس فتا مراجعه کرد و از اخاذی زن ناشناسی شکایت کرد.او به پلیس گفت: چندی پیش در فضای مجازی با خانمی آشنا شدم، او به بهانه ازدواج تصاویر خصوصی مرا گرفت؛ اما بعد از آن زن ناشناس مرا تهدید کرد که در ازای دریافت 18 میلیون تومان تصاویر خصوصی‌ام را در فضای مجازی منتشر نخواهد کرد.به دنبال این شکایت کارآگاهان پلیس فتای استان یزد وارد عمل شده و موفق شدند زن ناشناس را شناسایی و دستگیر کنند.سرهنگ رضا رضایی،رئیس پلیس فتای استان یزد با اعلام این خبر به آنا گفت: خانم 32 ساله در تحقیقات به اخاذی خود اعتراف و اذعان کرد که قصد کلاهبرداری میلیونی از مرد جوان را داشته است. متهم با قرار وثیقه روانه بازداشتگاه شد.

چهارشنبه 12 اسفند 1394  7:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

4 مصدوم در انفجار مواد محترقه منزل مسکونی در رشت

4 مصدوم درانفجار مواد محترقه منزل مسکونی در رشت

انفجار مواد محترقه در پارکینگ یک منزل مسکونی در منطقه گلسار رشت موجب تخریب این خانه و مصدومیت 4 نفر شد.به گزارش  فارس  چهارشنبه‌سوری هر سال آبستن حوادث تلخی است که به چهارشنبه‌سوزی تبدیل می‌شود.
با وجود اینکه هنوز حدود دو هفته به چهارشنبه پایان سال 94 باقی مانده است، اما شامگاه پنجشنبه حوادث تلخی در نقطه بالای شهر رشت «منطقه گلسار» به وقوع پیوست که موجب تخریب خانه و مصدومیت 4 نفر شد.
ساخت انواع ترقه و مواد محترقه خطرناک در پارکینگ یک منزل مسکونی دوبلکس در خیابان 126 گلسار رشت موجب انفجاری مهیب شد به طوری که اهالی محل را به خیابان‌ کشاند و نیروهای آتش‌نشانی برای مهار آتش‌سوزی ایجاد شده، با گزارش‌های مردمی به محل حادثه رفتند.معاون عملیات  آتش‌نشانی  رشت درباره حادثه مذکور اظهار کرد: انفجار مواد محترقه در پارکینگ منزل مسکونی به مساحت 70 متر مربع اتفاق افتاد.شهرام مومنی با بیان این که 4 جوان 18 تا 24 ساله با استفاده از مواد اولیه ساخت ترقه  در پارکینگ منزل مسکونی دوبلکس سرگرم ساخت مواد محترقه بودند، گفت: این مواد ناگهان با صدای مهیبی منفجر شد و افراد سازنده مواد را به شدت سوزاند.

شنبه 15 اسفند 1394  10:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری عاملان قتل شهردار سابق مهاباد اصفهان

دستگیری عاملان قتل شهردار سابق مهاباد اصفهان 

4 مرد که پس از قتل شهردار شهرستان مهاباد اصفهان به جنوب کشور فرار کرده بودند، سرانجام با گذشت یک ماه از جنایت شناسایی و دستگیر شدند. به گزارش میزان ، رسیدگی به این پرونده هشتم بهمن امسال  با انتقال شهردار سابق مهاباد اردستان اصفهان  به بیمارستان ومرگ او به علت اصابت ضربات چاقو آغاز شد.
با اعلام موضوع قتل شهردار سابق  به گروه های جنایی، تحقیقات در رابطه با مشخص شدن علت قتل او و دستگیری عاملان جنایت آغاز شد. ماموران پلیس در نخستین گام به تحقیق از فرزند مقتول پرداختند که او مدعی شد نیمه شب متوجه سروصدا از داخل اتاق خواب پدرم شدم، وقتی برای بررسی موضوع به آنجا رفتم چند مرد ناشناس را دیدم که درحال فرار هستند.با اظهارات دختر مقتول چند مرد که با مقتول اختلاف داشتند شناسایی شدند.  درحالی که بیش از یک ماه از قتل شهردار سابق می گذشت کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان متوجه شدند عاملان این جنایت به یکی از شهرهای جنوبی کشور فرار کرده اند.سرانجام با دریافت نیابت قضایی شامگاه چهارشنبه 4 متهم که در قتل شهردار سابق دست داشتند شناسایی و دستگیر شدند.سرهنگ حسین حسین زاده جانشین رئیس پلیس استان اصفهان با اعلام این خبر به میزان گفت: یکی از متهمان با مقتول آشنایی دارد و به قتل با همدستی دوستانش با انگیزه اختلافات قبلی اعتراف کرد. در حال حاضر با بازسازی صحنه جنایت از سوی متهمان،  تحقیقات بیشتر درباره انگیزه اصلی جنایتکاران برای قتل ادامه دارد.

