مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم ، پودر گردو: 200 گرم ، برنج پخته شده: یک لیوان ، پودر سوخاری: 2 تا 3 قاشق ، تخم مرغ: 3 عدد کوچک یا 2 عدد بزرگ ، پیاز رنده شده: یک عدد متوسط ، روغن، نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و ادویه ها در یک ظرف مناسب بریزید و بعد گردوی چرخ شده و برنج پخته شده و تخم مرغ ها را هم اضافه کنید و پودر سوخاری را آن قدر بریزید که مواد خیلی سفت نشود.
اگر مایه شل بود می توانید پودر سوخاری را بیشتر بریزید. آنها را مخلوط کنید و ورز دهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.
برای تزئین از سس کچاپ و زیتون و چند برش لیمو استفاده کنید و میل کنید.