مجله آشپزی مثبت - لیلا محمودی: مراغه ای ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه ای آن را میپسندید. غذایی خوشمزه و خوش طعم که قطعاً در برنامه غذایی شما جای میگیرد.
مواد لازم برای 4 نفر
-
300 گرم گوشت گوسفند
-
1عدد تخممرغ
-
2 عدد سیبزمینی
-
2 عددپیاز
-
1 ق س سبزی معطر
-
به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. گوشت را با یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد.
2. وقتی گوشت پخت آن را خوب بکوبید تا له شود.
3. یک پیاز دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس آن را روی گوشت بریزید.
4. سیبزمینی را هم رنده کنید و روی گوشت بریزید.
5. تخممرغ را هم روی گوشت بریزید و با نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر موادتان را خوب مخلوط کنید.
6. در یک تابه مناسب روغن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن خوب داغ شد، از موادتان به اندازه یک قاشق بزرگ بردارید و درون روغن بریزید و سرخ کنید.
نکته
برای این شامی از جعفری خرد شده، ریحان خرد شده و یا هر سبزی معطری که مورد نظرتان است می توانید استفاده کنید.