شنبه 15 اسفند 1394  10:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زوج جوان، سارقان حرفه ای آپارتمان های شهرک غرب

زوج جوان، سارقان حرفه ای آپارتمان های شهرک غرب

سارقان حرفه ای  آپارتمان های شهرک غرب مشهد شناسایی و دستگیر شدند.به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: در پی چند فقره گزارش سرقت از آپارتمان های محدوده شهرک غرب مشهد، کارآگاهان برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.سرهنگ حسین بیدمشکی افزود: در بررسی سرقت ها، مشخص شد سارقان در طول روز با اطلاع از نبود صاحبخانه بدون تخریب در، وارد آپارتمان می شدند وبه  وسایل با ارزش و وجوه نقد دستبرد می زدند.وی تصریح کرد: گروه رسیدگی کننده پرونده پس از بررسی سرنخ های موجود، سارقان را که زوجی جوان هستند، شناسایی کردند.وی افزود: مأموران در تحقیقات، مخفیگاه آنان را شناسایی و آن ها دستگیر کردند و در بازرسی از مخفیگاه شان تعداد زیادی لپ تاپ، تبلت، جعبه طلا و جواهرات فروخته شده، مقادیر زیادی طلا و جواهر، بدلیجات، دلار و بیش از 100 عدد کلید که برای باز کردن در آپارتمان استفاده می شده، کشف کردند.وی گفت: زوج جوان (علیرضا و نرگس) در بازجویی تاکنون به 7فقره سرقت اعتراف کردند.وی خاطرنشان کرد: متهمان برای سیر مراحل قانونی به شعبه 602 بازپرس دادسرای ناحیه 6 مشهد معرفی شدند که برابر احکام صادره هر دو متهم برای تحقیقات تکمیلی در بازداشت پلیس آگاهی هستند و شهروندان می توانند در صورت هرگونه شکایتی در این خصوص، با مراجعه به پایگاه غرب آگاهی، شکایات خود را برای رسیدگی مطرح کنند.

شنبه 15 اسفند 1394  10:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قاتل مسلح فراری به دام افتاد

قاتل مسلح فراری به دام افتاد

خراسان : فرد شروری که مرتکب 2 فقره قتل عمد مسلحانه و چندین فقره ضرب و جرح در شهرستان رودبار جنوب از توابع کرمان شده بود و تحت تعقیب دستگاه قضایی قرار داشت با تیزهوشی ماموران انتظامی به دام افتاد. سرهنگ  احمد پور گفت : ماموران موفق به شناسایی محل اختفای این شرور فراری در شهرستان ریگان شدندکه پس از محاصره محل اختفا، ،متهم مسلح قصد فرار به بیابان های اطراف را داشت که ماموران وی را دستگیر کردند. فرمانده انتظامی شهرستان  ریگان افزود:  در بازرسی بدنی از وی یک قبضه سلاح غیر مجاز و مقادیری مهمات کشف شد.

شنبه 15 اسفند 1394  10:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کارگران قلابی ، سارقان 3 کیلو طلا

کارگران قلابی ، سارقان 3 کیلو طلا

2 سارق جوان که با پوشش کارگر ساختمانی 3 کیلو طلا را از خانه‌ای سرقت کرده بودند، بازداشت شدند.به گزارش خبرگزاری آنا، اوایل هفته گذشته، 2 سارق حرفه‌ای که به عنوان کارگر ساختمانی وارد یکی از خانه‌های شهرستان مهران شده بودند، در فرصتی 3کیلو طلا و جواهر را از گاوصندوق مالباخته به سرقت بردند.با اعلام این خبر، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی موضوع این پرونده را در دستور کار خود قرار دادند و موضوع به پلیس شهرستان‌های اطراف نیز اعلام شد. در ادامه تحقیقات، مخفیگاه متهمان فراری شناسایی شد.سردار دولتی، فرمانده انتظامی استان ایلام، درباره این خبر به آنا گفت: با شناسایی مخفیگاه متهمان، صبح پنج شنبه این 2 سارق در یک عملیات پلیسی مشترک توسط ماموران انتظامی شهرستان مهران و سیروان دستگیر شدند و مقدار 3 کیلو طلا و جواهر از آن ها کشف شد.

