مواد لازم:
ساقه کرفس تازه: نیم کیلو ، پیاز: 2 عدد متوسط ، آب مرغ یا آب قلم: 3 تا 4 لیوان ، کره: 400 گرم ، سیب: 2 عدد متوسط، پنیر خامه ای: 100 گرم ، خامه: 100 گرم، جعفری خرد شده: نصف فنجان ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا کرفس را خرد کنید و با پیاز های خرد شده و آب مرغ، روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جوش آمده و حرارت را کم کنید تا به آرامی پخته شود. میوه سیب را نگینی خرد کرده و با کره سرخ کنید و به سوپ اضافه نمایید.
خامه و مقداری از سیب های سرخ شده را برای تزئین روی سوپ نگه دارید. پنیر خامه ای را خرد کرده و به مواد سوپ بیفزایید. می توانید 2 قاشق پودر جو پرک هم برای قوام سوپ اضافه کنید.
نمک و فلفل را در سوپ بریزید و برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید. پس از جاافتادن، سوپ را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده و خامه و سیب های سرخ شده تزئین کنید. این سوپ بسیار خوش عطر و لذیذ و مجلسی است.