ترشی انبه چابهاری

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

ترشی انبه چابهاری

 

 

این ترشی مخصوص چابهار است و طرفداران زیادی نیز دارد. نوش جان

 

ترشی درست کردن فصل و زمان مشخصی ندارد. اگر از عشاق سینه‌چاک انبه هستید و همیشه دوست دارید کنار غذایتان کمی انبه هم داشته باشید، پس زودتر دست‌به‌کار شوید و ترشی اش را درست کنید. ترشی که خیلی زود درست می‌شود و دردسر زیادی هم ندارد.

 

مواد لازم

 

    4 عدد انبه

    2 پیمانه سرکه

    یک بوته سیر

    یک ق م شکر

    یک ق س فلفل قرمز

    یک ق م گلپر

    یک ق م تخم گشنیز

    به‌اندازه لازم نمک و زردچوبه

 

طرز تهیه:

 

1.  پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید.

 

2. حالا نمک و زردچوبه را روی انبه‌ها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبه‌ها را برای 24 ساعت بگذارید در آفتاب بماند.

 

3. بعدازاینکه انبه‌ها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید.

 

4.  حالا در یک ظرف شیشه‌ای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبه‌ها ادامه بدهید.

 

5. شیشه ترشی را 3 روز درجای خنک قرار دهید و بعد از 3 روز می‌توانید با غذا سرو کنید.

 

نکته:

 

برای تهیه ترشی انبه بهتر است از انبه های سفت استفاده کنید.

چهارشنبه 13 آبان 1394  11:22 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 14782
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:ترشی انبه چابهاری

بسیار عالی بود من که نشنیده بودم انبه ترشی هم داشته باشه .. جالب بود

 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

 نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 13 آبان 1394  11:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza maya2015
دسترسی سریع به انجمن ها