شنبه 15 اسفند 1394  10:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف چک پول تقلبی در آبادان

کشف چک پول تقلبی در آبادان

170 قطعه چک پول تقلبی در آبادان کشف و ضبط شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران فرمانده انتظامی شهرستان آبادان گفت: فرد کلاهبرداری در جریان یک مورد معامله خودرو مبلغ 85 میلیون ریال در قالب 170 چک پول تقلبی به فروشنده تحویل داده بود و با در اختیار گرفتن وسیله نقلیه از محل متواری شده بود.سرهنگ کهیایی افزود : با توجه به مدارک و چهره نگاری این فرد، در حال شناسایی این مجرم هستیم .وی با اشاره به تلاش پلیس برای شناسایی و دستگیری متهم، از عموم شهروندان خواست در تنظیم قراردادها، قوانین و مقررات مربوطه را رعایت کنند و ضمن هوشیاری مانع رسیدن سوء استفاده کنندگان به اهداف شوم شان شوند.

شنبه 15 اسفند 1394  10:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وسوسه ای برای سرقت

وسوسه ای برای سرقت

جوانی که با پسر همسایه خود موتورسواری می کرد به اتهام کیف قاپی دستگیر شد.به گزارش پایگاه خبری پلیس، جوان 24 ساله ای به نام جواد روز گذشته از خانه بیرون آمد و در کوچه قدم می زد که با پسر همسایه شان روبه رو شد. دوستش از او خواست سوار موتورسیکلت شود و با هم دوری بزنند.دو جوان سوار بر موتورسیکلت داخل کوچه ها پرسه می زدند که ناگهان راننده وسیله نقلیه پیشنهادی به جواد داد. جوان 23 ساله از دوستش خواست کیف دستی زن جوان را سرقت کند. جواد با شنیدن این حرف برآشفته شد اما با اصرار پسر همسایه وسوسه شد و مرتکب کیف قاپی شد. جانشین فرمانده انتظامی مشهد در این باره گفت: دو سارق موتورسوار که نمی دانستند به عنوان مظنون تحت نظر پلیس هستند دقایقی پس از ارتکاب کیف قاپی به دام افتادند. سرهنگ محمد بوستانی افزود: متهم اصلی پرونده که جوانی 23ساله است و سابقه کیفری دارد در اعترافات خود گفت: تاکنون مرتکب چند فقره کیف قاپی شده است.

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف انواع ترقه و فشفشه در بندر "گناوه"

کشف انواع ترقه و فشفشه در بندر "گناوه"

757 هزار عدد ترقه و فشفشه غیر مجاز به ارزش یک میلیارد و 735 میلیون ریال در شهرستان "گناوه" کشف شد. جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهردر گفت و گو با  پایگاه خبری پلیس گفت: با اطلاعات به دست آمده مبنی بر ورود، توزیع و دپوی مقادیر زیادی  ترقه و فشفشه غیر مجاز توسط قاچاقچیان و افراد سودجو، ماموران پس از تحقیقات ، محل مورد نظر را تحت مراقبت قرار دادند. وی ادامه داد: پس از بازرسی دقیق محل، 757هزار عدد ترقه و فشفشه کشف شد.

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عامل اصلی اسیدپاشی سمنان دستگیر شد

عامل  اصلی اسیدپاشی سمنان دستگیر شد 

آسیابی از دستگیری یک نفر در جریان اسیدپاشی سمنان خبر داد و گفت: متهم تحت بازجویی قرار دارد. حیدر آسیابی در گفت‌وگو با  میزان از دستگیری یک نفر در جریان اسیدپاشی سمنان خبر داد و گفت: این فرد دستگیر شده و در جریان اسید پاشی خودش نیز آسیب دیده است.وی با بیان این که متهم به مواد مخدر اعتیاد دارد، اظهار کرد: پرونده در دست بررسی است و بازجویی از این فرد ادامه دارد.در خور ذکر  است 8 اسفند ساعت 19:00 یک مورد اسیدپاشی در یکی از آرایشگاه‌های زنانه سطح شهر سمنان گزارش شد.

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها