طرز تهیه کیک موج دار
آماده سازی: 30 دقیقه - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه برای 5 نفر
آرد 2ونیم لیوان
شکر 1 و نیم لیوان
روغن مایع 2/3 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شیر 2/3 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ ها را به نوبت به مخلوط روغن و شکر اضافه کنید و بزنید ( هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن 1 دقیقه با همزن بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید) سپس وانیل را اضافه کنیدآرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک نمایید سپس بهمراه شیر ولرم کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط نمایید ( کمی آرد و کمی شیر اضافه کنید و مجدد کمی آرد و کمی شیر بریزید و به همین صورت کم کم مواد را باهم مخلوط نمایید ).سپس مایع کیک را به سه قسمت میکنیم و به کمک رنگ خوراکی یا رنگ های طبیعی مایع هر ظرف را رنگی میکنیم من در اینجا برای رنگ قرمز از رنگ خوراکی و برای رنگ زرد از زعفران استفاده کردم
حال ته قالب را چرب کرده و کمی ارد میپاشیم یا ته ظرف را کاغذ روغنی میگذاریم و ابتدا رنگ قرمز را میریزیم در قالب مورد نظر و خوب پخش میکنیم
حال لایه بعدی را میریزیم فقط باید با کمک قیف مایع را روی سطح کیک بریزیم تا تمام سطح قالب بریزد
و دوباره پودر کاکائو میریزیم
و در اخر لایه سفید را میریزیم و و قالب را به مدت ۵۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰ داخل فر میگذاریم و صبر میکنیم تا کیک پخته شود
حال وقتی کیک را برش میزنید کاملا سوپرایز میشود شما یک کیک موج دار زیبا دارید